MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
Széchenyi Forgóeszközhitel

Széchenyi Forgóeszközhitel

Széchenyi Forgóeszközhitel

A Széchenyi Forgóeszközhitel termékünkkel vállalkozásának készlet és anyagfinanszírozását segítheti, tárgyi fedezet nélkül, állami támogatás és a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezességvállalása mellett.

  • Ha gyorsan és egy helyen szeretné intézni a Széchenyi Kártya Programon belül elérhető hitelekkel (ideértve az Agrár Széchenyi Kártya igényét is) kapcsolatos ÚJ hiteligényét, akkor a figyelmébe ajánljuk a MOM Parkban, az Árkádban, valamint az Eurocenterben található BKIK Pontként működő fiókjainkat, ahol a Széchenyi Kártya Programban igényelt hitelekhez szükséges hiteligénylési dokumentációt közvetlenül benyújthatja.

A szolgáltatásról

  • A Széchenyi Forgóeszközhitel a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások tevékenységéhez szükséges forgóeszközök és/vagy szolgáltatások beszerzésére szolgál. A finanszírozás alapja kizárólag a számlával igazolt nettó vételár lehet. A hitel igényléséhez minimum egy teljes lezárt (365 nap) pénzügyi év szükséges.
  • A hitel kombinálható a Széchényi Programon belüli termékekkel, így Széchenyi Kártya folyószámlahitellel is.
  • Futamideje 1-3 év között lehet. A maximális futamidőn belül Ön határozhatja meg Vállalkozása számára az optimális futamidőt, így kívánsága szerint tervezheti Vállalkozása pénzügyeit.
  • Az igényelhető hitel 1 millió Ft-tól maximum 100 millió Ft-ig 100.000 forintonként emelkedő, így rugalmasan alkalmazkodik az Ön Vállalkozásának finanszírozási igényeihez.
  • A kölcsön visszafizetése havi, lineáris tőke és kamattörlesztés alapján történik. A törlesztés a türelmi idő lejáratának utolsó munkanapján történik, majd ezt követően havonta a hónap utolsó munkanapján, illetve az utolsó törlesztő részlet esetén a lejárat vagy a szerződés megszűnés napján.

Kiegészítő információk

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.

Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!