Ugrás a tartalomhoz

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

2022.07.15. 20:00 és 2022.07.17. 8:00 közt kiesések lehetnek az Azonnali Fizetési Rendszer működésében. 2022.07.17-én 02:00 és 04:00 közt az internetes fizetések esetén fennakadások fordulhatnak elő, ezért kérjük, internetes fizetéseiket ezen időszakon kívülre időzítsék. 2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Tájékoztatjuk, hogy technikai probléma miatt az MKB NetBANKár és MKB Mobilalkalmazás átmenetileg nem elérhető. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük!

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár/ MKB Mobilalkalmazás és a PCBankár/ NetBANKár Business működésében leállásokat tapasztalhat 2022.07.12-én 22:00 és 2022.07.13 01:00 között. A karbantartás ideje alatt a kártyás tranzakciók bonyolítása is szünetel. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.07.19-én 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Fióki időpont kérés TeleBank
06 80 350 350
Írjon nekünk! Fiókok és ATM-ek Árfolyamok

EGYÉB BANKKÁRTYA ELFOGADÁSI LEHETŐSÉGEK AZ MKB BANKNÁL

SaltPay elfogadói POS/VPOS terminál vagy POS elfogadás Worldline Financial Services közreműködésével

Megigénylem

Bankkártyák elfogadása a MKB Banknál

Szeretné vállalkozása versenyképességét növelni azzal, hogy vásárlóit kényelmesebben kiszolgálja? Örülne, ha csökkenthetné készpénzkezeléssel kapcsolatos költségeit? Üzletet, éttermet, webshopot üzemeltet?

A MKB Bank Nyrt. a szolgáltatást nyújtó SaltPay IIB hf.- és Worldline FInancial Services (Europe) S.A. partnereivel is együttműködve is kínál magas színvonalú megoldást2.

Mit nyújt a MKB Bank - Saltpay partnerség Önnek?

 • Kártyaelfogadás több devizában (EUR, USD)
 • Egészségpénztári elfogadás – szélesebb körű lefedettség
 • Előfizetések kártyával – egyszeri jóváhagyással ismétlődő fizetések beszedése
 • Elektronikus számla és fizetési link – beállított összeggel és üzenettel
 • Online elérhető tranzakciós lista, kimutatások
 • A SaltPay IIB hf. MKB Banknál vezetett fizetési számlájáról érkezik a bankkártya-elfogadási forgalom, a megszokott rendszerességgel.

Mit nyújt az MKB Bank - Worldline Financial Services partnerség Önnek?

 • Elfogadott kártyák: Visa, Mastercard, Maestro, Diners Club, JCB, UnionPay, American Express
 • Manuálisan bonyolított tranzakciók engedélyezése éjjel-nappal
 • POS-terminálok széles palettáját kínálja ügyfeleinek, érintésmentes, beépített és különálló PIN pad-del ellátott változatban, SoftPOS is elérhető
 • Online fizetési megoldás biztosítása: a legelterjedtebb webáruházakhoz egyszerűen, gyorsan csatlakoztatható plug-inek (standard internetes kártyaelfogadási megoldás). Egyedi webáruházhoz, teljes körű dokumentáció és tesztelési lehetőség biztosítása saját fejlesztésű plug-inek kialakításához
 • Tranzakciói gyors és biztonságos elszámolása néhány napon belül
 • DCC megoldás (Dynamic Currency Conversion) révén külföldi ügyfeleinek - legjobb árfolyam garanciával - választási lehetőséget nyújthat, hogy a helyi vagy a hazai pénznemben szeretnének-e fizetni
 • Tranzakcióit a myPortal online portálon követheti

Kollégánk keresni fogja Önt időpont egyeztetés céljából. Amennyiben nem sikerül Önnel felvennünk a kapcsolatot, akkor várjuk szeretettel az Ön által megjelölt napon és nyitvatartási időben fiókunkban!

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Visszahívást kérek" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

*Kötelezően kitöltendő mezők.

Hová fordulhat kérdéseivel?

 • Keresse bizalommal kapcsolattartóját, vagy látogasson el bankfiókunkba, ahol készséggel állnak kollégáink rendelkezésükre.
 • Kérdéseire választ kaphat a www.b-payment.com/hu/weboldalon is. Amennyiben ajánlatot szeretne kapni a Worldline Financial Services-től, kérjük, keresse bizalommal MKB-s vállalati tanácsadóját, aki segít Önnek kitölteni az ajánlatkéréshez szükséges dokumentációkat.
 • A Mastercard nemzetközi kártyaszervezet az általa alkalmazott árfolyamokat az alábbi internetes oldalon teszi közzé:
  https://www.mastercard.com/global/currencyconversion/index.html
 • A VISA nemzetközi kártyaszervezet az általa alkalmazott árfolyamokat az alábbi internetes oldalon teszi közzé:
  http://www.visaeurope.com/en/cardholders/exchange_rates.aspx

1 A kártyaelfogadási szolgáltatási nyújtója és a jelen hirdetés közzétevője a SaltPay IIB hf. (székhely: Katrínartúni 4, 105 Reykjavik, Izland; nyilvántartásiszám: 440686-12-59). Az MKB Bank Nyrt. (1134 Budapest, Dévai utca 23) a SaltPay IIB hf. pénzügyi közvetítője (függő ügynöke). A SaltPay IIB hf. a szolgáltatást mindenkori bírálata alapján nyújtja. A kártyalefogadási szolgáltatás igénybevételének részletes feltételei a SaltPay IIB hf. mindenkor hatályos - kártyaelfogadáshoz kapcsolódó - általános szerződési feltételeiben találhatóak meg, amelyek https://www.borgun.com/hu/dijak érhetőek el. Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek.

2 A kártyaelfogadási szolgáltatási nyújtója és a jelen hirdetés közzétevője a Worldline Financial Services (Europe) S.A. Magyarországi Fióktelepe (székhely: 1034 Budapest, Tímár utca 20. 4. em.; Cégjegyzékszám: 01 17 000672 Adószám: 23106554-2-41). Az MKB Bank Nyrt. (1134 Budapest, Dévai utca 23) a Worldline Financial Services pénzügyi közvetítője (függő ügynöke). A Worldline Financial Services a szolgáltatást mindenkori bírálata alapján nyújtja. A kártyaelfogadási szolgáltatás igénybevételének részletes feltételei a Worldline Financial Services mindenkor hatályos - kártyaelfogadáshoz kapcsolódó - általános szerződési feltételeiben találhatóak meg, amelyek http://www.six-payment-services.com/hu/érhetőek el. Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlattételnek.