MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
Agrár Széchenyi Kártya

Agrár Széchenyi Kártya

Államilag támogatott folyószámlahitel a feldolgozószektor számára

Visszahívást kérek

Az Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel a mezőgazdasági szektorban tevékenykedő vállalkozások számára állami kamat- és kezességvállalási díjtámogatás mellett 1, 2 vagy 3 évre igénybe vehető folyószámlahitel, amelyhez Mastercard Standard típusú üzleti bankkártyát bocsátunk ki.

Célja a magyar mezőgazdasági termelőágazatba tartozó, illetve mezőgazdasági termékek elsődleges feldolgozásával és forgalmazásával foglalkozó mikro-, kis- és középvállalkozások számára kedvezményes kamatozású forrás nyújtása, átmeneti likviditási problémáik áthidalása és a vállalkozás érdekében szabadon felhasználható forrás biztosítása.

Kik igényelhetik?

 • Magyar mezőgazdasági termelőágazatba tartozó mikro-, kis- és középvállalkozások.
 • Mezőgazdasági termékek elsődleges feldolgozásával és forgalmazásával foglalkozó (pl. cukrászok, pékek, húsfeldolgozók, stb.), valamint erdőgazdálkodással, vadgazdálkodással és halgazdálkodással kapcsolatos tevékenységet végző vagy kézműves termékeket előállító, legalább 1 éve működő vállalkozások.
Kik igényelhetik?

A folyószámlahitel jellemzői

 • Hitelösszeg

  Hitelösszeg

  500 000 Ft, illetve annak egész számú többszöröse, de legfeljebb 200 millió Ft1

 • Saját erő

  Állami kamattámogatás

  4%2

 • Futamidő

  Futamidő

  1, 2 vagy 3 év

  A hitelt a futamidő végén megújíthatja. Ehhez új hitelszerződést kell kötnie, és legalább 60 nappal a lejárat előtt hiánytalanul át kell adnia az ügyfélminősítéshez szükséges dokumentumokat a regisztráló irodának.

mastercard-standard.png

Mastercard Standard üzleti bankkártya

Az Agrár Széchenyi Kártya mellé Mastercard Standard üzleti bankkártyát bocsátunk ki. A bankkártyát a vállalkozás működési körében felmerülő és elszámolható kiadások kiegyenlítésére használhatja.

A folyószámlahitel előnyei

 • 50 millió Ft-ig ingatlanfedezet nélkül igényelhető.
 • Vállalkozása kedvezményes kamatozású forráshoz juthat.
 • Megoldódhat átmeneti likviditási problémája.
 • Rendelkezésre tartási jutalék nem kerül felszámításra.
 • A hitelösszeg - amennyiben abból nem történik felhasználás - szinte költségmentesen a számlán tartható.

Hogyan igényelhető?

 • 1

  Bankfiók felkeresése

  Keresse fel bármelyik bankfiókunkat, és szakértőink segítenek az igényléshez szükséges dokumentumok kitöltésében.

 • 2

  Hitelkérelem benyújtása

  Fáradjon be a kitöltött dokumentumokkal az Önhöz legközelebbi regisztráló irodába.

 • 3

  Hitelbírálat és szerződéskötés

  Hitelkérelmét megkapjuk a regisztráló irodától, és az eredményes hitelbírálatot követően megkötjük Önnel a szerződést.

Kiegészítő információk

1 Az elérhető maximum hitelösszeg ügyfélszegmensenként változhat.

2 A vonatkozó feltételek teljesülése, illetve a feltételeknek történő megfelelés esetén.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül a Ptk. szerinti kötelező ajánlatnak. A program részletes feltételrendszerével és a részvételi lehetőségekkel kapcsolatban forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához, keresse fel bármelyik bankfiókunkat, hívja TeleBANKár ügyfélszolgálatunkat a +36 80 350 350-es számon, vagy tájékozódjon a KAVOSZ weboldalán.

MKB (korábban BB) Üzleti Bankkártya és Agrár Széchenyi Kártya bankkártyák cseréje 2023. februárban

Tájékoztatjuk, hogy Bankunk a 101 bankazonosítóval kezdődő bankszámlákhoz kapcsolódó vállalatiMKB (korábban BB) Üzleti Bankkártyaés Agrár Széchenyi Kártyabankkártyákat lecseréli, ezért 2023 februárjábanúj bankkártyát bocsát ki a kártyabirtokosok részére és meglévő, fenti típusú bankkártyákat az újonnan kibocsátott bankkártya aktiválásával, de legkésőbb 2023. március 31-én megszünteti!

