Ugrás a tartalomhoz
Hírlevél feliratkozás

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Banknál vezetett 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlákról 2023. január 25. 11:42 és 11:52 között indított azonnali fizetési tranzakciók esetében az utalt összeg terhelése a számlán megtörtént, ám az nem íródott jóvá a fogadó fél számláján. A hiba elhárításán dolgozunk, a megoldást követően a tranzakciókat automatikusan jóváírjuk, az érintett ügyfeleknek nincs teendője. Megértését és türelmét köszönjük. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tisztelt Ügyfelünk! Az MKB Internetbank (korábban BB) felületén a Hitelek menüponton belül a Jelzáloghitel pontban nem látszódik az október kamatkedvezmény jóváírása Egyenlítő konstrukció esetén. A hiba megjelenítés jellegű, így tájékoztatjuk, hogy az októberi jóváírás minden esetben sikeresen megtörtént. A hiba elhárításán dolgozunk, ezt követően tudja megtekinteni a jóváírást. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Technikai okokból a 2022. november 13. vasárnapi POS kereskedői tranzakciós jóváírások POS szolgáltatói hiba miatt nem kerültek jóváírásra az ügyfelek részére. A hiba elhárítása folyamatban van. A 2022. november 13-i vasárnapi kereskedői tranzakciók, valamint a 2022. november 14-i hétfői kereskedői tranzakciók várhatóan kedden kerülnek elszámolásra. Türelmüket és megértésüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes 2023. január 30-án 01:30 és 04:30 között 103-as bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlákra bejövő azonnali fizetési utalások nem íródtak jóvá. A hiba elhárításán dolgozunk, az ügyfeleknek semmi teendője nincs, a probléma megoldása után az összeg megjelenik a számlákon. Türelmüket és megértésüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében a jutalék levonása az elektronikus csatornákon - MKB Internetbank (korábban BB), MKB Mobil App (korábban BB) - a számlatörténetben duplán látszódik. A hiba megjelenítés jellegű, így dupla levonás nem történt. A hiba elhárításán dolgozunk. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Bank által biztosított POS terminál technikai okokból átmenetileg nem üzemel, a bankkártyás fizetés nem lehetséges ezek esetében. A hiba elhárításán a beszállító bevonásával a Bank dolgozik, kérjük szíves türelmüket és megértésüket. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében technikai okokból azonnali fizetési és értéknapos fizetési tranzakciók, valamint pénztári kifizetés esetében nem férnek hozzá számlájukon lévő valós összeghez. A hiba a bankkártyás fizetéseket nem érinti. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

2022.07.15. 20:00 és 2022.07.17. 8:00 közt kiesések lehetnek az Azonnali Fizetési Rendszer működésében. 2022.07.17-én 02:00 és 04:00 közt az internetes fizetések esetén fennakadások fordulhatnak elő, ezért kérjük, internetes fizetéseiket ezen időszakon kívülre időzítsék. 2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Tájékoztatjuk, hogy az online áruhitel igénylés folyamatában egyes esetekben hiba tapasztalható a dokumentumok feltöltésénél. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tájékoztatjuk, hogy technikai okokból az MKB Internetbank (korábban BB) és MKB Mobil App (korábban BB) felületén a számlatörténetben egyes tranzakciók duplán látszódnak. Ez egy megjelenítési hiba, a bankszámlán lévő megfelelő összeghez ügyfeleink továbbra is hozzáférnek. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes hirdetményeknél hiba tapasztalható.Kérjük használja a Hirdetmény keresőt ez idő alatt.A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében technikai okokból azonnali fizetési és értéknapos fizetési tranzakciók, valamint pénztári kifizetés esetében nem férnek hozzá számlájukon lévő valós összeghez. A hiba a bankkártyás fizetéseket nem érinti. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Tájékoztatjuk, hogy egyes esetekben az MKB Internetbankba (korábban BB) történő bejelentkezésnél az ügyfelek hibát tapasztalhattak, vagy előfordulhatott, hogy a belépéshez szükséges SMS kód nem érkezett meg. A hibát bankunk elhárította, a belépés újra lehetséges.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, American Express bankkártyával, valamint egészségpénztári kártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Tájékoztatjuk, hogy technikai probléma miatt az MKB NetBANKár és MKB Mobilalkalmazás átmenetileg nem elérhető. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük!

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár/ MKB Mobilalkalmazás és a PCBankár/ NetBANKár Business működésében leállásokat tapasztalhat 2022.07.12-én 22:00 és 2022.07.13 01:00 között. A karbantartás ideje alatt a kártyás tranzakciók bonyolítása is szünetel. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.07.19-én 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Az MKB Internetbank (korábban BB) és az MKB Mobil App (korábban BB) felületein technikai okokból egyes felhasználók téves számlaegyenleget látnak. A hiba megjelenítési jellegű, a tranzakciók a valós egyenlegnek megfelelően teljesülnek. A hiba további hatására egyes ügyfeleknél a 2022.11.10. 03:28 és 07:49 közötti egyes tranzakciók nem jelennek meg a számlatörténetben. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket és türelmüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlával rendelkező ügyfeleink esetében a Babaváró hitelhez kapcsolódóan technikai okokból téves összeg került levonásra adminisztrációs díjként. A hiba kivizsgálása folyamatban van, amennyiben a levonás sikeres volt, a levont összeget természetesen a hiba elhárítását követően várhatóan 2022.09.12. 12:00-ig visszautaljuk az érintett ügyfeleknek. Megértését köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Tájékoztatás a MobilBANKár üzenetküldő szolgáltatás működési rendjéről. Részletek

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank Nyrt. Általános Ületszabályzatának I. számú függeléke a MobilBANKár szolgáltatásra vonatkozóan 2023.04.01-i hatállyal módosításra került. Részletek

Tájékoztatjuk, hogy 2022. november 7.-én karbantartás miatt 10:00 és 10:15 óra között kiesés várható a  bankkártyák digitalizációjában a korábbi Budapest Bank ügyfelek esetében. Kérjük, bankkártyája digitalizációját időzítse ezen időszakon kívülre. Megértésüket és türelmüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Banknál vezetett 103-as bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlákhoz tartozó egyes, 2022. január 12-i 19:43 és 19:47 óra közötti bankkártyás fizetési tranzakciók nem teljesültek, az összegek ez esetben pedig technikai okokból nem hozzáférhetők átmenetileg. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük! További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy VideóBank szolgáltatásunk ünnepi nyitvatartása értelmében 2022.12.24-én és 2022.12.31-én 8.00-12.00 óra között lesz elérhető. Megértését köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank

Tájékoztatjuk, hogy technikai okokból a BusinessID alkalmazásban nem jelennek meg a jóváhagyási tételek. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

MKB Business Live

Korábbi hírek

business_live_oktober_440x286.jpg

2021.11.25.

A vállalatirányításban időszerű a paradigmaváltás

Az októberi Budapest Business Live webinarjának fókuszában a menedzsmentépítés állt. A panelbeszélgetések során olyan ritka megoldásokról is szó esett, mint a külső vezetői kivásárlás vagy az interim menedzserek bevonása. A megnézem gombra kattintva visszanézhető vagy meghallgatható a teljes felvétel.

Megnézem
aratas_business_live_440x286.jpg

2021.11.18.

Nincs egyedül a gazda – finanszírozási lehetőségek a jövedelmező mezőgazdasági termelésért

A Budapest Bank több mint 10 éve fordult kiemelt figyelemmel az agrárium felé, mert hisznek a mezőgazdaság versenyképességében, a modernizáció és a precíziós gazdálkodás adta lehetőségekben. Bognár Róbert agrárszakértővel jártuk körbe az agrárium kihívásait.

Megnézem
kamatemeles_business_live_440x286.jpg

2021.11.10.

Nem sprint, maraton - kamatemelések a feltörekvő országokban

Kis lépésekben, de időben hosszabban elnyújtva számíthatunk a hazai alapkamat emelésére. 15 bázispontos lépésközökkel számolva ez mindenképpen maratonnak tűnik az MNB számára.

Megnézem
zold_hitelek_business_live_440x286.jpg

2021.11.05.

Elindulhat a zöld hitelek térhódítása

A Magyar Nemzeti Bank szeptember elején megjelent közleménye alapján kiterjeszti a hitelintézetek számára a zöld vállalati és önkormányzati tőkekövetelmény-kedvezmény programját. A jegybank célja a programmal a hazai gazdaság további zöldítése, amely szervesen kapcsolódik az ökológiai, gazdasági és pénzügyi kockázatok mérséklését célzó Zöld Programhoz.

Megnézem
professzionalis_vallalatepites_440x286.jpg

2021.10.26.

Hatékony kontrollrendszerek „a kicsiknek és a nagyoknak”

A professzionális vállalatépítés egyik célja a cégek átállítása olyan, önjáró működésre, amelyben a tulajdonos energiáit vállalkozása stratégiájára és fejlesztésére irányíthatja át. Bejegyzésünkből kiderül, hogy miért, és az is: hogyan lehet a váltást sikerrel megugrani.

Megnézem
business_live_workshop_440x286.jpg

2021.09.30.

Támogatás nagyvállalatoknak? Nem lehetetlen

Legyen szó beruházásról, kutatás-fejlesztésről és innovációról, vagy akár külpiaci növekedésről, a nagyvállalati kategóriába tartozó cégek is megtalálhatják a számukra megfelelő támogatási lehetőséget.

Megnézem
business_live_befektetok_440x286.jpg

2021.09.29.

Kiből lesznek a jó befektetők? És mi köze ehhez Roger Federernek?

Mit gondoltok, Roger Federer, generációjának kiemelkedő teniszezője, pályafutása során lejátszott labdameneteinek hány százalékát nyerte meg? Mit tippeltek, ha tudjátok, hogy egyébként meccseinek közel 82%-án hagyta el győztesen a pályát? És mi köze mindennek a befektetésekhez?!

Megnézem
banki_finanszirozas_business_live_440x286.jpg

2021.09.20.

Bizalmas viszonyban: Banki finanszírozás – Kereskedelmi kapcsolatok

Az elmúlt közel két évben a pandémia minden gazdasági szereplő működésében éreztette és jelenleg is érezteti a hatását, begyűrűzött a vállalkozások banki és a vállalkozások közötti kereskedelmi kapcsolatokba, jellemzően a bizonytalanságot növelve a felek között. Banki szemszögből az Ügyfelek hiteltörlesztő képességének a megítélésében, Ügyfél oldalról pedig a saját Vevőik felé fennálló követeléseik megtérülését illetően.

Megnézem
kripto_business_live_440x286.jpg

2021.09.15.

Veszélyes kísérlet, hivatalos pénz lett a bitcoin El Salvadorban

A múlt héten szeptember hetedikén El Salvador a világ országai közül elsőként bevezette a bitcoint, mint hivatalos fizetőeszközt. A bevezetésről még júniusban született törvény, így viszonylag gyorsan megvalósításra került a döntés.

Megnézem
cegertek_440x286_bb_live_9.jpg

2021.09.14.

Hogy lehet láthatóvá tenni az értékeket a cégértékben is?

Minden cégtulajdonost,-akinek a fejében megfordult már az exit gondolat-, foglalkoztat a kérdés: vajon hogy tudom bemutatni a cégem reális értékét, a cégemben rejlő valós potenciált?

Megnézem
agrarindex_infografika_440x286.png

2021.09.08.

A kisebb gazdaságok számára is megkerülhetetlenné vált a precíziós technológia

A Budapest Bank legfrissebb Agrárgazdasági Indexéből kiderült, hogy a gazdák elkötelezettek a precíziós technológiák mellett, a megkérdezettek fele már jelenleg is használja a legmodernebb eszközöket. A cégvezetők 12%-a jelentette ki, hogy belevág a fejlesztésekbe.

Megnézem
banner-440x286-bb-live-10.jpg

2021.08.31.

Az innováció a túlélés záloga

Egy közepes vagy nagyobb cégnél, ahol a növekedéssel járó feladatok napi 12-14 órát visznek el, mennyi idő marad az igazi innovációra? Mennyi erőforrás (idő, pénz, infrastruktúra, stb.) biztosítható a komoly innovációs tevékenység megvalósításához? A cégek jelentős részénél (főleg a mikro és kis cégeknél) sajnos tudjuk a választ.

Megnézem
amerikai_allampapir_440x286_bb_live_7.jpg

2021.08.05.

Ha lenne kristálygömböm…

Egy sikertörténetet szemlélve könnyű elfelejteni, hogy mennyi erőfeszítést, kitartást és kreativitást igényelt az elmúlt 10, 20 vagy akár 30 évben. Még kevésbé látványosak – főleg utólag – azok a szintugrások, amelyeket egy cégtulajdonos végrehajtott a kritikus pontokon, hogy vállalkozása tovább növekedhessen. Ugyanakkor mindenki eljut egyszer a “plafonig”. Mit tegyünk ilyenkor?

Megnézem
banner-440x286-bb-live-8.jpg

2021.08.04.

Miért nem növekszik a cégem? „Több van benne!”

Egy sikertörténetet szemlélve könnyű elfelejteni, hogy mennyi erőfeszítést, kitartást és kreativitást igényelt az elmúlt 10, 20 vagy akár 30 évben. Még kevésbé látványosak – főleg utólag – azok a szintugrások, amelyeket egy cégtulajdonos végrehajtott a kritikus pontokon, hogy vállalkozása tovább növekedhessen. Ugyanakkor mindenki eljut egyszer a “plafonig”. Mit tegyünk ilyenkor?

Megnézem
banner-440x286-vallalat-4.jpg

2021.07.21.

Majd a gyerekek továbbviszik…vagy inkább adjam el?

Minden, vállalkozását évtizedekig vezető tulajdonos számára eljön a pillanat, amikor választania kell: cégét utódjaira testálja, vagy elidegeníti, eladja. Aki átgondoltan határozna, egy sor tényezőt figyelembe vesz. Annál is inkább, mert nemcsak a tét hatalmas, de mindkét megoldás lehet jó is, rossz is.

Megnézem
agrar_webinar_440x286.jpg

2021.07.19.

Nagy lehetőség előtt állnak a magyar gazdák

Történelmi léptékű vidékfejlesztési program nyújt finanszírozási segítséget a magyar agráriumnak – hangzott el a Budapest Bank online előadásán, ahol jelenleg elérhető mezőgazdasági és élelmiszeripari támogatásokról, valamint az agrárium digitalizációjáról volt szó. A rendezvényen a magyar mezőgazdaság védelméről beszélt Dr. Nagy István agrárminiszter. A finanszírozási lehetőségeket pedig Papp Zsolt György, vidékfejlesztésért felelős helyettes államtitkár ismertette.

Megnézem
banner-440x286-bb-live-6.jpg

2021.07.16.

A magyar gazdák optimistán tekintenek a jövőbe

A hazai gazdák maguk mögött hagyták a tavalyi év nehézségeit és rendkívül pozitívan tekintenek a jövőbe: leginkább várható bevételeik növekedése és a várható, többezer milliárd forintnyi fejlesztési forrás ad okot a bizakodásra – derült ki a Budapest Bank legfrissebb Agrárgazdasági Indexéből.

Megnézem
banner-440x286-bb-live-4.jpg

2021.07.07.

5 rizikós vállalati helyzet, amihez érdemes megfontolnod egy interim menedzser bevonását

Kik az interim menedzserek? Milyenek ők? Mihez értenek? Ebben a cikkben öt olyan klasszikus vállalati helyzetet mutatunk meg, amihez kiválóan passzol az interim koncepció – nem titkolt célunk, hogy írásunk végére egy rejtélyes szuperember helyett praktikus előnyökkel felvértezett vállalati hőst láss majd magad előtt.

Megnézem
zsugorflacio_440x286-vallalat-6.jpg

2021.06.28.

A nagy inflációs vita

Az elmúlt hetekben a tőkepiaci és gazdasági elemzések fókuszában az infláció témaköre állt – szinte a csapból is ez folyt. A jelenség ugyanakkor teljesen érthető, hiszen például a 13 éves csúcsra gyorsuló amerikai infláció kapcsán nem csoda, ha mindenki tudni szeretné: a gazdasági újrainduláshoz kapcsolódó átmenti jelenségről van-e szó, vagy pedig tartós inflációs rezsimváltás szemtanúi vagyunk?

Megnézem
radikalis_atalakulas_elott_440x286.png

2021.06.15.

Radikális átalakulás előtt a magyar agrárium: ez vár a gazdákra a következő években

A közeljövőben soha nem látott összegű források nyílnak meg az agrárium modernizációjára és a nemzetközi versenyképesség növelésére. A Mezőgazdaság digitális átállásához kapcsolódó precíziós fejlesztések támogatása pedig kiemelt szerepet kap, ami a legmodernebb technológiai fejlesztések agráripari felhasználásának egy újabb lökést is adhat.

Megnézem
banner-440x286-bb-live-3.jpg

2021.06.14.

Egy vállalat felkészítése önálló ügyvezető általi működtetésre: a cég „kiszerelése”

MB Partners tranzakciós tapasztalatai szerint sok hazai vállalkozás túl későn, azaz cégeladáskor szembesül azzal, hogy a vállalat működési struktúrájának hiánya az eladási érték csökkenésében jelentkezik.

Megnézem
webinar_440x286_adatbiztonsag.png

2021.05.14.

Nem az a kérdés, hogy ér-e minket kibertámadás, hanem az, hogy mikor

Kiberbiztonság, adatvédelem, adathalászat: ezek voltak a Budapest Bank online rendezvénye, a Budapest Business Live témái, amelyen közel 200 vállalatvezető vett részt.

Megnézem
beruhazas_business_live_440x286.png

2021.05.12.

Kilőttek a hazai beruházások az utolsó negyedévben

A KSH legfrissebb, a tavalyi utolsó negyedév beruházásait elemző jelentéséből kiderült, hogy bár az év egészét nézve a legtöbb nemzetgazdasági ágban csökkent a beruházások mértéke, mégis van ok az optimizmusra.

Megnézem
agrar_beruhazas_440x286_business_live.jpg

2021.04.30.

Hatalmas agrárberuházási dömping indulhat Magyarországon

Habár a koronavírus-járvány hatását az agrárium és az élelmiszeripar is megérezte, az időjárás, a különböző állatbetegségek, valamint a takarmányárak növekedése sokkal több gondot okoz az ágazat és a termelők számára.

Megnézem
business_live_kasziba_levente_interju_440x286.jpg

2021.04.23.

Egyre nagyobb az érdeklődés a kamatmentes 10 millió iránt

Egyre több vállalkozás érdeklődik az MFB Pontokon elérhető Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön iránt, amelynek paramétereit a bankok piaci alapon nem tudják bevállallni.

Megnézem
banner_440x286-agrar_hirek_business_live_3.jpg

2021.04.21.

Széles az agrárfinanszírozás palettája

A magyar mezőgazdaság a pandémia idején is képes volt akadálytalanul ellátni a hazai élelmiszerüzemeket, feldolgozókat alapanyaggal, megtermelni a kellő takarmányalapot az állatállomány számára, valamint a kertészeti termékekből is sikerült ellátni a hazai piacot.

Megnézem
business_live_cegfejlesztes_440x286.jpg

2021.04.16.

Dolgozzon a cége fejlesztésén, ne a cégében!

Miben tér el az ön szerepe cégtulajdonosként alkalmazottai szerepétől? Nagyobb kockázatot vállal, amiért cserébe nagyobb jövedelmet vesz fel?

Megnézem
banner-440x286-agrar-hirek-2.jpg

2021.04.13.

A Budapest Bank partner a tudatos tervezésben

A Budapest Bank azzal támogatja a mezőgazdaságban folyó intenzív korszerűsítést, hogy az adott gazdaságra szabott fejlesztési és finanszírozási programokat dolgoz ki az ügyfeleinek.

Megnézem
Interim_440x286.jpg

2021.04.07.

Így használhatja ki az interim menedzsment előnyeit egy kisvállalkozás

Családi kisvállalkozásból nőtt ki a cégcsoport, amely az elmúlt három évben négyinterim menedzsert is fogadott.

Megnézem
banner-440x286-csaladi-vallalkozas.jpg

2021.03.23.

A családi vállalkozások bíznak a következő generációban

A Budapest Bank legfrissebb, hazai KKV-k körében végzett kutatásából kiderült, hogy a családi vállalkozások vezetői bíznak abban, hogy gyermekük át fogja venni a cég irányítását, több mint 40%-uknál már zajlik is az utódlás folyamata.

Megnézem
kamatmentes_gyorskolcson_uj_440x286.jpg

2021.02.26.

Vírushelyzetben is jól teljesített a Budapest Bank vállalati üzletága

A Budapest Bank vállalati üzletága a vírushelyzet ellenére is folytatta évek óta tartó növekedési pályáját, és minden főbb mutatóban terv felett teljesített.

Megnézem
cegertekites.jpg

2021.02.04.

Végsőkig ragaszkodnak vállalatukhoz a tulajdonosok

A cég értékesítése szóba sem kerül, pedig nem is tudják, mennyit kaphatnának érte.

Megnézem
kkv_business_live_440x286.jpg

Budapest Bank Generációváltás Kutatás 2020

A Budapest Bank több mint harminc éve része a magyar kis- és középvállalkozások életének. Hogyan gondolkodnak a vállalatvezetők a generációváltásról és a cégértékesítésről?

Megnézem
bankholding-nhp-440x286.jpg

2021.01.06.

A Magyar Bankholding Zrt. tagbankjai voltak a legaktívabbak az NHP Hajrá! kihelyezésében

A Magyar Bankholding Zrt. tagbankjai, a Budapest Bank, az MKB Bank és a Takarékbank 2020-ban összesen 437 milliárd forinttal segítették a hazai vállalkozásokat.

Megnézem
generaciovaltas_440x286.jpg

2020.12.10.

Tovább halogatják a cégvezetők a generációváltást

A Budapest Bank legfrissebb reprezentatív kutatásából kiderült, hogy a vállalatvezetők az idei év kihívásai miatt még kevesebb időt tudtak generációváltásra fordítani.

Megnézem
banner-440x286-farmer.jpg

2020.10.19.

Terítéken az agrárágazat legfontosabb kérdései

Az agrárpiaci aktualitásokról az ágazat három különböző területének szakemberei osztották meg gondolataikat.

Megnézem

Iratkozzon fel hírlevelünkre, amennyiben szeretne:

  • értesülni és meghallgatni a legfrissebb MKB Business Podcast sorozat adásait,
  • szakértőktől tájékozódni a vállalkozását érintő aktuális piaci, gazdasági helyzetről,
  • piaci trendeket látni KKV-kat vizsgáló, ágazati kutatásokból,
  • inspirálódni különböző fontos, cégvezetéshez szükséges témák kapcsán,
  • esetleg elsőként szeretne értesülni egy Ön számára érdekes szakmai rendezvényről

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Feliratkozás" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

*Kötelezően kitöltendő mezők.