Ugrás a tartalomhoz

Tájékoztatjuk, hogy 2022. november 7.-én karbantartás miatt 10:00 és 10:15 óra között kiesés várható a  bankkártyák digitalizációjában a korábbi Budapest Bank ügyfelek esetében. Kérjük, bankkártyája digitalizációját időzítse ezen időszakon kívülre. Megértésüket és türelmüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, American Express bankkártyával, valamint egészségpénztári kártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében a jutalék levonása az elektronikus csatornákon - MKB Internetbank (korábban BB), MKB Mobil App (korábban BB) - a számlatörténetben duplán látszódik. A hiba megjelenítés jellegű, így dupla levonás nem történt. A hiba elhárításán dolgozunk. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Az MKB Internetbank (korábban BB) és az MKB Mobil App (korábban BB) felületein technikai okokból egyes felhasználók téves számlaegyenleget látnak. A hiba megjelenítési jellegű, a tranzakciók a valós egyenlegnek megfelelően teljesülnek. A hiba további hatására egyes ügyfeleknél a 2022.11.10. 03:28 és 07:49 közötti egyes tranzakciók nem jelennek meg a számlatörténetben. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket és türelmüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Technikai okokból a 2022. november 13. vasárnapi POS kereskedői tranzakciós jóváírások POS szolgáltatói hiba miatt nem kerültek jóváírásra az ügyfelek részére. A hiba elhárítása folyamatban van. A 2022. november 13-i vasárnapi kereskedői tranzakciók, valamint a 2022. november 14-i hétfői kereskedői tranzakciók várhatóan kedden kerülnek elszámolásra. Türelmüket és megértésüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tisztelt Ügyfelünk! Az MKB Internetbank (korábban BB) felületén a Hitelek menüponton belül a Jelzáloghitel pontban nem látszódik az október kamatkedvezmény jóváírása Egyenlítő konstrukció esetén. A hiba megjelenítés jellegű, így tájékoztatjuk, hogy az októberi jóváírás minden esetben sikeresen megtörtént. A hiba elhárításán dolgozunk, ezt követően tudja megtekinteni a jóváírást. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tájékoztatjuk, hogy technikai okokból az MKB Internetbank (korábban BB) és MKB Mobil App (korábban BB) felületén a számlatörténetben egyes tranzakciók duplán látszódnak. Ez egy megjelenítési hiba, a bankszámlán lévő megfelelő összeghez ügyfeleink továbbra is hozzáférnek. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében technikai okokból azonnali fizetési és értéknapos fizetési tranzakciók, valamint pénztári kifizetés esetében nem férnek hozzá számlájukon lévő valós összeghez. A hiba a bankkártyás fizetéseket nem érinti. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében technikai okokból azonnali fizetési és értéknapos fizetési tranzakciók, valamint pénztári kifizetés esetében nem férnek hozzá számlájukon lévő valós összeghez. A hiba a bankkártyás fizetéseket nem érinti. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy technikai okokból a BusinessID alkalmazásban nem jelennek meg a jóváhagyási tételek. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Az MKB Bank Nyrt. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy az mkb.hu/digitalis-fiok oldalon elérhető szolgáltatások közül technikai okokból felfüggesztettük a belépés után elérhető telefonszám módosítás és fióktörlés funkciókat. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tájékoztatjuk, hogy az online áruhitel igénylés folyamatában egyes esetekben hiba tapasztalható a dokumentumok feltöltésénél. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy VideóBank szolgáltatásunk ünnepi nyitvatartása értelmében 2022.12.24-én és 2022.12.31-én 8.00-12.00 óra között lesz elérhető. Megértését köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank

Tájékoztatjuk, hogy egyes esetekben az MKB Internetbankba (korábban BB) történő bejelentkezésnél az ügyfelek hibát tapasztalhattak, vagy előfordulhatott, hogy a belépéshez szükséges SMS kód nem érkezett meg. A hibát bankunk elhárította, a belépés újra lehetséges.

