MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MFB hitelprogramok

Az MFB hitelprogramok keretén belül kedvezményes kamat mellett juthat közép- és hosszú-távú forint finanszírozáshoz.

MFB hitelprogramok termékismertetője

  • MFB Vállalkozásfinanszírozási Program 2020: A program célja a magyar gazdaság versenyképességének fejlődését szolgáló, infrastruktúra- és technológiafejlesztést előidéző fejlesztések támogatása. A hitelt magyarországi székhelyű, vagy az EGT területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező vállalkozások vehetik igénybe méretkorlátozás nélkül.
  • MFB Közösségi Közlekedésfejlesztés Finanszírozási Program: Kedvezményes kamatozású hitel- és lízinglehetőség a közösségi közlekedés infrastruktúrájának fejlesztésére, új és használt eszköz beszerzésére, használt jármű felújításának valamint jegykezelő rendszer bevezetésének finanszírozására.
    A program keretében nyújtható hitel és lízing felhasználható a hatályos európai uniós és magyar környezetvédelmi jogszabályoknak megfelelő új, vagy használt jármű beszerzéséhez, használt jármű felújításához, elektronikus jegyrendszer bevezetéséhez kapcsolódó beruházásokhoz.
  • MFB Élelmiszeripari Forgóeszköz Hitelprogram 2020: Az MFB Élelmiszeripari Forgóeszköz Hitelprogram célja az élelmiszeripari ágazat versenyképességének javítása érdekében forrás biztosítása az élelmiszeripari vállalkozások forgóeszköz finanszírozásának elősegítése érdekében.
  • MFB Agrár Forgóeszköz Hitelprogram 2020: Az MFB Agrár Forgóeszköz Hitelprogram célja forrás biztosítása a mezőgazdasági termeléshez, elsősorban az állattenyésztés versenyképességének javításához, jó minőségű termékek előállításához. A hitelt mezőgazdasági termékek elsődleges előállításával, halgazdálkodással, illetve baromfi, nyúl-, szarvasmarha- (utóbbiba beleértve a tej- és húshasznosítást) és sertéstenyésztéssel foglalkozó vállalatok vehetik igénybe.
  • MFB TÉSZ Forgóeszköz Hitelprogram 2020: A program célja a minősített elismeréssel rendelkező termelői csoportok és előzetesen elismert zöldség-gyümölcs termelői csoportok és véglegesen elismert termelői szervezetek tevékenységét támogató forgóeszköz hitel nyújtása.

Részletek

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.

Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!