Ugrás a tartalomhoz
Hírlevél feliratkozás

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Banknál vezetett 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlákról 2023. január 25. 11:42 és 11:52 között indított azonnali fizetési tranzakciók esetében az utalt összeg terhelése a számlán megtörtént, ám az nem íródott jóvá a fogadó fél számláján. A hiba elhárításán dolgozunk, a megoldást követően a tranzakciókat automatikusan jóváírjuk, az érintett ügyfeleknek nincs teendője. Megértését és türelmét köszönjük. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tisztelt Ügyfelünk! Az MKB Internetbank (korábban BB) felületén a Hitelek menüponton belül a Jelzáloghitel pontban nem látszódik az október kamatkedvezmény jóváírása Egyenlítő konstrukció esetén. A hiba megjelenítés jellegű, így tájékoztatjuk, hogy az októberi jóváírás minden esetben sikeresen megtörtént. A hiba elhárításán dolgozunk, ezt követően tudja megtekinteni a jóváírást. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Technikai okokból a 2022. november 13. vasárnapi POS kereskedői tranzakciós jóváírások POS szolgáltatói hiba miatt nem kerültek jóváírásra az ügyfelek részére. A hiba elhárítása folyamatban van. A 2022. november 13-i vasárnapi kereskedői tranzakciók, valamint a 2022. november 14-i hétfői kereskedői tranzakciók várhatóan kedden kerülnek elszámolásra. Türelmüket és megértésüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes 2023. január 30-án 01:30 és 04:30 között 103-as bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlákra bejövő azonnali fizetési utalások nem íródtak jóvá. A hiba elhárításán dolgozunk, az ügyfeleknek semmi teendője nincs, a probléma megoldása után az összeg megjelenik a számlákon. Türelmüket és megértésüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében a jutalék levonása az elektronikus csatornákon - MKB Internetbank (korábban BB), MKB Mobil App (korábban BB) - a számlatörténetben duplán látszódik. A hiba megjelenítés jellegű, így dupla levonás nem történt. A hiba elhárításán dolgozunk. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Bank által biztosított POS terminál technikai okokból átmenetileg nem üzemel, a bankkártyás fizetés nem lehetséges ezek esetében. A hiba elhárításán a beszállító bevonásával a Bank dolgozik, kérjük szíves türelmüket és megértésüket. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében technikai okokból azonnali fizetési és értéknapos fizetési tranzakciók, valamint pénztári kifizetés esetében nem férnek hozzá számlájukon lévő valós összeghez. A hiba a bankkártyás fizetéseket nem érinti. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

2022.07.15. 20:00 és 2022.07.17. 8:00 közt kiesések lehetnek az Azonnali Fizetési Rendszer működésében. 2022.07.17-én 02:00 és 04:00 közt az internetes fizetések esetén fennakadások fordulhatnak elő, ezért kérjük, internetes fizetéseiket ezen időszakon kívülre időzítsék. 2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Tájékoztatjuk, hogy az online áruhitel igénylés folyamatában egyes esetekben hiba tapasztalható a dokumentumok feltöltésénél. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tájékoztatjuk, hogy technikai okokból az MKB Internetbank (korábban BB) és MKB Mobil App (korábban BB) felületén a számlatörténetben egyes tranzakciók duplán látszódnak. Ez egy megjelenítési hiba, a bankszámlán lévő megfelelő összeghez ügyfeleink továbbra is hozzáférnek. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes hirdetményeknél hiba tapasztalható.Kérjük használja a Hirdetmény keresőt ez idő alatt.A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében technikai okokból azonnali fizetési és értéknapos fizetési tranzakciók, valamint pénztári kifizetés esetében nem férnek hozzá számlájukon lévő valós összeghez. A hiba a bankkártyás fizetéseket nem érinti. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Tájékoztatjuk, hogy egyes esetekben az MKB Internetbankba (korábban BB) történő bejelentkezésnél az ügyfelek hibát tapasztalhattak, vagy előfordulhatott, hogy a belépéshez szükséges SMS kód nem érkezett meg. A hibát bankunk elhárította, a belépés újra lehetséges.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, American Express bankkártyával, valamint egészségpénztári kártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Tájékoztatjuk, hogy technikai probléma miatt az MKB NetBANKár és MKB Mobilalkalmazás átmenetileg nem elérhető. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük!

