MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MKB Egészségpénztár

Ön és cége nagy figyelmet fordít az emberi erőforrással való törődésre, miközben keresi a legtakarékosabb és mégis hatékony módszereket?

E célkitűzések elérhetők az egészség- és önsegélyező pénztári támogatással, amely béren kívüli juttatás keretében kedvezményes adófeltételekkel adható, és akár azonnal hozzáférhető, felhasználható a Pénztártagok által.

Az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár a legnagyobb és legjobb vagyonú feltételrendszerű egészség- és önsegélyező pénztár.

Előnyök

  • A munkavállaló és családjának ösztönzése az egészséges életmódra, segítése az esetleges egészségügyi kiadásokban, valamint hatékony támogatási lehetőség a mindennapi egyéb kiadások megkönnyítésére.
  • A munkáltatói hozzájárulás fizetése havonta a minimálbér 30%-áig (2016-ban 33.300 Ft/hó) mindössze 34,51% adó- és járulékterhet jelent (a 200.000 Ft-os béren kívüli juttatásokra adható éves kereten belül).
  • A befizetésekből a döntő rész a tagok egyéni számlájára kerül, amelyet a Pénztártag és családja igénybe vehet különböző egészségügyi és prevenciós szolgáltatásokra, illetve önsegélyezési célú kiadásokra.
  • A munkáltató a munkavállalók egyéni számláján lévő összegét adománnyal és célzott támogatás nyújtásával is növelheti (amely a kedvezményes adózású éves keretbe nem számít bele).

Részletek

Jó választás a munkavállalók és családjuk egészségének megőrzéséhez az MKB Egészségpénztár.

Adókedvezmény munkáltatói hozzájárulás esetén

Az önkéntes egészség- és önsegélyező pénztárakba történő munkáltatói hozzájárulás fizetése együttesen havonta a minimálbér 30%-áig (2016-ban 33.300 Ft/hó) mindössze 34,51%-os adó- és járulék terhet jelent a cég részére (a 200.000 Ft-os béren kívüli juttatásokra adható éves kereten belül).

A munkáltatói hozzájárulás lehetőségéről és kedvező feltételeiről bővebben a Pénztár honlapján tájékozódhat.

 

Családi egészségkassza

Az egyéni számlán lévő összeget nem csak a pénztártagok, hanem egyenes ági közeli hozzátartozóik is felhasználhatják.

 

Hatékony működés, alacsony költségek

Az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár alacsony tagdíjjal és működési költséggel tevékenykedik. Az alaptagdíj összege mindössze havi 2.000 Ft, melyből minimum 1.858 Ft-ot a pénztártag szabadon felhasználhat.

Az alaptagdíj feletti befizetésekből az egyéni számlán történő jóváírások sávosan növekednek.

 

Azonnali és széleskörű felhasználhatóság

A befizetett összeg - a minimális költségek levonása után - akár várakozási idő nélkül azonnal és széleskörűen felhasználhatók többek között: egészségügyi ellátásra, gyógyszer, szemüveg, kontaktlencse vásárlására, gyógyászati segédeszköz vásárlásra, a kisbabával kapcsolatos költségek elszámolására. Önsegélyező szolgáltatásként többek között gyermeknevelési- beiskolázási- és idősotthoni gondozás támogatásának igénybevételére, valamint lakáscélú jelzáloghitel törlesztésre, vagy akár temetési költségek elszámolására is lehetőség van, 180 napos várakozási időt követően.

További felhasználási lehetőségről a Pénztár honlapján tájékozódhat.

 

MKB Egészségkártya

Belépését követően valamennyi Pénztártag ingyenes, készpénzkímélő 5 évig érvényes MKB Egészségkártyát kap, mellyel egyéni számlája terhére már több mint 8.100 szolgáltatónál egyenlítheti ki számláját, egészségpénztári szolgáltatásokra.

Az MKB Egészségkártya használata a pénztártagok részére semmilyen plusz kiadást nem jelent.

 

Használja ki a lehetőséget!

Gondoskodjon munkatársai egészségéről és mindennapjairól

az MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztáron keresztül!

Átlépés MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár oldalára

Kapcsolódó anyagok