MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

world elite

Lépjen be a Prémium várók világába!

LoungeKey™

Világszerte várják Önt a LoungeKey™ prémium reptéri várói, amelyekbe Ön évente 5 alkalommal díjmentesen léphet be. Amennyiben vendégeivel kívánja élvezni a LoungeKey™ várók kényelmi szolgáltatásait, minden vendége után, alkalmanként 32 dollár kifizetése mellett teheti meg. Önnek, mint kártyabirtokosnak is ugyanezt az összeget kell megfizetnie az 5 díjmentes belépést követően. A szolgáltatás keretein belül igénybe vehető várókat a www.loungekey.com/mkb oldalon találja.

A LoungeKey™ váróba történő belépéskor:

  • Önnek a pultnál át kell adnia World Elite bankkártyáját, valamint be kell mutatnia azonosító okmányát és beszállókártyáját
  • „LoungeKey” szót be kell mondania
  • Ekkor a bankkártya „lehúzásával” ellenőrzésre kerül, hogy Ön jogosult-e a belépésre
  • Alá kell írnia egy dokumentumot, mellyel igazolja, hogy belépett, illetve hány vendéget vitt be magával a váróba.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a belépések számának ellenőrzésekor történik egy ún. „elő-engedélyezés”, amely során 1 USD összeg (amennyiben egyedül lép be) vagy 32 USD összeg (amennyiben vendéget is visz magával) zárolásra kerül az Ön bankszámláján. Amennyiben díjmentes volt a belépése, ez az összeg legfeljebb 5 munkanap elteltével felszabadul. A ténylegesen felszámított összeg is kb. 5 munkanap elteltével kerül terhelésre.

lgtr2.png