MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MNB NHP III. forint hitel kiváltás

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az MKB Bank elkötelezett a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Hitelprogram (NHP) folytatásában, a korábban más pénzintézetnél szerződött ügyletek kiváltása esetén is.

Az NHP célkitűzései - a gazdasági növekedés felgyorsítása, a kis- és középvállalati (KKV) szektor terheinek csökkentése, valamint a pénzügyi rendszer stabilitásának biztosítása - kiemelten fontosak számunkra, éppen ezért a leghatékonyabb közvetítői szerepvállalással kívánunk részt venni a megvalósításukban.

Az NHP III. szakasz I. (forint) pillér keretében, 2016.01.01 és 2017.03.31 között kötött szerződések kiváltására 2017. október 30-tól kezdődően nyílik lehetőség.A kiváltás keretében kapott forint kölcsön kizárólag korábban más pénzintézetnél, NHP III. forint pillérben szerződött beruházási célt szolgáló hitelek kiváltására használható fel, legfeljebb a kiváltás napján fennálló tőketartozás összegében.A kiváltás során a korábban szerződött hitel kondíciói részben módosíthatók, beleértve többek között a kamatot, az elvárt biztosítéki kört, a törlesztési ütemezést. A kiváltó hitel lehívása egy összegben lehetséges.

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!