MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Finanszírozás

Finanszírozás

FINANSZÍROZÁSI MEGOLDÁSOK MIKRO- ÉS KISVÁLLALATOKNAK A NAPI LIKVIDITÁSI IGÉNYEKTŐL A NAGYOBB BERUHÁZÁSOKIG

 

24 ÓRÁN BELÜLI ELŐZETES HITELMINŐSÍTÉSSEL*

 

Az Önnek legmegfelelőbb finanszírozási konstrukció kiválasztásában kisvállalati tanácsadóink széles körű tanácsadással állnak rendelkezésére, illetve készséggel elkészítik a személyesen Önre szabott ajánlatunkat.

 

Reméljük, szolgáltatásaink elnyerik tetszését, segítségére lehetünk vállalkozásának finanszírozásában, ezzel is hozzájárulva annak sikerességéhez.

Termékpalettánkon az alábbi konstrukciók közül választhat:

Gépfinanszírozás

Az MKB Banknál speciálisan gépfinanszírozási céllal alakítottuk ki termékeinket a vállalati szektor beruházásainak támogatására.

Széchenyi Kártya Újraindítási Program GO!

2021. július 1-től elérhetőek az MKB Bank kínálatában a Széchenyi Kártya Újraindítási Program konstrukciói. A Program célja a korona-vírus járvány negatív hatásainak további mérséklése, valamint a gazdaság újraindítása és élénkítése. Az egyes konstrukciók hatékony segítséget nyújtanak abban, hogy a vállalkozások mielőbb visszatérhessenek a megszokott üzletmenethez, vagy akár növekedési pályára álljanak.

 

A Széchenyi Kártya Újraindítási Program egy kedvezményes kamatozású, állami támogatásban részesített hitelkonstrukció, melynek célja, hogy az igénylők különböző hiteltípusok közül választhatnak, melyhez a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. vagy az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány készfizető kezessége kapcsolódik. A Széchenyi Kártya Újraindítási Program választható termékei: Széchenyi Kártya Újraindítási Folyószámlahitel, Széchenyi Turisztikai Kártya Újraindítási Folyószámlahitel, Széchenyi Újraindítási Likviditási Hitel, Széchenyi Újraindítási Beruházási Hitel és Agrár Széchenyi Újraindítási Beruházási Hitel.

MKB 1x1 Finanszírozás

Az MKB Bank 1x1 Termékpalettáját vállalkozása igényeinek minél szélesebb körű és magas színvonalú kiszolgálásra alakítottuk ki.

MNB NHP II. hitel kiváltás

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az MKB Bank elkötelezett a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Hitelprogram (NHP) folytatásában, a korábban más pénzintézetnél szerződött ügyletek kiváltása esetén is.

MNB NHP III. forint hitel kiváltás

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az MKB Bank elkötelezett a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Hitelprogram (NHP) folytatásában, a korábban más pénzintézetnél szerződött ügyletek kiváltása esetén is.

MNB NHP Fix

Az NHP célkitűzései - a gazdasági növekedés felgyorsítása, a kis- és középvállalati (KKV) szektor terheinek csökkentése, valamint a pénzügyi rendszer stabilitásának biztosítása - kiemelten fontosak számunkra, éppen ezért a leghatékonyabb közvetítői szerepvállalással kívánunk részt venni a megvalósításukban.

MNB NHP Hajrá

Az NHP célkitűzései kiemelten fontosak számunkra, éppen ezért a leghatékonyabb közvetítői szerepvállalással kívánunk részt venni a megvalósításukban apandémiás helyzet negatív gazdasági hatásainak tompítása, a hitelpiaci zavarok elkerülése érdekében is.

* A teljes körű hitelkérelmi dokumentáció ügyfél által történt benyújtását követően. A hitelszerződés megkötéséhez a Bank elvégzi a hitelminősítést. Jelen hirdetés kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek a Bank részéről. Amennyiben a részletekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat, illetve látogassa meg a www.mkb.hu honlapot, ahol megismerheti a részletes feltételeket tartalmazó Kondíciós Listákat, valamint A bankszámlák vezetéséről, a betétgyűjtésről és a kapcsolódó szolgáltatásokról szóló üzletszabályzatot és a Hitelműveletek végzéséről szóló üzletszabályzatot!

 

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.

Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!