Ugrás a tartalomhoz
Hírlevél feliratkozás

Tájékoztatjuk, hogy 2022. november 7.-én karbantartás miatt 10:00 és 10:15 óra között kiesés várható a  bankkártyák digitalizációjában a korábbi Budapest Bank ügyfelek esetében. Kérjük, bankkártyája digitalizációját időzítse ezen időszakon kívülre. Megértésüket és türelmüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, American Express bankkártyával, valamint egészségpénztári kártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében a jutalék levonása az elektronikus csatornákon - MKB Internetbank (korábban BB), MKB Mobil App (korábban BB) - a számlatörténetben duplán látszódik. A hiba megjelenítés jellegű, így dupla levonás nem történt. A hiba elhárításán dolgozunk. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Az MKB Internetbank (korábban BB) és az MKB Mobil App (korábban BB) felületein technikai okokból egyes felhasználók téves számlaegyenleget látnak. A hiba megjelenítési jellegű, a tranzakciók a valós egyenlegnek megfelelően teljesülnek. A hiba további hatására egyes ügyfeleknél a 2022.11.10. 03:28 és 07:49 közötti egyes tranzakciók nem jelennek meg a számlatörténetben. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket és türelmüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Technikai okokból a 2022. november 13. vasárnapi POS kereskedői tranzakciós jóváírások POS szolgáltatói hiba miatt nem kerültek jóváírásra az ügyfelek részére. A hiba elhárítása folyamatban van. A 2022. november 13-i vasárnapi kereskedői tranzakciók, valamint a 2022. november 14-i hétfői kereskedői tranzakciók várhatóan kedden kerülnek elszámolásra. Türelmüket és megértésüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tisztelt Ügyfelünk! Az MKB Internetbank (korábban BB) felületén a Hitelek menüponton belül a Jelzáloghitel pontban nem látszódik az október kamatkedvezmény jóváírása Egyenlítő konstrukció esetén. A hiba megjelenítés jellegű, így tájékoztatjuk, hogy az októberi jóváírás minden esetben sikeresen megtörtént. A hiba elhárításán dolgozunk, ezt követően tudja megtekinteni a jóváírást. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tájékoztatjuk, hogy technikai okokból az MKB Internetbank (korábban BB) és MKB Mobil App (korábban BB) felületén a számlatörténetben egyes tranzakciók duplán látszódnak. Ez egy megjelenítési hiba, a bankszámlán lévő megfelelő összeghez ügyfeleink továbbra is hozzáférnek. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében technikai okokból azonnali fizetési és értéknapos fizetési tranzakciók, valamint pénztári kifizetés esetében nem férnek hozzá számlájukon lévő valós összeghez. A hiba a bankkártyás fizetéseket nem érinti. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében technikai okokból azonnali fizetési és értéknapos fizetési tranzakciók, valamint pénztári kifizetés esetében nem férnek hozzá számlájukon lévő valós összeghez. A hiba a bankkártyás fizetéseket nem érinti. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy technikai okokból a BusinessID alkalmazásban nem jelennek meg a jóváhagyási tételek. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Az MKB Bank Nyrt. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy az mkb.hu/digitalis-fiok oldalon elérhető szolgáltatások közül technikai okokból felfüggesztettük a belépés után elérhető telefonszám módosítás és fióktörlés funkciókat. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tájékoztatjuk, hogy az online áruhitel igénylés folyamatában egyes esetekben hiba tapasztalható a dokumentumok feltöltésénél. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy VideóBank szolgáltatásunk ünnepi nyitvatartása értelmében 2022.12.24-én és 2022.12.31-én 8.00-12.00 óra között lesz elérhető. Megértését köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank

Tájékoztatjuk, hogy egyes esetekben az MKB Internetbankba (korábban BB) történő bejelentkezésnél az ügyfelek hibát tapasztalhattak, vagy előfordulhatott, hogy a belépéshez szükséges SMS kód nem érkezett meg. A hibát bankunk elhárította, a belépés újra lehetséges.

Tájékoztatjuk, hogy egyes hirdetményeknél hiba tapasztalható.Kérjük használja a Hirdetmény keresőt ez idő alatt.A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Banknál vezetett 103-as bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlákhoz tartozó egyes, 2022. január 12-i 19:43 és 19:47 óra közötti bankkártyás fizetési tranzakciók nem teljesültek, az összegek ez esetben pedig technikai okokból nem hozzáférhetők átmenetileg. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük! További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tájékoztatás a MobilBANKár üzenetküldő szolgáltatás működési rendjéről. Részletek

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Bank által biztosított POS terminál technikai okokból átmenetileg nem üzemel, a bankkártyás fizetés nem lehetséges ezek esetében. A hiba elhárításán a beszállító bevonásával a Bank dolgozik, kérjük szíves türelmüket és megértésüket. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank Nyrt. Általános Üzletszabályzatának I. számú függeléke a MobilBANKár szolgáltatásra vonatkozóan 2023.04.01-i hatállyal módosításra került. Részletek

Tájékoztatjuk, hogy a 101-gyel kezdődő bankszámlaszámmal rendelkező ügyfeleink esetében az azonosítást igénylő online vásárlások sikertelenek lehetnek egyes esetekben. A hiba elhárításán dolgozunk, türelmüket és megértésüket köszönjük.További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Banknál vezetett 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlákról 2023. január 25. 11:42 és 11:52 között indított azonnali fizetési tranzakciók esetében az utalt összeg terhelése a számlán megtörtént, ám az nem íródott jóvá a fogadó fél számláján. A hiba elhárításán dolgozunk, a megoldást követően a tranzakciókat automatikusan jóváírjuk, az érintett ügyfeleknek nincs teendője. Megértését és türelmét köszönjük. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tájékoztatjuk, hogy egyes 2023. január 30-án 01:30 és 04:30 között 103-as bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlákra bejövő azonnali fizetési utalások nem íródtak jóvá. A hiba elhárításán dolgozunk, az ügyfeleknek semmi teendője nincs, a probléma megoldása után az összeg megjelenik a számlákon. Türelmüket és megértésüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy technikai hiba miatt előfordulhat, hogy a 2023. 03. 21-én 11.40 és 16.30 között rögzített egyedi vagy csoportos átutalási megbízása(i) nem teljesült(ek). Kérjük, ellenőrizze fenti értéknapra beadott átutalási megbízásait, és szükség esetén indítsa azokat újra. További kérdés esetén hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon! A technikai hibát kollégáink azóta elhárították, az okozott kellemetlenségekért elnézését kérjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár és az MKB Mobilalkalmazás 2023. 03.17-én 22:00 és 23:00 óra között nem lesz elérhető. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon! Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár/ MKB Mobilalkalmazás és a PCBankár/ NetBANKár Business működésében leállásokat tapasztalhat 2022.07.12-én 22:00 és 2022.07.13 01:00 között. A karbantartás ideje alatt a kártyás tranzakciók bonyolítása is szünetel. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.07.19-én 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

2022.07.15. 20:00 és 2022.07.17. 8:00 közt kiesések lehetnek az Azonnali Fizetési Rendszer működésében. 2022.07.17-én 02:00 és 04:00 közt az internetes fizetések esetén fennakadások fordulhatnak elő, ezért kérjük, internetes fizetéseiket ezen időszakon kívülre időzítsék. 2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy technikai probléma miatt az MKB NetBANKár és MKB Mobilalkalmazás átmenetileg nem elérhető. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük!

Tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlával rendelkező ügyfeleink esetében a Babaváró hitelhez kapcsolódóan technikai okokból téves összeg került levonásra adminisztrációs díjként. A hiba kivizsgálása folyamatban van, amennyiben a levonás sikeres volt, a levont összeget természetesen a hiba elhárítását követően várhatóan 2022.09.12. 12:00-ig visszautaljuk az érintett ügyfeleknek. Megértését köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.


MKB Business Live

Friss szakmai cikkek, kutatások, visszanézhető webkonferenciák, rendezvények.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Tisztelt Látogatónk!

A Budapest Bank és az MKB Bank egyesülése után a Budapest Business Live oldal neve és arculata is megváltozott, és a továbbiakban MKB Business Live néven szolgáltat érdekes vállalati tartalmakat. Köszönjük, hogy eddig is figyelemmel követte az oldalt, és arra bíztatjuk, hogy a továbbiakban is tartson velünk, hiszen folyamatosan friss tartalommal jelentkezünk!

MKB Business Podcast

A vállalkozások sikeres stratégiája a kreatív alkalmazkodás

IMG_3017_3000_edit_BZS_440.png

Az epizód témája, hogyan lesznek a magyar vállalkozások egyszerre válságállók és fejlődőképesek? Mihálovits András beszélgetőpartnere a 2. évad 3. részében Lakatosné Lukács Zsuzsanna, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítvány ügyvezetője és Bognár Zsuzsanna, az MKB Bank Mikro- és kisvállalati szegmens vezetője.

Minden felmerülő kérdésre gyakorlati válaszok nyerhetők az MKB Business podcast mostani adásának meghallgatásával.

Legfrissebb hírek

Cégutódlás 2023

2023.03.20

Vállalati kockázatkezelés – Erre figyeljenek 2023-ban

A vállalati kockázatkezelés fokozottan vált prioritássá napjainkra, részben a globalizáció fejlődésének köszönhetően. A modern szervezetek összetett kockázatok előtt állnak, és egyre gyorsabb ütemben fellépő nehézségekkel kell megküzdeniük. A Covid-19 világjárvány, az orosz-ukrán háború, a makrogazdasági helyzet, valamint az emelkedő energiaárak mind kihívás elé állítják a különböző szervezetek vezetőit.

Megnézem
Cégutódlás 2023

2023.03.13

Mi várható a cégutódlás terén 2023-ban?

Meglátásom szerint az első és legfontosabb trend 2023-ban hogy egyre többen szeretnék, vagy akarják majd megoldani az utódlás kérdését. Nem csak azért, mert már sokan halasztgatják évek óta, hanem azért is, mert valljuk be a jelen gazdasági kilátások nem olyanok, amik mellett egy vállalkozónak igazán van kedve hosszú távra tervezni, főleg ha akár azt is megteheti, hogy inkább kiszáll.

Megnézem
Gazdasági recessziók hatásairól 2

2023.03.08

Az emberek, akiknek egy életre elegük lett a részvényekből

Blogunk egyik legolvasottabb írása 2020 márciusában született meg, a berobbanó koronavírus-járvány napjaiban. Közel három évvel telt el azóta, az ott feszegetett kérdés pedig újra releváns. Az azóta eltelt időszakban ráadásul megjelent egy nagy szakmai figyelmet kapó tanulmány, ami számokkal is alátámasztja azt, amiről anno csak sejtésként tudtam beszélni: a piaci pánikokban eladó befektetők jó része egyáltalán nem száll később vissza a piacra. Elszenvedik az esést, de kimaradnak a visszapattanásból.

Megnézem
Forgóeszközfinanszírozás éve

2023.03.01

A forgóeszköz-finanszírozás éve az idei

A pénzintézetek számára 2023 a forgóeszköz-finanszírozás éve lesz. Sokkal kevesebben fognak majd belevágni nagyobb beruházásokba, mint az elmúlt esztendőkben. Erre készültek fel az MKB Bank és a Takarékbank szakemberei is, akik az AGROmashEXPO-n is várták ügyfeleiket. A szakmai programban Hollósi Dávid az MKB Bank és a Takarékbank Agrár- és Élelmiszeripari Üzletágának ügyvezető igazgatója erre is kitért a Portfolio Csoport Finanszírozási Kitekintőjében, a magyar agrárium jelenlegi helyeztét értékelő kerekasztal-beszélgetésben.

Megnézem
Mérhető célok

2023.02.24

Mérhető célok, jobb kontroll, szintugrás

Meg tudja ítélni vállalkozása teljesítményét? Számokkal is képes alátámasztani állítását, vagy csupán szubjektív véleményére hagyatkozik? Ha utóbbi, akkor hogyan biztosítja kollégái számára, hogy azok mérhető célkitűzések mentén dolgozzanak puha iránymutatások helyett? Sikerült zavarba hoznunk? Akkor ez a bejegyzés Önnek szól! 

Megnézem
Van stressz, nincs stressz

2023.02.16

Most akkor van stressz vagy nincs?

Érdekes ellentmondás figyelhető meg az elmúlt hetekben a fejlett piaci pénzügyi kondíciók alakulása kapcsán. Egyfelől az amerikai FED és az Európai Központi Bank kamatemelései február elején is folytatódtak, azzal a céllal, hogy a monetáris szigorítás továbbterjedő hatásain – többek között a szigorodú pénzügyi kondíciókon – keresztül sikerüljön megfékezni az elmúlt negyedévekben elszabadult inflációt. Másfelől ugyanakkor a fejlett gazdaságok tőkepiacain a tavaly októberi mélypontok óta folyamatosan a pénzügyi kondíciók általános lazulását tapasztaljuk.

Megnézem
Magas kamatok

2023.02.23

Magas kamatok mellett csökkenő adósságráta

Sokszor lehetett azzal az érveléssel találkozni, hogy elképzelhetetlen komolyabb kamatemelés a jegybankok részéről, mert akkor a GDP arányos adósságráták felrobbannak.  A kérdés azért is nagyon aktuális volt, mert a fejlett országokban a COVID válság kezelését követően a GDP arányos államadósság rekord magasságokba emelkedett, korábban csak háborús időszakban láthattunk átmenetileg ilyen magas értékeket.

Megnézem
Stabil pozícióból indulnak a nagyvállalatok

2023.01.25

Stabil pozícióból indulnak neki a nagyvállalatok 2023-nak

Nagy általánosságban elmondható, hogy a nagyvállalatok pénzügyi értelemben erősek. Javarészt három kérdés szokott felmerülni: az infláció, a deviza volatilitás és az elszállt energiaköltségek témaköre, amelyek mindegyike természetesen érinti a nagyvállalatokat is – igaz, különböző mértékben, attól függően, hogy mely ágazatról beszélünk.

Megnézem

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy a jövőben tájékoztatni tudjuk az MKB Business Live oldalon megjelenő legfrissebb tartalmakról!

Visszanézhető webkonferenciák

KKV beruházások kicsit másként

Többet, jobban, hatékonyabban – KKV beruházások kicsit másként – online konferencia

„Többet, jobban, hatékonyabban – KKV beruházások kicsit másként” – ez volt a mottója az év első Budapest Business Live online rendezvényének, ez egyben az első olyan alkalom volt, amire a Magyar Bankholding mindhárom tagbankjának ügyfelei meghívást kaptak. A vállalati témájú konferencián a beruházások, az innováció, a digitalizáció és automatizáció témakörén belül osztották meg ismereteiket hazai vállalatvezetők és a téma szakértői.

Az egyszemélyi vezetés alternatívái

Az egyszemélyi vezetés alternatívái – online konferencia

Egy vállalat hosszú távú fejlődéséhez elengedhetetlen a megfelelő kompetenciával rendelkező menedzsment kiépítése, ennek ellenére a hazai kis- és középvállalatok jelentős részét még mindig az egyszemélyi vezetés jellemzi. Az októberi Budapest Business Live online előadásán az irányítás átadásának nehézségeiről és a lehetséges kimeneteleiről tartott előadást Dr. Baranyi Gábor, a Deloitte partnere. A panelbeszélgetések során pedig olyan ritka megoldásokról is szó esett, mint a külső vezetői kivásárlás vagy az interim menedzserek bevonása.

A kis- és középvállalatok növekedésének kihívásai

A kis- és középvállalatok növekedésének kihívásai – online konferencia

A Budapest Bank megrendezte soron következő üzleti webinárját, amelynek fókuszában ezúttal a vállalkozások életében felmerülő növekedési korlátok és lehetőségek álltak. A júliusi Budapest Business Live eseményen elsőként a vállalatépítés és szervezetfejlesztés szakértői járták körbe a témakört, majd ezt követően sikeres hazai vállalkozók bevonásával egy interaktív panelbeszélgetésre is sor került.

Agrár pályázatok és az agrárdigitalizáció

Agrár pályázatok és az agrárdigitalizáció – online konferencia

2021. június 8-án rendezte meg soron következő webinarját a Budapest Bank. A júniusi Budapest Business Live témája az új EU-s agrár vállalkozások részére nyújtott pályázatok és az agrárdigitalizáció voltak. A témát előadások és panelbeszélgetés keretében felkészült szakemberek járták körbe. A rendezvényen a magyar mezőgazdaság védelméről beszélt Dr. Nagy István agrárminiszter.A finanszírozási lehetőségeket pedig Papp Zsolt György, vidékfejlesztésért felelős helyettes államtitkár ismertette.

Adatvédelem és internetbiztonság

Adatvédelem és internetbiztonság - online konferencia

A pénzügyi szférában is kiemelt kérdéssé vált a kiberbiztonság, amely az elektronikus ügyintézés és online fizetési eszközök korában aktuálisabb téma, mint valaha. A Budapest Bank tavaszi rendezvényének témája is az adatvédelem volt, a meghívott szakértők pedig mind egyetértettek abban, hogy nem az a kérdés, hogy ér-e minket kibertámadás, hanem az, hogy mikor.

Cégértéknövelés, értékesítés és generációváltás

Cégértéknövelés, értékesítés és generációváltás – online konferencia

A Budapest Bank megtartotta idei első Budapest Business Live online rendezvényét, amelyen a hazai vállalkozások jövőjét érintő kihívások, a cégértéknövelés, értékesítés és a generációváltás volt fókuszban.

Cégvezetés instabil körülmények között

Cégvezetés instabil körülmények között – online konferencia

A „Cégvezetés instabil körülmények között” témájú online rendezvényünkön Dr. Porkoláb Imre, a Matthias Corvinus Collegium Vezetőképző Akadémiájának vezetője mutatta be a legalapvetőbb stratégiai irányokat, és Csáki Béla, a Budapest Bank üzleti vezérigazgató-helyettese osztotta meg az elmúlt év kihívásait.

Agrárpiaci aktualitások

Agrárpiaci aktualitások – online konferencia

Az agrárpiaci aktualitásokról az ágazat három különböző területének szakemberei osztották meg gondolataikat.

Makrogazdasági kitekintés Pogátsa Zoltánnal

Makrogazdasági kitekintés Pogátsa Zoltánnal – online konferencia

Dr. Pogátsa Zoltán közgazdász, szociológus, a nemzetközi politikai gazdaságtan szakértője, aki makrogazdasági kitekintést adott a legfrissebb nemzetközi trendekről, a válság következményeiről és az abban rejlő üzleti lehetőségekről.

Üzleti Példaképek

Kisiparosként
indultak, ma robotokkal és 600 alkalmazottal dolgoznak

2020.12.09.

Kisiparosként indultak, ma robotokkal és 600 alkalmazottal dolgoznak

Megnézem
Garázscégből
nagyvállalat: Szigetszentmiklóson gyártják a világ egyik legnépszerűbb kutyás
felszerelését

2020.12.04.

Garázscégből nagyvállalat: Szigetszentmiklóson gyártják a világ egyik legnépszerűbb kutyás felszerelését

Megnézem
40 éve gyártanak fertőtlenítőszert Szegeden: most 6
hét alatt húztak fel egy új csarnokot

2020.11.13.

40 éve gyártanak fertőtlenítőszert Szegeden: most 6 hét alatt húztak fel egy új csarnokot

Megnézem
30 éve
indult, ma már világhírű sportolókat öltöztet a magyar márka

2020.11.15.

30 éve indult, ma már világhírű sportolókat öltöztet a magyar márka

Megnézem
20
százalékkal növeli árbevételét a HELL 2020-ban

2020.11.10.

20 százalékkal növeli árbevételét a HELL 2020-ban

Megnézem
Erdőfelméréstől a városmodellezésig: debreceni céget
hívnak a feltérképezéshez

2020.11.08.

Erdőfelméréstől a városmodellezésig: debreceni céget hívnak a feltérképezéshez

Megnézem
Így
készül a csúcsminőségű marhahús a Balaton déli partján

2020.11.06.

Így készül a csúcsminőségű marhahús a Balaton déli partján

Megnézem
Kisvállalkozásból
indultak, ma 14 millió palack bort adnak el évente

2020.11.02

Kisvállalkozásból indultak, ma 14 millió palack bort adnak el évente

Megnézem
3 évtized alatt 8 milliárdos árbevétel: mi a monori sikercég titka?

2020.10.28.

3 évtized alatt 8 milliárdos árbevétel: mi a monori sikercég titka?

Megnézem
A
Balkánon és a digitális térben is terjeszkedést tervez a magyar lakberendezési áruházlánc

2020.10.22.

A Balkánon és a digitális térben is terjeszkedést tervez a magyar lakberendezési áruházlánc

Megnézem
A megnövekedett igények mellett néhány nap alatt kellett megsokszorozni a csomagolások gyártását

A megnövekedett igények mellett néhány nap alatt kellett megsokszorozni a csomagolások gyártását

Megnézem
Fuvarozó vállalkozásként kiemelten fontos szerepet kaptak a koronavírus elleni védekezésben

Fuvarozó vállalkozásként kiemelten fontos szerepet kaptak a koronavírus elleni védekezésben

Megnézem
A legnagyobb válságban is lehet növekedni: ezeknek a cégeknek sikerült

2020.09.17.

A legnagyobb válságban is lehet növekedni: ezeknek a cégeknek sikerült

Megnézem
Kiegészítő termékből a legkeresettebb árucikk

2020.08.11.

Kiegészítő termékből a legkeresettebb árucikk

Megnézem
Felújításra ment a háztartások nyaralási pénze a karantén alatt

2020.07.15.

Felújításra ment a háztartások nyaralási pénze a karantén alatt

Megnézem
Járványhelyzetben is helyt állt a magyar cég:
elsőként látta el fertőtlenítőszerrel partnereit

2020.07.08.

Járványhelyzetben is helyt állt a magyar cég: elsőként látta el fertőtlenítőszerrel partnereit

Megnézem
Két hónap alatt bejött az éves bevétel másfélszerese: felpörgött a
tisztítószer-piac

2020.06.25.

Két hónap alatt bejött az éves bevétel másfélszerese: felpörgött a tisztítószer-piac

Megnézem
Minden
megváltozott, de nyertesként tudott kijönni a magyar cég a koronavírusból

2020.06.18.

Minden megváltozott, de nyertesként tudott kijönni a magyar cég a koronavírusból

Megnézem
Önfertőtlenítő
lakkréteg, tűzálló padlózat – Győrben van az európai padlógyártás egyik
központja

2020.02.26.

Önfertőtlenítő lakkréteg, tűzálló padlózat –
Győrben van az európai padlógyártás egyik központja

Megnézem

Podcastjaink a legtöbb podcast csatornán elérhetőek!

Kövessen minket a legnépszerűbb podcast felületeken!

spotify_1.png

Spotify

Tovább
soundcloud.png

Soundcloud

Tovább
Google Podcast

Google Podcast

Tovább
Apple Podcast

Apple Podcast

Tovább

Facebook

Tovább

Linkedin

Tovább
YouTube

YouTube

Tovább

Iratkozzon fel hírlevelünkre, amennyiben szeretne:

  • értesülni és meghallgatni a legfrissebb MKB Business Podcast sorozat adásait,
  • szakértőktől tájékozódni a vállalkozását érintő aktuális piaci, gazdasági helyzetről,
  • piaci trendeket látni KKV-kat vizsgáló, ágazati kutatásokból,
  • inspirálódni különböző fontos, cégvezetéshez szükséges témák kapcsán,
  • esetleg elsőként szeretne értesülni egy Ön számára érdekes szakmai rendezvényről

Kérjük olvassa el Adatkezelési tájékoztatónkat! A "Feliratkozás" gombra való kattintással Ön tudomásul veszi a tájékoztatóban foglaltakat és egyúttal hozzájárul az Ön által megadott személyes adatok fentiek szerinti kezeléséhez.

*Kötelezően kitöltendő mezők.