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár/ MKB Mobilalkalmazás és a PCBankár/ NetBANKár Business működésében leállásokat tapasztalhat 2022.07.12-én 22:00 és 2022.07.13 01:00 között. A karbantartás ideje alatt a kártyás tranzakciók bonyolítása is szünetel. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Tájékoztatjuk, hogy a 101-gyel kezdődő bankszámlaszámmal rendelkező ügyfeleink esetében az azonosítást igénylő online vásárlások sikertelenek lehetnek egyes esetekben. A hiba elhárításán dolgozunk, türelmüket és megértésüket köszönjük.További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.07.19-én 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Az MKB Internetbank (korábban BB) és az MKB Mobil App (korábban BB) felületein technikai okokból egyes felhasználók téves számlaegyenleget látnak. A hiba megjelenítési jellegű, a tranzakciók a valós egyenlegnek megfelelően teljesülnek. A hiba további hatására egyes ügyfeleknél a 2022.11.10. 03:28 és 07:49 közötti egyes tranzakciók nem jelennek meg a számlatörténetben. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket és türelmüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlával rendelkező ügyfeleink esetében a Babaváró hitelhez kapcsolódóan technikai okokból téves összeg került levonásra adminisztrációs díjként. A hiba kivizsgálása folyamatban van, amennyiben a levonás sikeres volt, a levont összeget természetesen a hiba elhárítását követően várhatóan 2022.09.12. 12:00-ig visszautaljuk az érintett ügyfeleknek. Megértését köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Tájékoztatás a MobilBANKár üzenetküldő szolgáltatás működési rendjéről. Részletek

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank Nyrt. Általános Ületszabályzatának I. számú függeléke a MobilBANKár szolgáltatásra vonatkozóan 2023.04.01-i hatállyal módosításra került. Részletek

Tájékoztatjuk, hogy 2022. november 7.-én karbantartás miatt 10:00 és 10:15 óra között kiesés várható a  bankkártyák digitalizációjában a korábbi Budapest Bank ügyfelek esetében. Kérjük, bankkártyája digitalizációját időzítse ezen időszakon kívülre. Megértésüket és türelmüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Banknál vezetett 103-as bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlákhoz tartozó egyes, 2022. január 12-i 19:43 és 19:47 óra közötti bankkártyás fizetési tranzakciók nem teljesültek, az összegek ez esetben pedig technikai okokból nem hozzáférhetők átmenetileg. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük! További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy VideóBank szolgáltatásunk ünnepi nyitvatartása értelmében 2022.12.24-én és 2022.12.31-én 8.00-12.00 óra között lesz elérhető. Megértését köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank

Tájékoztatjuk, hogy technikai okokból a BusinessID alkalmazásban nem jelennek meg a jóváhagyási tételek. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.


MKB Business Live

Friss szakmai cikkek, kutatások, visszanézhető webkonferenciák, rendezvények.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Tisztelt Látogatónk!

A Budapest Bank és az MKB Bank egyesülése után a Budapest Business Live oldal arculata is megváltozik, és a továbbiakban MKB Business Live néven szolgáltat érdekes vállalati tartalmakat. Köszönjük, hogy eddig is figyelemmel követte az oldalt, és arra bíztatjuk, hogy a továbbiakban is tartson velünk, hiszen folyamatosan friss tartalommal jelentkezünk!

MKB Business Podcast

Csak a bizonytalanság a biztos – makrogazdasági kitekintés

podcast_marcius2_780x500.jpg

Hogyan hathat az inflációval, háborúval, növekvő energiaárakkal terhelt gazdasági helyzet a magyar vállalkozások működésére? Mi várható makrogazdasági szinten a következő időszakban?

„Lehet, hogy most kicsit hepehupás lesz az út előttünk” – hangzott el a szakértői prognózis a magyar KKV-kat érintő gazdasági kilátásokra vonatkozóan az MKB Business Live podcast aktuális epizódjában.

