MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Finanszírozás

Finanszírozás

FINANSZÍROZÁSI MEGOLDÁSOK MIKRO- ÉS KISVÁLLALATOKNAK A NAPI LIKVIDITÁSI IGÉNYEKTŐL A NAGYOBB BERUHÁZÁSOKIG

 

24 ÓRÁN BELÜLI ELŐZETES HITELMINŐSÍTÉSSEL*

 

Az Önnek legmegfelelőbb finanszírozási konstrukció kiválasztásában kisvállalati tanácsadóink széles körű tanácsadással állnak rendelkezésére, illetve készséggel elkészítik a személyesen Önre szabott ajánlatunkat.

 

Reméljük, szolgáltatásaink elnyerik tetszését, segítségére lehetünk vállalkozásának finanszírozásában, ezzel is hozzájárulva annak sikerességéhez.

Termékpalettánkon az alábbi konstrukciók közül választhat:

Gépfinanszírozás

Az MKB Banknál speciálisan gépfinanszírozási céllal alakítottuk ki termékeinket a vállalati szektor beruházásainak támogatására.

Széchenyi Kártya Program

A Széchenyi Kártya folyószámlahitel a már működő mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvezményes kamatozású, állami kamat- és kezességi díj-támogatásban részesített hitelkonstrukció, amely kedvező lehetőség vállalkozása átmeneti pénzügyi gondjainak megoldására. A Széchenyi Kártya Konstrukció 2010-ben, a Forgóeszközhitel és a Beruházási Hitel bevezetésével bővült Programmá. 2012 tavaszától az uniós pályázatokon való részvételt segítő két új termék, a Széchenyi Önerő Kiegészítő és a Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitel is elérhetővé vált a vállalkozások számára. 2020. május 15-től megújultak a Széchenyi Kártya Programok, amelynek során bevezetésre került a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz, a Széchenyi Munkahelymegtartó Hitel, a Széchenyi Likviditás Hitel és a Széchenyi Beruházási Hitel Plusz, melyeket Bankunk is értékesít. 2020. szeptember 23-tól két új termékkel, a Széchenyi Turisztikai Kártyával és az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel Plusz-szal bővült a termékek köre.

MKB 1x1 Finanszírozás

Az MKB Bank 1x1 Termékpalettáját vállalkozása igényeinek minél szélesebb körű és magas színvonalú kiszolgálásra alakítottuk ki.

MNB NHP II. hitel kiváltás

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az MKB Bank elkötelezett a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Hitelprogram (NHP) folytatásában, a korábban más pénzintézetnél szerződött ügyletek kiváltása esetén is.

MNB NHP III. forint hitel kiváltás

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az MKB Bank elkötelezett a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Hitelprogram (NHP) folytatásában, a korábban más pénzintézetnél szerződött ügyletek kiváltása esetén is.

MNB NHP Fix

Az NHP célkitűzései - a gazdasági növekedés felgyorsítása, a kis- és középvállalati (KKV) szektor terheinek csökkentése, valamint a pénzügyi rendszer stabilitásának biztosítása - kiemelten fontosak számunkra, éppen ezért a leghatékonyabb közvetítői szerepvállalással kívánunk részt venni a megvalósításukban.

MNB NHP Hajrá

Az NHP célkitűzései kiemelten fontosak számunkra, éppen ezért a leghatékonyabb közvetítői szerepvállalással kívánunk részt venni a megvalósításukban apandémiás helyzet negatív gazdasági hatásainak tompítása, a hitelpiaci zavarok elkerülése érdekében is.

* A teljes körű hitelkérelmi dokumentáció ügyfél által történt benyújtását követően. A hitelszerződés megkötéséhez a Bank elvégzi a hitelminősítést. Jelen hirdetés kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek a Bank részéről. Amennyiben a részletekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat, illetve látogassa meg a www.mkb.hu honlapot, ahol megismerheti a részletes feltételeket tartalmazó Kondíciós Listákat, valamint A bankszámlák vezetéséről, a betétgyűjtésről és a kapcsolódó szolgáltatásokról szóló üzletszabályzatot és a Hitelműveletek végzéséről szóló üzletszabályzatot!

 

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.

Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!