Fontos információk az új bankkártya kapcsán:
• Az új bankkártya kondíciói, kapcsolódó szolgáltatásai (mobilbank, utasbiztosítás) és funkciói (aktiválás, limitmódosítás stb.) megegyeznek a korábbi kártyáéval. Használatában a kártyabirtokos nem tapasztal majd eltérést, aktiválás után a már megszokott módon használhatja vásárlásra, készpénzfelvételre.
• Az új kártyák a korábbival egyezően Mastercard bankkártyák.
• A kártyabirtokos új kártyaszámmal rendelkező bankkártyát kap, hozzá új CVC kódot, PIN kódot, és az új kártya lejárata az új kibocsátás dátumához igazodik majd. A kártyabirtokos minden esetben kap új bankkártyát. A jelenleg használt bankkártya az új bankkártya aktiválásával egyidejűleg, de legkésőbb 2023. március 31-én inaktiválásra kerül, ezt követően nem használható.
• Az új bankkártya kiküldési módja azonos a megszűntetésre kerülő bankkártya korábbi kiküldési módjával. (postai levélben történő kiküldés vagy bankfiókban történő átvétel). Bankfióki átvétel esetén a kártyabirtokos külön tájékoztató levelet kap postai úton, hogy melyik fiókban veheti át elkészült új bankkártyáját.
• Az új bankkártyával a kártyabirtokos alapbeállításként naponta tízszer, maximum 100.000 Ft összértékben vásárolhat, beleértve az interneten keresztül kezdeményezett vásárlásokat is, és naponta tízszer, maximum 150.000 Ft összértékben vehet fel készpénzt ATM-ből. A limitek MKB Internetbank (korábban BB), MKB Mobil App (korábban BB), MKB SMS (BB Mobilbank) csatornákon illetve bankfiókban módosíthatók.
• Az új bankkártya díjai a korábbi bankkártya díjaival megegyeznek, amelyekről részletesen a www.mkb.hu/hirdetmenyek oldalon elérhető „Számlavezetési keretszerződés kártya hirdetménye nem lakossági ügyfelek részére” elnevezésű hirdetményből tájékozódhat. Az új bankkártyával kapcsolatos kondíciókat a Bank felszámolja. A Bank a jelenleg használt bankkártyájával kapcsolatos éves díjat és biztosítási díjat időarányosan, fióki kártyaátvétel esetén a „Bankkártya és PIN kód rendelkezésre bocsátása bankfióki átvétellel” díjat teljes mértékben visszatéríti a számlatulajdonos részére legkésőbb 2023. március 31-ig.
• Az érintett számlatulajdonosokat a Bank az október (október 31-i) és november hó végi (november 30-i) számlakivonaton értesíti a változásról.
• Az érintett kártyabirtokosok februárban az új bankkártyájuk mellé részletes tájékoztatást kapnak kísérő levél formájában a tudnivalókról.

További részletes információt bankfiókjainkban és kapcsolattartójánál érhet el.

Online hitel előminősítés vállalkozásoknak

Online hitel előminősítés vállalkozásoknak

Indítsa el hiteligénylését egyszerűen és kényelmesen, online hitelelőszűréssel!

Érdekli az Agrár Széchenyi Kártya?

Kérjen visszahívást!

Kérjen visszahívást!

Ügyintézőnk a következő munkanapon 8:00 és 20:00 között felveszi Önnel a kapcsolatot.

Visszahívást kérek
MKB Agrárpartner


A mezőgazdaságot ismerő és értő pénzügyi partnerként támogatjuk a hazai agrár- és élelmiszeripari vállalkozások létrejöttét és működését. Évtizedes tapasztalatunk, szakértelmünk és innovatív megoldásaink mellett kedvező banki finanszírozással is hozzájárulunk gazdasága és versenyképessége növekedéséhez.
Szívügyünk az agrárium.

Kapcsolódó anyagok

Szakmai partnerek

Szakmai partnerek