Tájékoztatjuk, hogy egyes hirdetményeknél hiba tapasztalható.Kérjük használja a Hirdetmény keresőt ez idő alatt.A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Banknál vezetett 103-as bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlákhoz tartozó egyes, 2022. január 12-i 19:43 és 19:47 óra közötti bankkártyás fizetési tranzakciók nem teljesültek, az összegek ez esetben pedig technikai okokból nem hozzáférhetők átmenetileg. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük! További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tájékoztatás a MobilBANKár üzenetküldő szolgáltatás működési rendjéről. Részletek

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Bank által biztosított POS terminál technikai okokból átmenetileg nem üzemel, a bankkártyás fizetés nem lehetséges ezek esetében. A hiba elhárításán a beszállító bevonásával a Bank dolgozik, kérjük szíves türelmüket és megértésüket. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank Nyrt. Általános Üzletszabályzatának I. számú függeléke a MobilBANKár szolgáltatásra vonatkozóan 2023.04.01-i hatállyal módosításra került. Részletek

Tájékoztatjuk, hogy a 101-gyel kezdődő bankszámlaszámmal rendelkező ügyfeleink esetében az azonosítást igénylő online vásárlások sikertelenek lehetnek egyes esetekben. A hiba elhárításán dolgozunk, türelmüket és megértésüket köszönjük.További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Banknál vezetett 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlákról 2023. január 25. 11:42 és 11:52 között indított azonnali fizetési tranzakciók esetében az utalt összeg terhelése a számlán megtörtént, ám az nem íródott jóvá a fogadó fél számláján. A hiba elhárításán dolgozunk, a megoldást követően a tranzakciókat automatikusan jóváírjuk, az érintett ügyfeleknek nincs teendője. Megértését és türelmét köszönjük. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tájékoztatjuk, hogy egyes 2023. január 30-án 01:30 és 04:30 között 103-as bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlákra bejövő azonnali fizetési utalások nem íródtak jóvá. A hiba elhárításán dolgozunk, az ügyfeleknek semmi teendője nincs, a probléma megoldása után az összeg megjelenik a számlákon. Türelmüket és megértésüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy technikai hiba miatt előfordulhat, hogy a 2023. 03. 21-én 11.40 és 16.30 között rögzített egyedi vagy csoportos átutalási megbízása(i) nem teljesült(ek). Kérjük, ellenőrizze fenti értéknapra beadott átutalási megbízásait, és szükség esetén indítsa azokat újra. További kérdés esetén hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon! A technikai hibát kollégáink azóta elhárították, az okozott kellemetlenségekért elnézését kérjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár és az MKB Mobilalkalmazás 2023. 03.17-én 22:00 és 23:00 óra között nem lesz elérhető. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon! Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár/ MKB Mobilalkalmazás és a PCBankár/ NetBANKár Business működésében leállásokat tapasztalhat 2022.07.12-én 22:00 és 2022.07.13 01:00 között. A karbantartás ideje alatt a kártyás tranzakciók bonyolítása is szünetel. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.07.19-én 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

2022.07.15. 20:00 és 2022.07.17. 8:00 közt kiesések lehetnek az Azonnali Fizetési Rendszer működésében. 2022.07.17-én 02:00 és 04:00 közt az internetes fizetések esetén fennakadások fordulhatnak elő, ezért kérjük, internetes fizetéseiket ezen időszakon kívülre időzítsék. 2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy technikai probléma miatt az MKB NetBANKár és MKB Mobilalkalmazás átmenetileg nem elérhető. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük!

Tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlával rendelkező ügyfeleink esetében a Babaváró hitelhez kapcsolódóan technikai okokból téves összeg került levonásra adminisztrációs díjként. A hiba kivizsgálása folyamatban van, amennyiben a levonás sikeres volt, a levont összeget természetesen a hiba elhárítását követően várhatóan 2022.09.12. 12:00-ig visszautaljuk az érintett ügyfeleknek. Megértését köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Fiókok és ATM-ekKérjen időpontot! TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Árfolyamok

Az otthoni biztonság támogatója az MKB Bank

Utasbiztosítás

Egyeztessen időpontot

Biztosítjuk gondtalan utazását

Külföldi utazásaink során is szeretnénk magunkat biztonságban érezni. Egy váratlan esemény elronthatja az addigi kellemes élményeinket, és keresztülhúzhatja terveinket, ezért az utasbiztosítás elengedhetetlen a nyugodt és gondtalan utazáshoz.

Az opcionális - szabadon igényelhető - utasbiztosítási szolgáltatást minden bank- illetve hitelkártyával rendelkező lakossági Ügyfelünk igénybe veheti. Azon Ügyfeleink, akiknek a kártyájához beépítetten Bázis 5 automatikus utasbiztosítás kapcsolódik, ezt opcionális biztosítással magasabb szolgáltatási összegekre is kiegészíthetik.


Milyen szolgáltatásokat nyújt a biztosító az opcionális utasbiztosításnál?

