MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
Széchenyi Kártya Újraindítási Program

Széchenyi Kártya
Program GO!

A Széchenyi Kártya GO! Program 2022.06.30-al lezárult. A Széchenyi Kártya Program MAX-szal kapcsolatban hamarosan tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket.

 

2021. július 1-től az MKB Bank kínálatában is elérhetők a Széchenyi Kártya Program GO! konstrukciói.

 

A program célja a koronavírus-járvány negatív hatásainak további mérséklése, valamint a gazdaság újraindítása és élénkítése. Az egyes konstrukciók hatékony segítséget nyújthatnak abban, hogy a vállalkozások mielőbb visszatérhessenek a megszokott üzletmenetükhöz, vagy akár növekedési pályára állhassanak.

 

Mi a Széchenyi Kártya Program GO! lényege?

A Széchenyi Kártya Program GO! egy kedvezményes kamatozású, állami támogatásban részesített hitelkonstrukció. Célja, hogy az igénylők különböző hiteltípusok közül választhassanak, melyekhez a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. vagy az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány készfizető kezessége kapcsolódik.

 

Kiknek ajánljuk?

A hitelkonstrukciókat mikro-, kis- és középvállalkozásoknak ajánljuk.

Választható termékek

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO!

100 millió Ft összeghatárig igényelhető, 2 éves futamidejű folyószámlahitel a vállalkozások átmeneti likviditási problémáinak áthidalására.

Széchenyi Turisztikai Kártya GO!

250 millió Ft összeghatárig igényelhető, 1, 2 vagy 3 éves futamidejű folyószámlahitel a turisztikai ágazatban tevékenykedő vállalkozások átmeneti likviditási problémáinak áthidalására.

Széchenyi Likviditási Hitel GO!

250 millió Ft hitelösszegig igényelhető szabad felhasználású forgóeszközhitel a vállalkozások működéséhez kapcsolódó kiadások fedezésére.

Széchenyi Beruházási Hitel GO!

1 milliárd Ft hitelösszegig igényelhető beruházási hitel a vállalkozások fejlesztéseinek, beruházásainak hosszú távú finanszírozására.

 • info-icon.png

  2021. július 1-től a fenti konstrukciók forgalmazásának idejére Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz, a Széchenyi Turisztikai Kártya, a Széchenyi Likviditási Hitel, a Széchenyi Beruházási Hitel Plusz és az Agrár Széchenyi Beruházási Hitel Plusz hitelkérelmek befogadása felfüggesztésre került, valamint a Széchenyi Munkahelymegtartó Hitel igénylési lehetősége megszűnt. A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Klasszik esetében a meghosszabbítás mellett, 2021. július 1-től az új hitelek benyújtása újra elérhető. A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz és Széchenyi Turisztikai Kártya felülvizsgálatára vonatkozó hitelkérelmek benyújtása továbbra is lehetséges.


  Meglévő hiteleivel kapcsolatban az mkb.hu/uzleti/kisvallalkozoknak/finanszirozas oldalon talál bővebb információkat.  Online hitel előminősítés vállalkozásoknak

  Indítsa el hiteligénylését egyszerűen és kényelmesen, online hitelelőszűréssel!

  Érdekel

Hogyan igényelhető?

 1. Keresse fel bármelyik bankfiókunkat, és szakértőink segítenek az igényléshez szükséges dokumentumok kitöltésében.
 2. Fáradjon be a kitöltött dokumentumokkal az Önhöz legközelebbi regisztráló irodába.
 3. Ezután hitelkérelmét megkapjuk a regisztráló irodától, és az eredményes hitelbírálatot követően megkötjük Önnel a szerződést.

Segíthetünk?

red-videobank-icon.png

Hívja VideóBANKunkat!

Munkanapokon 9:00 és 17:00 között videohívással is felteheti a kérdéseit.

Elindítom a VideóBANKot
red-jelolopin.png

Látogasson el fiókunkba!

Ügyintézőink bármelyik bankfiókban segítenek az igénylésben.

Bankfiókot keresek
red-hivjon-minket-icon.png

Hívjon minket!

Hívja a hét bármely napján 0-24 órában elérhető díjmentes telefonos ügyfélszolgálatunkat.

+36 80 350 350

Kiegészítő információk

 • A program részletes feltételrendszerével és a részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérjük, forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához, keresse fel bármelyik bankfiókunkat, hívja TeleBANKár ügyfélszolgálatunkat a +36 80 350 350-es számon, vagy tájékozódjon a KAVOSZ weboldalán.
 • Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és nem minősül a Ptk. szerinti kötelező ajánlatnak.
Széchenyi Kártya Program