MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Megtakarítások, befektetések

Megtakarítások, befektetések

Az MKB Bankforint- és devizabetétek mellett hatékony megtakarítási, befektetési, likviditás-kezelési eszközként a megfelelő befektetési alapjait, saját kibocsátású kötvényeit valamint állampapírok széles választékát kínálja vállalati ügyfelei számára

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy kérésére 2011. február 1-jétől, bankfiókunkba befáradva rendelkezésére bocsátjuk vállalata által bankunknál elhelyezett, az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított betétek és értékpapírok összefoglaló tájékoztatóját.

Forint- és devizabetétek

Likvid pénzeszközeit vonzó kamatozással kötheti le forintban vagy devizában, akár egy hétre vagy 12 hónapra, ahogy Önnek kényelmesebb, személyesen vagy telefaxon.

A részletek megtalálhatók a vonatkozó kondíciós listában. A betéti szerződés részletes leírását az üzletszabályzat tartalmazza.

Részletek

Állampapír forgalmazás

Alacsony kockázatú, hitelviszonyt megtestesítő értékpapír. Változatos futamidőkben, diszkontkincstárjegy és államkötvény formában érhető el.

Részletek

MKB Kötvények

Az MKB Bank a saját kibocsátású kötvények rendszeres forgalomba hozatalával a hazai piacon vezető pozíciót tölt be a befektetési termékek ezen szegmensében. Fix kamatozású, változó kamatozású, valamint diszkont kötvények egyaránt megtalálhatók a termékek között.

Részletek

Befektetési alapok

Befektetési alapok segítségével Ön a megtakarításait egyszerű, biztonságos és költséghatékony módon, a kockázatok megosztásával fektetheti értékpapírokba. Az MKB Bank által forgalmazott alapok között különböző időtávú, kockázatú és hozamlehetőségű befektetések egyaránt megtalálhatóak forintban vagy akár euróban és dollárban is.

Részletek

Országos Betétbiztosítási Alap (OBA)

Részletek

Kapcsolódó ajánlatok

MasterCard Unembossed bankkártya

Az MKB MasterCard Unembossed (nem dombornyomott) bankkártya kizárólag elektronikus környezetben használható, ami azt jelenti, hogy a tranzakciók csak az MKB számítógépes engedélyező központjának jóváhagyásával jöhetnek létre.

Részletek

MasterCard Standard bankkártya

A MasterCard Standard bankkártya olyan dombornyomott, magas színvonalú készpénzkímélő fizetési eszköz, amellyel kényelmesen utazhata világ szinte bármely országába.

Részletek

MasterCard Gold bankkártya

A MasterCard Gold magas presztízs értékű, klasszikus aranyszínű bankkártya, mellyel Ügyfeleink kiemelt szintű kiszolgálásban és megkülönböztetett bánásmódban részesülnek a világ bármely táján.

Részletek