MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

1x1 Betétfedezetű bankgarancia

1x1 Betétfedezetű Bankgarancia

Az MKB 1x1 Betétfedezetű Bankgaranciával partnerei, megrendelői kérésének eleget téve bankgarancia kiadását kérheti Bankunktól. A Bank visszavonhatatlan kötelezettséget vállal, hogy meghatározott feltételek - bizonyos esemény beállta vagy elmaradása, illetve okmányok benyújtása - esetén az alapjogviszony vizsgálata nélkül a garancia lejáratán belül a garancia összeghatáráig benyújtott első fizetési felszólításra a jogosult részére teljesíteni fog.

Termékismertető

  • Az 1x1 Betétfedezetű Bankgaranciával Bankunk garanciát vállal arra, hogy meghatározott feltételek esetén a garancia lejáratán belül benyújtott fizetési felszólításra a garancia összeghatáráig fizetést teljesít a Jogosult részére.
  • Az 1x1 Betétfedezetű garancia terméken belül számos garancia típus igényelhető: fizetési, ajánlati, előleg-visszafizetési, teljesítési, szavatossági, vám, jövedéki és hitelfedezeti garancia, illetve egyéb garanciák (pl. állami szervek javára kibocsátott támogatás visszatérítésére vonatkozó garanciák, szándéknyilatkozat, ígérvény).
  • A garanciát forintban, euróban, svájci frankban, amerikai dollárban vagy angol fontban igényelheti, amennyiben a betét és a garancia devizaneme megegyezik.
  • Az igényelhető garancia összege minimum 100.000 Ft, maximum 250.000.000 Ft lehet, minimum 1 hónap, maximum 10 éves futamidővel.

Részletek

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.

Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!

Kapcsolódó ajánlatok

Bankszámlák, bankkártyák

Bankkártyáját egyaránt használhatja reprezentációs költségeinek fizetésére, árubeszerzésre, külföldi utazások során történő fizetésre, valamint készpénzfelvételre a világ bármely országában.

Részletek

NetBANKár

A KKV SMS csomag szolgáltatás-tartalma megegyezik a KKV csomagéval, de a megbízások indításához (aláírásához) a Bank SMS-ben küld aláíró jelszót, így a KKV csomagénál lényegesen magasabb összegű tranzakciókat hajthat végre, továbbá védelmet nyújthat az adathalász módszerek ellen.

Részletek

TeleBANKár

Az MKB TeleBANKár a nap 24 órájában a hívók rendelkezésére álló, telefonon igénybe vehető szolgáltatás. Az automata telefonszolgáltatást személyes ügyintézőink is segítik.

Részletek

MobilBANKár

Az MKB MobilBANKár szolgáltatása naprakész információt biztosít mobiltelefonon keresztül, SMS üzenetek útján.

Részletek

Egyszeregy Folyószámla hitel

Az 1x1 Folyószámlahitel a Magyarországon bejegyzett, élő vállalkozások MKB-nál vezetett fizetési számlájához kapcsolódó standard, szabad felhasználású, rövidlejáratú, HUF hitel.

Részletek