MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
1x1 Betétfedezetű bankgarancia

Általános hiteltermékek

Általános hiteltermékek

Az MKB Banknál elérhetőek azon klasszikus finanszírozási formák, amelyek gyors és hatékony megoldást jelentenek a vállalatok különböző életciklusaiban általánosan felmerülő finanszírozási igények kezelésére, legyen szó folyószámlahitelről, forgóeszközhitelről vagy beruházások finanszírozásáról.

Részletek

Amennyiben vállalkozása napi likviditási igényeit kívánja kiegészíteni egy rugalmasan használható folyószámlahitellel vagy forgóeszköz finanszírozási igénye merülne fel, akkor rövid és közép lejáratú termékeinkkel állunk rendelkezésére. Folyószámlahitelünk akár lejárat nélküli formában is elérhető, míg forgóeszköz hiteleink akár rulírozó formában is igényelhetők. Beruházási ötleteinek megvalósításában is számíthat bankunkra és tanácsadóinkra.

Folyószámlahitel

Folyószámlahitelünket úgy alakítottuk ki, hogy vállalkozása időlegesen jelentkező forgóeszköz, ill. cash flow ingadozásai miatti finanszírozási igényé könnyedén kezelni tudja.

A folyószámlahitel általános jellemzői:

  • automatikusan hosszabbítható rövidlejáratú kötelezettség;
  • az igénybevett folyószámlahitel nagysága ingadozik (akár naponta változhat);
  • a vállalkozás tevékenységéből fakadó ciklikusságok csúcsainál e hitel kihasználtsága maximális lehet (pl.: adófizetési dátumok, szezonális árbevétel);
  • flexibilis finanszírozási lehetőség;
  • nincs előre definiált konkrét hitelcél.

Futamidő: előre nem definiált, akár lejárat nélküli formában is elérhető.

Beruházási hitelek

Beruházási hitelünket azon vállalkozások számára fejlesztettük ki, amelyek megvalósítandó beruházásaikhoz kívánnak igénybe venni közép-, illetve hosszú lejáratra nyújtott hiteleket.

Részletek

A forintban vagy devizában felvehető hitel összegét, futamidejét, az esetleges türelmi időt, valamint a törlesztőrészletek nagyságát és gyakoriságát a beruházás nagyságrendjének és megtérülésének figyelembevételével, az Ügyfelek által nyújtott információk alapján állapítjuk meg.

A kamat mértéke egyedileg kerül meghatározásra.

A hitel folyósításának előfeltételeként a Bank előírja, hogy a beruházási költségek egy részével, mint saját erővel Ügyfelünk rendelkezzen.

A Bank által nyújtott hitel célnak megfelelő felhasználását számlákkal szükséges igazolni. Beruházását nettó értékben, azaz a benyújtott számlák ÁFA nélküli összegét figyelembe véve tudjuk finanzírozni.
A hitel futamideje rugalmasan alkalmazkodik a beruházás megvalósításához és megtérüléséhez.

Forgóeszközhitel

Átmeneti forráshiánya a továbbiakban nem jelenthet problémát, ha igénybe veszi forgóeszközhitelünket. Segítségével növelhető vállalkozásának pénzügyi stabilitása, ezáltal forgalmának növeléséhez is támogatást nyújthat.

Részletek

Forgóeszközhiteleink forintban és devizában is igényelhetőek. Azon vállalkozások részére, amelyek folyamatosan export árbevétellel rendelkeznek és ezáltal az esetleges árfolyamkockázatot kompenzálni tudják, kifejezetten a rövid lejáratú devizahitelt ajánljuk, amely - az árfolyamkockázat felvállalása mellett - alacsonyabb kamatterhet jelenthet a vállalkozás számára, mint a forint hitel.

A hitel rulírozó formában is igényelhető, azaz a hitelt pillanatnyi likviditási igényének megfelelő összegben hívhatja le, illetve fizetheti vissza folyamatosan.

A kamat mértékének meghatározása egyedileg történik.

A hitel kamat és tőketörlesztése Ügyfelünkkel történő megállapodás alapján, a hitelszerződésben rögzített feltételek szerint kerül meghatározásra.

Azon ügyfeleink számára, akik tartós forgóeszköz finanszírozási konstrukciót kívánnak igénybe venni, kialakításra került a Relax forgóeszköz finanszírozó konstrukció. Ennek keretében 12-36 hónapos futamidő mellett, nem rulírozó módon van lehetőség finanszírozás igénybe vételére oly módon, hogy a tőke akár 60%-át elegendő egy összegben, csak lejáratkor visszafizetni.

Még nem az MKB Bank ügyfele?

red-jelolopin.png

Látogasson el fiókunkba!

Ügyintézőink bármelyik bankfiókunkban segítenek a számlanyitásban.

Bankfiókot keresek

Már az MKB Bank ügyfele?

red-hivjon-minket-icon.png

Hívjon minket!

Hívja a hét bármely napján 0-24 órában elérhető díjmentes telefonos ügyfélszolgálatunkat.

+36 80 350 350
red-visszahivas-icon.png

Kérjen visszahívást!

Legkésőbb a következő munkanapon 8:00 és 20:00 között felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Visszahívást kérek
red-jelolopin.png

Látogasson el fiókunkba!

Ügyintézőink bármelyik bankfiókunkban segítenek a csomagváltásban.

Bankfiókot keresek

Kapcsolódó információk

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.
Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!