Opcionális utasbiztosítás Komfort 10 valamint Prémium 50 csomagban érhető el és mind a kettőhöz igényelhető családi változat is, így nem csak Ön, hanem egész családja biztonságban érezheti magát.

A biztosítási csomagok összehasonlítását a Szolgáltatási Táblában tekintheti meg.

A biztosítás legfontosabb paraméterei:

Bázis 5 Komfort 10 Prémium 50
Időbeli hatály (külföldön eltölthető napok száma egy kiutazás alkalmával) 30 60 60
Időbeli hatály USA, Kanada területén 30 30
Területi hatály Európa* egész világ egész világ
Külföldön felmerülő sürgősségi orvosi költségek megtérítése
Megbetegedés esetén 5 000 000 10 000 000 50 000 000
Meglévő betegségből eredő állapotrosszabbodás miatt felmerült orvosi költségek megtérítése 2 500 000 5 000 000 25 000 000
Baleset és baleset miatti mentési költségek 7 500 000 10 000 000 50 000 000
Poggyászbiztosítási szolgáltatások
A poggyász külföldi utazás során történt jogtalan eltulajdonítása, megsemmisülése 100 000 100 000 200 000
12 órát meghaladó poggyászkésés (csak külföldön) 50 000 50 000 100 000
Asszisztencia szolgáltatás
A beteg ügyfél sürgősségi gyógyászati-, illetve Magyarországra történő szállításának költségei 100% 100% 100%
idő előtti hazautazás költségei 100% 100% 100%
betegség vagy baleset miatt külföldi tartózkodás meghosszabbításának költségei 100 000 300 000 500 000
közvetlen hozzátartozó látogatási költségei 100 000 300 000 500 000
készpénz-segély szolgáltatás megszervezése - igen igen
Gépjármű-asszisztencia szolgáltatások
segítségnyújtás személygépkocsi hazahozatala kapcsán - - 200 000
Jogvédelem szolgáltatások
személyi felelősségbiztosítás - 500 000 2 000 000
Időbeli hatály (külföldön eltölthető napok száma egy kiutazás alkalmával)
Bázis 5
30
Komfort 10
60
Prémium 50
60
Időbeli hatály USA, Kanada területén
Bázis 5
Komfort 10
30
Prémium 50
30
Területi hatály
Bázis 5
Európa*
Komfort 10
egész világ
Prémium 50
egész világ
Külföldön felmerülő sürgősségi orvosi költségek megtérítése
Megbetegedés esetén
Bázis 5
5 000 000
Komfort 10
10 000 000
Prémium 50
50 000 000
Meglévő betegségből eredő állapotrosszabbodás miatt felmerült orvosi költségek megtérítése
Bázis 5
2 500 000
Komfort 10
5 000 000
Prémium 50
25 000 000
Baleset és baleset miatti mentési költségek
Bázis 5
7 500 000
Komfort 10
10 000 000
Prémium 50
50 000 000
Poggyászbiztosítási szolgáltatások
A poggyász külföldi utazás során történt jogtalan eltulajdonítása, megsemmisülése
Bázis 5
100 000
Komfort 10
100 000
Prémium 50
200 000
12 órát meghaladó poggyászkésés (csak külföldön)
Bázis 5
50 000
Komfort 10
50 000
Prémium 50
100 000
Asszisztencia szolgáltatás
A beteg ügyfél sürgősségi gyógyászati-, illetve Magyarországra történő szállításának költségei
Bázis 5
100%
Komfort 10
100%
Prémium 50
100%
idő előtti hazautazás költségei
Bázis 5
100%
Komfort 10
100%
Prémium 50
100%
betegség vagy baleset miatt külföldi tartózkodás meghosszabbításának költségei
Bázis 5
100 000
Komfort 10
300 000
Prémium 50
500 000
közvetlen hozzátartozó látogatási költségei
Bázis 5
100 000
Komfort 10
300 000
Prémium 50
500 000
készpénz-segély szolgáltatás megszervezése
Bázis 5
-
Komfort 10
igen
Prémium 50
igen
Gépjármű-asszisztencia szolgáltatások
segítségnyújtás személygépkocsi hazahozatala kapcsán
Bázis 5
-
Komfort 10
-
Prémium 50
200 000
Jogvédelem szolgáltatások
személyi felelősségbiztosítás
Bázis 5
-
Komfort 10
500 000
Prémium 50
2 000 000

*Jelen feltételek alkalmazásában Európának minősül: Oroszország az Uráltól nyugatra, Tunézia, Törökország egész területe, valamint Ciprus, Madeira, Málta és a Kanári-szigetek is.


