MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MFB hitelprogramok

Kedvezményes kamat mellett juthat közép- és hosszú-távú forint finanszírozáshoz.

MFB Vállalkozásfinanszírozási Program 2020

A program célja a magyar gazdaság versenyképességének fejlődését szolgáló, infrastruktúra- és technológiafejlesztést előidéző fejlesztések támogatása. A hitelt magyarországi székhelyű, vagy az EGT területén székhellyel és Magyarországon fiókteleppel rendelkező vállalkozások vehetik igénybe méretkorlátozás nélkül.

MFB Közösségi Közlekedésfejlesztés Finanszírozási Program

Kedvezményes kamatozású hitel- és lízinglehetőség a közösségi közlekedés infrastruktúrájának fejlesztésére, új és használt eszköz beszerzésére, használt jármű felújításának valamint jegykezelő rendszer bevezetésének finanszírozására.
A program keretében nyújtható hitel és lízing felhasználható a hatályos európai uniós és magyar környezetvédelmi jogszabályoknak megfelelő új, vagy használt jármű beszerzéséhez, használt jármű felújításához, elektronikus jegyrendszer bevezetéséhez kapcsolódó beruházásokhoz.

MFB Élelmiszeripari Forgóeszköz Hitelprogram 2020

Az MFB Élelmiszeripari Forgóeszköz Hitelprogram célja az élelmiszeripari ágazat versenyképességének javítása érdekében forrás biztosítása az élelmiszeripari vállalkozások forgóeszköz finanszírozásának elősegítése érdekében.

MFB Agrár Forgóeszköz Hitelprogram 2020

Az MFB Agrár Forgóeszköz Hitelprogram célja forrás biztosítása a mezőgazdasági termeléshez, elsősorban az állattenyésztés versenyképességének javításához, jó minőségű termékek előállításához. A hitelt mezőgazdasági termékek elsődleges előállításával, halgazdálkodással, illetve baromfi, nyúl-, szarvasmarha- (utóbbiba beleértve a tej- és húshasznosítást) és sertéstenyésztéssel foglalkozó vállalatok vehetik igénybe.

MFB TÉSZ Forgóeszköz Hitelprogram 2020

A program célja a minősített elismeréssel rendelkező termelői csoportok és előzetesen elismert zöldség-gyümölcs termelői csoportok és véglegesen elismert termelői szervezetek tevékenységét támogató forgóeszköz hitel nyújtása.

Még nem az MKB Bank ügyfele?

red-jelolopin.png

Látogasson el fiókunkba!

Ügyintézőink bármelyik bankfiókunkban segítenek a számlanyitásban.

Bankfiókot keresek

Már az MKB Bank ügyfele?

red-hivjon-minket-icon.png

Hívjon minket!

Hívja a hét bármely napján 0-24 órában elérhető díjmentes telefonos ügyfélszolgálatunkat.

+36 80 350 350
red-visszahivas-icon.png

Kérjen visszahívást!

Legkésőbb a következő munkanapon 8:00 és 20:00 között felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Visszahívást kérek
red-jelolopin.png

Látogasson el fiókunkba!

Ügyintézőink bármelyik bankfiókunkban segítenek a csomagváltásban.

Bankfiókot keresek

Kapcsolódó információk

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.

Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!