MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
1x1 Betétfedezetű bankgarancia

MKB Gépfinanszírozási Program

Az MKB Gépfinanszírozási Program a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. (GHG Zrt.) készfizető kezességvállalása mellett igénybe vehető, közép- és hosszú lejáratú, nem rulírozó hitellehetőség a beszállítói körben tevékenykedő kis- és középvállalatoknak: új vagy használt termelő, gyártó gépek, valamint azokhoz kapcsolódó szerszámok, továbbá forgóeszközök, segédanyagok, alapanyagok beszerzéséhez. A konstrukció tehát beruházási és/vagy forgóeszköz típusú finanszírozás igénylését is lehetővé teszi.

A Program keretén belül az alábbi finanszírozási konstrukciók vehetők igénybe

 • MKB Gépfinanszírozási hitel - II. Lízing és Eszköz alapú finanszírozási hitel
 • Lízing konstrukció keretén belül zártvégű és nyíltvégű pénzügyi lízing is igényelhető.
 • Zártvégű pénzügyi lízing
  A nettó vételárat terhelő teljes áfa összege, az önerő megfizetésével egy időben a lízingtárgy átvételekor esedékes. A lízingdíjak után nem merül fel áfa fizetési kötelezettség. A lízingszerződés alapján esedékes utolsó lízingdíj, valamint az esetleges egyéb kötelezettségek maradéktalan teljesítésével, az ügyfél a finanszírozott eszköz feletti tulajdonjogot megszerzi.
 • Nyíltvégű pénzügyi lízing
  A nettó vételárat terhelő teljes áfa összege, nem az eszköz átvételekor esedékes, hanem részletekben, az önerőt, valamint a lízingdíjak tőketörlesztő részét, valamint a maradványértéket/opciós vételárat terheli az áfa fizetési kötelezettség. A lízingszerződés alapján esedékes utolsó lízingdíj, valamint az esetleges egyéb kötelezettségek maradéktalan teljesítését követően, a lízingszerződésben rögzített opciós vételár (maradványérték) megfizetésével az Ügyfél megszerezheti a finanszírozott eszköz feletti tulajdonjogot. Maradványérték gép specifikusan számolandó.
 • A fenti lízing és hitel konstrukciók a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. kezességvállalásával együtt kombináltan is igényelhetők az ügyfél egyedi igényeinek megfelelően.
 • Az MKB Gépfinanszírozási Hitel a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezességvállása mellett igénybe vehető, közép- és hosszú lejáratú, nem rulírozó hitellehetőség. A konstrukció beruházási és/vagy forgóeszköz típusú hitel igénylését is lehetővé teszi.
 • Eszköz alapú finanszírozási kölcsön/hitel
  Kizárólag Uniós támogatások mellett vehető igénybe. A nettó vételárat terhelő teljes áfa összege, az önerő megfizetésével egy időben esedékes a kölcsön futamidő kezdetét megelőzően.
 • A törlesztő részletek után nem merül fel áfa fizetési kötelezettség. A finanszírozott eszköz tulajdonjoga az ügyfél tulajdonában van. Termelőeszköz esetén a finanszírozott eszköz teljes áfa összege visszaigényelhető.
 • Felhívjuk figyelmüket, hogy a termék NHP III. keretén belüli is igényelhető, azonban a Programnak való megfeleltetés miatt csak beruházási hitelcél finanszírozható, forgóeszköz hitelcél megfinanszírozására nincs lehetőség!

Még nem az MKB Bank ügyfele?

red-jelolopin.png

Látogasson el fiókunkba!

Ügyintézőink bármelyik bankfiókunkban segítenek a számlanyitásban.

Bankfiókot keresek

Már az MKB Bank ügyfele?

red-hivjon-minket-icon.png

Hívjon minket!

Hívja a hét bármely napján 0-24 órában elérhető díjmentes telefonos ügyfélszolgálatunkat.

+36 80 350 350
red-visszahivas-icon.png

Kérjen visszahívást!

Legkésőbb a következő munkanapon 8:00 és 20:00 között felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Visszahívást kérek
red-jelolopin.png

Látogasson el fiókunkba!

Ügyintézőink bármelyik bankfiókunkban segítenek a csomagváltásban.

Bankfiókot keresek

Részletek

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.

Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!