Miért érdemes a magasabb szolgáltatást nyújtó csomagokat választani?

 • A kártyába épített automatikus Bázis 5 utasbiztosítás alapszintű védelmet nyújt. Egy komolyabb betegség vagy baleset esetén kimerülhet a biztosítási fedezet, így Önnek kell állnia a gyógykezelés költségeinek egy részét, amennyiben nem rendelkezik magasabb fedezetű csomaggal;
 • Ár-érték arányban a Prémium 50 csomagok magasan a legkedvezőbbek;
 • Ha nagyobb értékű csomagot választ, az nemcsak magasabb összegekig térít ugyanazon káresemény esetén, hanem többletszolgáltatásokat is tartalmaz, például:
  • készpénz-segély szolgáltatás megszervezését kizárólag a Komfort 10 és Prémium 50 csomagok szolgáltatják;
  • szükség esetén a gépjármű hazahozatalában történő segítségnyújtást kizárólag a Prémium 50 csomag nyújt;
  • a veszélyesebb amatőr sportok közben elszenvedett sérülések egészségügyi ellátására is csak a magasabb értékű csomagok nyújtanak fedezetet az alábbiak szerint:
Biztosítással fedezett amatőr sportok Bázis 5 Komfort 10 Prémium 50
síelés (kijelölt pályán) igen igen igen
snowboardozás (kijelölt pályán) igen igen igen
amatőr búvárkodás 40 m mélységig igen igen igen
rafting igen igen igen
túrázás, hegyi trekking (3500 m magasságig) - igen igen
vízisí - igen igen
wakeboard - igen igen
windsurf - igen igen
vitorlázás - - igen
tengeri kajakozás - - igen
lovaglás - - igen
Biztosítással fedezett amatőr sportok
síelés (kijelölt pályán)
Bázis 5
igen
Komfort 10
igen
Prémium 50
igen
Biztosítással fedezett amatőr sportok
snowboardozás (kijelölt pályán)
Bázis 5
igen
Komfort 10
igen
Prémium 50
igen
Biztosítással fedezett amatőr sportok
amatőr búvárkodás 40 m mélységig
Bázis 5
igen
Komfort 10
igen
Prémium 50
igen
Biztosítással fedezett amatőr sportok
rafting
Bázis 5
igen
Komfort 10
igen
Prémium 50
igen
Biztosítással fedezett amatőr sportok
túrázás, hegyi trekking (3500 m magasságig)
Bázis 5
-
Komfort 10
igen
Prémium 50
igen
Biztosítással fedezett amatőr sportok
vízisí
Bázis 5
-
Komfort 10
igen
Prémium 50
igen
Biztosítással fedezett amatőr sportok
wakeboard
Bázis 5
-
Komfort 10
igen
Prémium 50
igen
Biztosítással fedezett amatőr sportok
windsurf
Bázis 5
-
Komfort 10
igen
Prémium 50
igen
Biztosítással fedezett amatőr sportok
vitorlázás
Bázis 5
-
Komfort 10
-
Prémium 50
igen
Biztosítással fedezett amatőr sportok
tengeri kajakozás
Bázis 5
-
Komfort 10
-
Prémium 50
igen
Biztosítással fedezett amatőr sportok
lovaglás
Bázis 5
-
Komfort 10
-
Prémium 50
igen


Mennyibe kerül az utasbiztosítási szolgáltatás?

Az utasbiztosítás díjának megfizetésével Ön egy teljes évre igényelheti a szolgáltatást az alábbiak szerint:

Kártya típusok Biztosítási csomagok díja (Ft-ban)
Bázis 5 Komfort 10 Prémium 50
egyéni egyéni családi egyéni családi
Lakossági bankkártyák Befektetési kártyák,
Visa Classic,
Visa Prémium,
Visa dombornyomott,
Prémium Visa Classic
Mastercard Standard Hitelkártya
Miles&More Standard és
PayPass hitelkártya
Beépített 2 900 7 800 5 200 11 900
MKB Bank Aranykártyák
(betéti- és hitelkártyák)
Mastercard Platinum
- Beépített 7 800 5 200 11 900
Mastercard World Elite
MKB Word Elite Metal
MKB Platinum Metal
GO! Platinum
Takarék Platinum
- - - Beépített 11 900
A fenti három sorban nem nevesített
összes lakossági betéti kártya és hitelkártya
- 3 900 9 900 5 900 15 900
Vállalati kártyák Széchenyi Kártya és
Agrár Széchenyi Kártya
Beépített 3 900 - 5 900 -
Mastercard Business Silver
és PayPass
Mastercard Business Gold
Beépített 5 900
Mastercard Unembossed Business - 3 900 - 5 900 -
Kártya típusok
Bázis 5
Biztosítási csomagok díja (Ft-ban)
Komfort 10
Prémium 50
Kártya típusok
egyéni
Biztosítási csomagok díja (Ft-ban)
egyéni
családi
egyéni
családi
Kártya típusok
Lakossági bankkártyák
Biztosítási csomagok díja (Ft-ban)
Befektetési kártyák,
Visa Classic,
Visa Prémium,
Visa dombornyomott,
Prémium Visa Classic
Mastercard Standard Hitelkártya
Miles&More Standard és
PayPass hitelkártya
Beépített
2 900
7 800
5 200
11 900
Kártya típusok
MKB Bank Aranykártyák
(betéti- és hitelkártyák)
Mastercard Platinum
Biztosítási csomagok díja (Ft-ban)
-
Beépített
7 800
5 200
11 900
Kártya típusok
Mastercard World Elite
MKB Word Elite Metal
MKB Platinum Metal
GO! Platinum
Takarék Platinum
Biztosítási csomagok díja (Ft-ban)
-
-
-
Beépített
11 900
Kártya típusok
A fenti három sorban nem nevesített
összes lakossági betéti kártya és hitelkártya
Biztosítási csomagok díja (Ft-ban)
-
3 900
9 900
5 900
15 900
Kártya típusok
Vállalati kártyák
Biztosítási csomagok díja (Ft-ban)
Széchenyi Kártya és
Agrár Széchenyi Kártya
Beépített
3 900
-
5 900
-
Kártya típusok
Mastercard Business Silver
és PayPass
Mastercard Business Gold
Biztosítási csomagok díja (Ft-ban)
Beépített
5 900
Kártya típusok
Mastercard Unembossed Business
Biztosítási csomagok díja (Ft-ban)
-
3 900
-
5 900
-


Hogyan lehet igényelni a biztosítást?

 • Bármelyik bankfiókunkban,
 • az MKB TeleBank szolgáltatáson keresztül.

Amennyiben az utasbiztosítással kapcsolatban bármilyen kérdése van, forduljon bizalommal kollegáinkhoz a
Belföldről hívható zöld szám: 06-80-350-350
Külföldről hívható szám: 06 1 373 33 99-es telefonszámon!

A kizárások és esetleges korlátozások teljes listájáért, valamint a biztosítás egyéb szabályaiért kérjük, tekintse meg a Biztosítási Feltételeket , valamint a Termékismertetőt !

Jelen rövidített tájékoztató a teljesség igénye nélkül készült, és a termék fontosabb jellemzőit tartalmazza. A közölt információk kizárólag tájékoztató jellegűek. A jelen tájékoztató továbbá nem minősül a biztosítás ajánlásának, ajánlattételi felhívásnak vagy biztosítási tanácsadásnak. A biztosítás részletes feltételeiről, a biztosító mentesülésének eseteiről, felelősségének kizárásáról és további fontos információkról részletes felvilágosítást a vonatkozó Biztosítási Feltételekben talál.

Az MKB Bank Nyrt. a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. függő biztosításközvetítőjeként jár el.

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! Az "Adatok küldése" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.
* Kötelezően kitöltendő mezők.

Figyelem! A Biztosító szolgáltatásának feltétele, hogy a káreseményt haladéktalanul bejelentse az alábbi elérhetőségeken:

cig_logo_allo_440x286.png

2022.04.01. után értékesített utasbiztosítás esetén a CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. elérhetőségein:

S.O.S. Assistance Hungary telefonszám: +36 1 486 4333

CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt.
1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 11.
Telefon: +36 1 5 100 100
e-mail: ugyfelszolgalat@cig.eu

Union-biztosito_logo-on440x286card.jpg

2022.04.01. előtt értékesített utasbiztosítás esetén az UNION VIENNA INSURANCE GROUP BIZTOSÍTÓ ZRT. elérhetőségein:

1134 Budapest, Váci út 33.
Tel: 06 1 888 2888
Fax: 06 1 413 5101
https://www.union.hu/
Kárbejelentés külföldről: +36 1 268 1388
Kárbejelentés belföldről: +36 1 888 2888