MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MKB Gépfinanszírozási Program

MKB Gépfinanszírozási Program

Az Euroleasing csoport, a Garantiqa Hitelgarancia Zrt, és az MKB Bank komplex és gyors megoldása a Beszállítói körben tevékenykedő vállalatok számra gyártógép és ehhez kapcsolódó forgóeszköz finanszírozására.

A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. (GHG Zrt.) 80%-os készfizető kezességvállalása mellett igénybe vehető, közép- és hosszú lejáratú, nem rulírozó hitellehetőség a beszállítói körben tevékenykedő kis- és középvállalatoknak: új vagy használt termelő, gyártó gépek, valamint azokhoz kapcsolódó szerszámok, továbbá forgóeszközök, segédanyagok, alapanyagok beszerzéséhez.

Az MKB Gépfinanszírozási Program által preferált eszközök

  • Fémipari-, fémmegmunkáló gépek és szerszámok
  • Műanyag fröccsöntő gépek és szerszámok
  • Csomagolás technikai gépek és szerszámok

Milyen összegű finanszírozás vehető igénybe?

Hitel összege (HUF)Futamidő
3.000.000 Ft-tól - 300.000.000 Ft-ig beruházási hitel vagy lízing esetén maximum 7 év;
forgóeszközhitel esetén maximum 3 év

Részletek

Melyek a főbb igénybevételi feltételek?

Az MKB Gépfinanszírozási Program keretében finanszírozási kérelmet adhat be minden olyan Magyarországon bejegyzett vállalkozás, amely megfelel a GHG Zrt.-nek a megállapodásokra vonatkozó üzletszabályzatában foglalt feltételeknek és teljesíti a következőket is:

  • A vállalkozásnak a hitelkérelem benyújtásakor nincs átütemezett adó-, vám-, vagy társadalombiztosítási tartozása.
  • Az utolsó lezárt üzleti évi szokásos vállalkozási eredménye - egyéni vállalkozás esetén a vállalkozói jövedelem - nem negatív.
  • A társas vállalkozás többségi tulajdonosának (50% feletti részesedés), ügyvezetőjének, illetve egyéni vállalkozónak természetes személyként nincs, illetve a felszámolási eljárás megindulását megelőző napon nem volt többségi részesedése olyan vállalkozásban, illetve ezen személyek nem voltak ügyvezetői olyan vállalkozásnak, amely a géphitelre vonatkozó igénylés benyújtását megelőző 3 (három) éven belül felszámolási eljárás alá került.

 

Hogyan igényelhető?

Már az első látogatás alkalmával beadhatja hiteligénylését bankfiókunkban, a gyors és gördülékeny ügyintézés érdekében, kérjük, hozza magával

  • a kitöltött Hiteligénylési nyomtatványt, az Ügyfél-információs adatlapot;
  • és a nyomtatványokon szereplő, az adott hitelcélnál felsorolt dokumentumokat.

 

Teljes körű pénzügyi kiszolgálást biztosítunk a számlavezetéstől az Ön igényeihez alkalmazkodó, változatos hitelkonstrukciókig.

 

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.

Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!

Kapcsolódó anyagok