MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
Üzleti

ÚJ Széchenyi Kártya program

Új Széchenyi Kártya Program

2020. május 15-től elérhetőek az MKB Bank kínálatában az új Széchenyi Kártya Program konstrukciók, melyek 2020. szeptember 23-tól két új termékkel egészültek ki. A Program célja a világjárvány kedvezőtlen hatásainak mérséklése és azonnali pénzügyi segítség biztosítása a hazai vállalkozások számára. Az egyes konstrukciók hatékony segítséget nyújtanak abban, hogy a vállalkozások mielőbb visszatérhessenek a megszokott üzletmenethez, vagy akár növekedési pályára álljanak.

Az új Széchenyi Kártya Program egy kedvezményes kamatozású, állami támogatásban részesített hitelkonstrukció, melynek célja, hogy az igénylők különböző hiteltípusok közül választhatnak, melyhez a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. vagy az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány készfizető kezessége kapcsolódik. Az új Széchenyi Kártya Program választható termékei: Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz, Széchenyi Munkahelymegtartó Hitel, Széchenyi Likviditási Hitel és Széchenyi Beruházási Hitel Plusz, Széchenyi Turisztikai Kártya és Agrár Széchenyi Beruházási Hitel Plusz. További részletes tájékoztatás az egyes hiteltípusoknál az oldal alján.

 

Kinek ajánljuk?

  • mikro-, kis-, és középvállalkozásoknak

Hogyan igényelhető?

1. Bankfiókjainkban szakértőink segítenek az igénylési papírok kitöltésében.

2. A kitöltött igénylési papírokkal kérjük, fáradjon be az Önhöz legközelebbi regisztráló irodába.

3. Hitelkérelmét megkapjuk a regisztráló irodától. Az eredményes hitelbírálatot követően megkötjük Önnel a szerződést.

2020. május 15-től a fenti konstrukciók forgalmazásának idejére a Széchenyi Kártya Program Széchenyi Forgóeszközhitel és Széchenyi Beruházási Hitel, valamint a (korábbi) Széchenyi Kártya Folyószámlahitel keretében az új és ismételt igényléstípusú, illetve a meglévő hitelkeret emelésére irányuló hitelkérelmek befogadása felfüggesztésre került. A Széchenyi Kártya meghosszabbítására, illetve felülvizsgálatára vonatkozó hitelkérelmek benyújtása azonban továbbra is lehetséges. Meglévő hiteleivel kapcsolatban az alábbi oldalon talál bővebb információkat.

Kapcsolódó anyagok

SZÉCHENYI KÁRTYA FOLYÓSZÁMLAHITEL PLUSZ

Szabad felhasználású hitel a napi likviditási problémákra.

Részletek

SZÉCHENYI MUNKAHELYMEGTARTÓ HITEL

Munkabér megelőlegezésére, személyi jellegű ráfordításokra fordítható hitelforrás.

Részletek

SZÉCHENYI LIKVIDITÁSI HITEL

Forgóeszköz-beszerzésre, hitelkiváltásra is igényelhető szabad felhasználású hitel.

Részletek

SZÉCHENYI BERUHÁZÁSI HITEL PLUSZ

Beruházási hitelcélok, forgóeszköz- és tárgyieszköz beszerzések finanszírozására.

Részletek

SZÉCHENYI TURISZTIKAI KÁRTYA

Szabad felhasználású hitel a turisztikai szektor napi likviditási problémáira.

Részletek

AGRÁR SZÉCHENYI BERUHÁZÁSI HITEL PLUSZ

Termőföld vásárlásra, tenyészállat beszerzésre, tárgyi eszköz vásárlásra, ingatlan beruházásra, hitelkiváltásra és beruházáshoz kapcsolódó forgóeszköz vásárlásra.

Részletek

Kiegészítő információk

  • Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és nem minősül a Ptk. szerinti ajánlatnak.
  • A program részletes feltételrendszerével, a részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérjük, forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához, keresse fel bármely bankfiókunkat vagy hívja TeleBANKár szolgáltatásunkat a 06 (80) 333-770-es számon, tájékozódjon a KAVOSZ oldalán.
Széchenyi kártyaKavosz