Minden felmerülő kérdésre gyakorlati válaszok nyerhetők az MKB Business podcast mostani adásának meghallgatásával.

Legfrissebb hírek

shutterstock_1931610188_440x286.jpg

2022.12.30.

Portfolio (Alapvetés)

A Fintech Világa podcastban Suppan Márton, a Peak alapítója és Tóth Balázs, a BUPA Digitális Pénzügyi Asszisztens termékfejlesztési vezetője beszélgetett a kis- és középvállalkozások helyzetéről. A Trend FM-en futó műsorban kiderült, hogy hogyan profitálhatnak a BUPA használatából, amely a bankok megbízhatóságát és a fintechek innovációs lehetőségeit ötvözi, komplett termékpalettát kínálva ügyfeleinek.

Hallgassa meg a teljes beszélgetést az alábbi linken.

Megnézem
shutterstock_1931610188_440x286.jpg

2022.12.28.

Portfolio (Alapvetés)

A szakértő a Portfolio podcastjában azt is kiemelte, hogy „az agrárágazat a válságokat elég szépen átvészeli, sőt, azokból többnyire – kemény nehézségek árán, de – megerősödve jön ki.”

A teljes podcast adás itt visszahallgatható.

Megnézem
shutterstock_1931610188_440x286.jpg

2022.11.23.

Portfolio (Alapvetés)

Hollósi Dávid, az MKB Bank és a Takarékbank Agrár és Élelmiszeripari üzletágának ügyvezető igazgatója az elszálló energiaárakról, a dráguló terményekről és az élelmiszertermelésben az aszály okozta hatásokról beszélt a Portfolio Alapvetés című podcast adásában.

A teljes beszélgetés az alábbi linken érhető el.

Megnézem

PiacésProfit.hu

Garamvölgyi-Balázs_440x600.jpg
Megnézem

Portfolio.hu

shutterstock_2075926966_440x600.jpg
Megnézem

KKV Magazin

Bertalan-Sándor-07_440x600.jpg
Megnézem

Takarék AgrárTrend Index Q3 (sajtóközlemény)

shutterstock_113413840_440x600.jpg
Megnézem
agrar_szektor_business_live_440x286.jpg

2022.03.17.

Átlag felett nőtt az agrárszektor hitel- és betétállománya tavaly

Tavaly a nemzetgazdasági átlagot kissé meghaladva, 11 százalékkal nőtt az agráriumhoz és az élelmiszeriparhoz kapcsolódó vállalkozások hitelállománya Magyarországon, a Magyar Bankholding tagbankjaiban pedig 3 százalékponttal még ennél is nagyobb arányban.

Megnézem
beruhazas_kutatas_2021_440x286_play.jpg

2022.03.09.

Beruházás kutatás 2021

Tekintse meg a beruházás kutatásunkról készült összefoglaló videót, amelyben a hazai KKV-k várakozásairól és megvalósult fejlesztéseiről is átfogó képet nyerhet.

Megnézem

Út a jegybanki digitális pénz felé

business_live_digitalis_penz_440x600.jpg
Megnézem
cegertek_noveles_business_live_440x286.jpg

2022.02.17.

Így növeli a cégértéket a vállalatépítés

Miért jó önjáró vállalattá építeni a jól működő vállalkozást? Honnan fogja tudni, hogy megérte a ráfordított pénz, idő és energia? Hogyan mérjük a cégértéket? Ilyen és ehhez kapcsolódó kérdésekre ad választ a cikk.

Megnézem

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a jövőben tájékoztatni tudjuk az MKB Business Live oldalon megjelenő legfrissebb tartalmakról!

