Ugrás a tartalomhoz
Hírlevél feliratkozás

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

2022.07.15. 20:00 és 2022.07.17. 8:00 közt kiesések lehetnek az Azonnali Fizetési Rendszer működésében. 2022.07.17-én 02:00 és 04:00 közt az internetes fizetések esetén fennakadások fordulhatnak elő, ezért kérjük, internetes fizetéseiket ezen időszakon kívülre időzítsék. 2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Tájékoztatjuk, hogy technikai probléma miatt az MKB NetBANKár és MKB Mobilalkalmazás átmenetileg nem elérhető. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük!

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár/ MKB Mobilalkalmazás és a PCBankár/ NetBANKár Business működésében leállásokat tapasztalhat 2022.07.12-én 22:00 és 2022.07.13 01:00 között. A karbantartás ideje alatt a kártyás tranzakciók bonyolítása is szünetel. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.07.19-én 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlával rendelkező ügyfeleink esetében a Babaváró hitelhez kapcsolódóan technikai okokból téves összeg került levonásra adminisztrációs díjként. A hiba kivizsgálása folyamatban van, amennyiben a levonás sikeres volt, a levont összeget természetesen a hiba elhárítását követően várhatóan 2022.09.12. 12:00-ig visszautaljuk az érintett ügyfeleknek. Megértését köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

MKB Business Live

Korábbi adások

podcast_februar_440x286.jpg

2022.02.25.

Fenntartható működés: pusztán marketing vagy valóság

Mit jelent az ESG szerinti működés egy magyar vállalkozásra nézve? Mik a legfontosabb ESG szempontok? Milyen lehetőségek, hitelek és pályázatok állnak rendelkezésre az átálláshoz?

Meghallgatom
podcast_januar_6_440x286.jpg

2022.01.06.

A tőzsde értéke KKV szemszögből – „A Gloster növekedése másolható”

Melyek a tőzsdére lépést övező gyakori tévhitek? Milyen előnyökkel és mekkora növekedési potenciállal kecsegtet a tőzsdei jelenlét egy magyar vállalkozás számára? Mivel érdemes számolni a folyamat sikeres megvalósítása során?

Meghallgatom
podcast_adas_december_9_440x286.jpg

2021.12.09.

Ez áll a sikeres cégnövekedés mögött – Gloster story a Budapesti Értéktőzsdén

Miként profitálhat egy vállalkozás a tőzsdére lépéssel? Hogyan történik a cégek felkészítése a döntéstől egészen a tőzsdére lépésig? Miért érdekes ez a KKV-k számára is? A tőzsdére lépés valójában kiemelt célként kellene, hogy ott lebegjen minden hazai vállalkozó és döntéshozó előtt, akárcsak más európai országok (pl. Lengyelország) esetében.

Meghallgatom
podcast_adas_nov_25_440x286.jpg

2021.11.25.

KKV beruházások a koronavírus árnyékában

Miként hatott a Covid-19 válság a KKV-k szintjén a beruházási hajlandóságra? Élénkültek-e a zöld beruházások? Mit hozhat a jövő akár az átlagos, akár a speciális beruházásokat tekintve? „Magyarország a mérsékelt innovátorok között van” - Váczi Dávid mondata remekül rávilágít, hogy akad még bőven fejleszteni való, úgyhogy erősen indokolt foglalkozni a beruházásokkal. Ehhez pedig ideális első lépés lehet a Budapest Business Podcast adásának meghallgatása.

Meghallgatom
adas_nov_11_podcast_440x286.jpg

2021.11.11.

KKV beruházások az NHP után

A közép- és nagyvállatok körében rendre nagyobb a beruházási hajlandóság. Ugyanakkor egy-egy iparág és a gazdaság fejlődéséhez a kisebb cégek számára lehetőséget kínáló innovatív beruházásoknak is kiemelt szerepük lehet. A KKV-k beruházásai ugyanis nagyban hozzájárulnak a gazdaság fejlődéshez.

Meghallgatom
bb_live_adas_780x500.jpg

2021.10.28.

Az agilis működés a sikeres növekedés kulcsa

Mi az agilitás, illetve a LEAN szemlélet lényege? Miért célszerű kiemelten foglalkozni a bevezetésükkel a vállalkozások szintjén? Mi kell ahhoz, hogy a szemléletváltás és az agilis működés implementálása sikeresen megtörténhessen a hazai cégeknél?

Meghallgatom
podcast_business_live_440x286.jpg

2021.10.14.

Készen áll-e a hazai vállalkozói réteg az ipar 4.0-ra?

Milyen területeken lehet a legjobb hatékonysággal digitalizálni? Mennyire kezelik tudatosan a digitalizáció és automatizáció lehetőségeit a hazai vállalkozások? Érdemes-e még várni a digitalizációval, vagy célszerűbb most azonnal lépni a megvalósítás irányába?

Meghallgatom

Iratkozzon fel hírlevelünkre, amennyiben szeretne:

  • értesülni és meghallgatni a legfrissebb MKB Business Podcast sorozat adásait,
  • szakértőktől tájékozódni a vállalkozását érintő aktuális piaci, gazdasági helyzetről,
  • piaci trendeket látni KKV-kat vizsgáló, ágazati kutatásokból,
  • inspirálódni különböző fontos, cégvezetéshez szükséges témák kapcsán,
  • esetleg elsőként szeretne értesülni egy Ön számára érdekes szakmai rendezvényről

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Feliratkozás" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

*Kötelezően kitöltendő mezők.