MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
1x1 Betétfedezetű bankgarancia

1x1 Betétfedezetű bankgarancia

Az MKB 1x1 Betétfedezetű Bankgaranciával partnerei, megrendelői kérésének eleget téve bankgarancia kiadását kérheti Bankunktól. A Bank visszavonhatatlan kötelezettséget vállal, hogy meghatározott feltételek - bizonyos esemény beállta vagy elmaradása, illetve okmányok benyújtása - esetén az alapjogviszony vizsgálata nélkül a garancia lejáratán belül a garancia összeghatáráig benyújtott első fizetési felszólításra a jogosult részére teljesíteni fog.

A szolgáltatásról

    • Az 1x1 Betétfedezetű Bankgaranciával Bankunk garanciát vállal arra, hogy meghatározott feltételek esetén a garancia lejáratán belül benyújtott fizetési felszólításra a garancia összeghatáráig fizetést teljesít a Jogosult részére.
    • Az 1x1 Betétfedezetű garancia terméken belül számos garancia típus igényelhető: fizetési, ajánlati, előleg-visszafizetési, teljesítési, szavatossági, vám, jövedéki és hitelfedezeti garancia, illetve egyéb garanciák (pl. állami szervek javára kibocsátott támogatás visszatérítésére vonatkozó garanciák, szándéknyilatkozat, ígérvény).
    • A garanciát forintban, euróban, svájci frankban, amerikai dollárban vagy angol fontban igényelheti, amennyiben a betét és a garancia devizaneme megegyezik.
    • Az igényelhető garancia összege minimum 100.000 Ft, maximum 250.000.000 Ft lehet, minimum 1 hónap, maximum 10 éves futamidővel.

Kiegészítő információk

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.

Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!