Visszanézhető webkonferenciák

webinar_februar_business_live_440x286_play.jpg

Többet, jobban, hatékonyabban – KKV beruházások kicsit másként – online konferencia

„Többet, jobban, hatékonyabban – KKV beruházások kicsit másként” – ez volt a mottója az év első Budapest Business Live online rendezvényének, ez egyben az első olyan alkalom volt, amire a Magyar Bankholding mindhárom tagbankjának ügyfelei meghívást kaptak. A vállalati témájú konferencián a beruházások, az innováció, a digitalizáció és automatizáció témakörén belül osztották meg ismereteiket hazai vállalatvezetők és a téma szakértői.

business_live_webinar_oktober_440x286.jpg

Az egyszemélyi vezetés alternatívái – online konferencia

Egy vállalat hosszú távú fejlődéséhez elengedhetetlen a megfelelő kompetenciával rendelkező menedzsment kiépítése, ennek ellenére a hazai kis- és középvállalatok jelentős részét még mindig az egyszemélyi vezetés jellemzi. A vállalatvezetők nehezen vonnak be külső, független szakembereket a családi vállalkozásuk életébe, emiatt a cégük idővel megtorpanhat a növekedésben. Az októberi Budapest Business Live online előadásán az irányítás átadásának nehézségeiről és a lehetséges kimeneteleiről tartott előadást Dr. Baranyi Gábor, a Deloitte partnere. A panelbeszélgetések során pedig olyan ritka megoldásokról is szó esett, mint a külső vezetői kivásárlás vagy az interim menedzserek bevonása.

bpbank_business_live_440x286.jpg

A kis- és középvállalatok növekedésének kihívásai – online konferencia

A Budapest Bank megrendezte soron következő üzleti webinárját, amelynek fókuszában ezúttal a vállalkozások életében felmerülő növekedési korlátok és lehetőségek álltak. A júliusi Budapest Business Live eseményen elsőként a vállalatépítés és szervezetfejlesztés szakértői járták körbe a témakört, majd ezt követően sikeres hazai vállalkozók bevonásával egy interaktív panelbeszélgetésre is sor került.

panel_440x286_bb_live_play.jpg

Agrár pályázatok és az agrárdigitalizáció – online konferencia

2021. június 8-án rendezte meg soron következő webinarját a Budapest Bank. A júniusi Budapest Business Live témája az új EU-s agrár vállalkozások részére nyújtott pályázatok és az agrárdigitalizáció voltak. A témát előadások és panelbeszélgetés keretében felkészült szakemberek járták körbe. A rendezvényen a magyar mezőgazdaság védelméről beszélt Dr. Nagy István agrárminiszter.A finanszírozási lehetőségeket pedig Papp Zsolt György, vidékfejlesztésért felelős helyettes államtitkár ismertette.

webinar_adatvedelem_780x500.png

Adatvédelem és internetbiztonság - online konferencia

A pénzügyi szférában is kiemelt kérdéssé vált a kiberbiztonság, amely az elektronikus ügyintézés és online fizetési eszközök korában aktuálisabb téma, mint valaha. A Budapest Bank tavaszi rendezvényének témája is az adatvédelem volt, a meghívott szakértők pedig mind egyetértettek abban, hogy nem az a kérdés, hogy ér-e minket kibertámadás, hanem az, hogy mikor.

video_play_780x500_webinar.jpg

Cégértéknövelés, értékesítés és generációváltás – online konferencia

A Budapest Bank megtartotta idei első Budapest Business Live online rendezvényét, amelyen a hazai vállalkozások jövőjét érintő kihívások, a cégértéknövelés, értékesítés és a generációváltás volt fókuszban.

cegvezetes_webinar_780x500_2.png

Cégvezetés instabil körülmények között – online konferencia

A „Cégvezetés instabil körülmények között” témájú online rendezvényünkön Dr. Porkoláb Imre, a Matthias Corvinus Collegium Vezetőképző Akadémiájának vezetője mutatta be a legalapvetőbb stratégiai irányokat, és Csáki Béla, a Budapest Bank üzleti vezérigazgató-helyettese osztotta meg az elmúlt év kihívásait.

Webinár-2-play-gomb.jpg

Agrárpiaci aktualitások – online konferencia

Az agrárpiaci aktualitásokról az ágazat három különböző területének szakemberei osztották meg gondolataikat.

Webinár 1_440x286.jpg

Makrogazdasági kitekintés Pogátsa Zoltánnal – online konferencia

Dr. Pogátsa Zoltán közgazdász, szociológus, a nemzetközi politikai gazdaságtan szakértője, aki makrogazdasági kitekintést adott a legfrissebb nemzetközi trendekről, a válság következményeiről és az abban rejlő üzleti lehetőségekről.

Üzleti Példaképek

Ferzol_440x286.jpg

2020.12.09.

Kisiparosként indultak, ma robotokkal és 600 alkalmazottal dolgoznak

Megnézem
julius_440x286.jpg

2020.12.04.

Garázscégből nagyvállalat: Szigetszentmiklóson gyártják a világ egyik legnépszerűbb kutyás felszerelését

Megnézem
Florin_440x286.jpg

2020.11.13.

40 éve gyártanak fertőtlenítőszert Szegeden: most 6 hét alatt húztak fel egy új csarnokot

Megnézem
PBT_780x500.jpg

2020.11.15.

30 éve indult, ma már világhírű sportolókat öltöztet a magyar márka

Megnézem
Hell_1kep_440x286_uj.jpg

2020.11.10.

20 százalékkal növeli árbevételét a HELL 2020-ban

Megnézem
Envirosense_1kép_440x286.jpg

2020.11.08.

Erdőfelméréstől a városmodellezésig: debreceni céget hívnak a feltérképezéshez

Megnézem
hubertus440x286.jpg

2020.11.06.

Így készül a csúcsminőségű marhahús a Balaton déli partján

Megnézem
Varga_pinceszet_440x286.jpg

2020.11.02

Kisvállalkozásból indultak, ma 14 millió palack bort adnak el évente

Megnézem
Kovacs_440_286.png

2020.10.28.

3 évtized alatt 8 milliárdos árbevétel: mi a monori sikercég titka?

Megnézem
Diego_STA_1163_440X286.jpg

2020.10.22.

A Balkánon és a digitális térben is terjeszkedést tervez a magyar lakberendezési áruházlánc

Megnézem
Karsai_440x286.jpg

A megnövekedett igények mellett néhány nap alatt kellett megsokszorozni a csomagolások gyártását

Megnézem
Ghibli_440x286.jpg

Fuvarozó vállalkozásként kiemelten fontos szerepet kaptak a koronavírus elleni védekezésben

Megnézem
minden-megvaltozott_440x286.jpg

2020.09.17.

A legnagyobb válságban is lehet növekedni: ezeknek a cégeknek sikerült

Megnézem
rexan_440x286.jpg

2020.08.11.

Kiegészítő termékből a legkeresettebb árucikk

Megnézem
Akker_440x286.jpg

2020.07.15.

Felújításra ment a háztartások nyaralási pénze a karantén alatt

Megnézem
Gironde_440x286.jpg

2020.07.08.

Járványhelyzetben is helyt állt a magyar cég: elsőként látta el fertőtlenítőszerrel partnereit

Megnézem
brilliance-kft-bb-longform-380270_440x286.jpg

2020.06.25.

Két hónap alatt bejött az éves bevétel másfélszerese: felpörgött a tisztítószer-piac

Megnézem
minden-megvaltozott_440x286.jpg

2020.06.18.

Minden megváltozott, de nyertesként tudott kijönni a magyar cég a koronavírusból

Megnézem
grabo-sportpadlo-2-351849_440x286.jpg

2020.02.26.

Önfertőtlenítő lakkréteg, tűzálló padlózat –
Győrben van az európai padlógyártás egyik központja

Megnézem

Iratkozzon fel hírlevelünkre, amennyiben szeretne:

  • értesülni és meghallgatni a legfrissebb MKB Business Podcast sorozat adásait,
  • szakértőktől tájékozódni a vállalkozását érintő aktuális piaci, gazdasági helyzetről,
  • piaci trendeket látni KKV-kat vizsgáló, ágazati kutatásokból,
  • inspirálódni különböző fontos, cégvezetéshez szükséges témák kapcsán,
  • esetleg elsőként szeretne értesülni egy Ön számára érdekes szakmai rendezvényről

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Feliratkozás" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

*Kötelezően kitöltendő mezők.