Az MKB Egészségpénztár és az MKB Nyugdíjpénztár (MKB Pénztárak) alacsony tagdíjjal és működési költséggel tevékenykedő, magas színvonalon működő önkéntes pénztárak.

Az MKB Pénztárak mintegy húsz éves tapasztalattal rendelkeznek a szolgáltatások nyújtásában. Tevékenységüket az a cél vezérli, hogy a jogszabály keretei között a munkáltatók és a dolgozók számára a legelőnyösebb és legeredményesebb szolgáltatásokat nyújtsák, a legkisebb adminisztráció mellett.

Az MKB Pénztárak készséggel adnak részletes információkat, segítséget a cafetéria kialakításában, a juttatások kialakításában, akár írásban, akár vezetői, dolgozói prezentációk keretében.

MKB Egészségpénztár

Költséghatékony megoldás, amellyel hozzájárulhat a munkavállalók és családtagjaik egészségének megőrzéséhez.

A munkáltatói hozzájárulás kedvezményes adózási teher mellett adható, havonta a minimálbér 30%-ig, a béren kívüli juttatások 200.000 Ft-os keretein belül.

A vállalatok számára további lehetőség a munkavállalók támogatására a béren kívüli juttatáson felül az egészségpénztáron keresztül nyújtott célzott támogatás, valamint az adomány nyújtása.
 

MKB Nyugdíjpénztár

Használja ki a törvény adta lehetőségeket, segítse munkavállalóinak nyugdíjas éveit!

Kedvező adózási feltételekkel  - havonta a minimálbér 50%-ig, egy évben 200.000 Ft-ig - munkáltatói hozzájárulás keretében, valamint azon felül adomány nyújtásával biztosíthat dolgozói részére nyugodtabb nyugdíjas éveket.