MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Finanszírozás

Segítünk választani

Termékválasztónk segítségével megtalálhatja a felhasználási szokásaihoz leginkább megfelelő finanszírozást.

termékválasztó

Finanszírozás

Export finanszírozás

Amennyiben az Ön vállalkozása exporttevékenységgel rendelkezik, vagy exportőrcég közvetlen beszállítója, és tevékenységét legalább egy éve végzi, az MKB Exportélénkítő Hiteltermékein keresztül üzleti céljai megvalósításához kedvezményes kamatozású finanszírozást ajánlunk.

Részletek

Exim jövő exportőrei hitelprogram

Az Exim által refinanszírozott Jövő exportőrei hitelprogram beruházások valamint forgóeszköz igények finanszírozására nyújt lehetőséget.

Részletek

MKB Gépfinanszírozási Program

Az MKB Gépfinanszírozási Program a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. (GHG Zrt.) készfizető kezességvállalása mellett igénybe vehető, közép- és hosszú lejáratú, nem rulírozó hitellehetőség a beszállítói körben tevékenykedő kis- és középvállalatoknak.

Részletek

MFB programok

Hosszú lejáratú forinthitelek kedvező kamatozással.

Részletek

Széchenyi program

Hitelek kamattámogatással.

Részletek

Agrár Széchenyi Kártya

Állami kamat- és kezességvállalási díj-támogatás mellett, egy, két, illetve három évre igénybe vehető folyószámlahitel.

Részletek

Általános hiteltermékek

Az MKB Banknál elérhetőek azon klasszikus finanszírozási formák, amelyek gyors és hatékony megoldást jelentenek a vállalatok különböző életciklusaiban általánosan felmerülő finanszírozási igények kezelésére, legyen szó folyószámlahitelről, forgóeszközhitelről vagy beruházások finanszírozásáról.

Részletek

MNB NHP III. forint hitel kiváltás

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az MKB Bank elkötelezett a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Hitelprogram (NHP) folytatásában, a korábban más pénzintézetnél szerződött ügyletek kiváltása esetén is.

Részletek

MNB NHP Fix

Az NHP célkitűzései kiemelten fontosak számunkra, éppen ezért a leghatékonyabb közvetítői szerepvállalással kívánunk részt venni a megvalósításukban.

Részletek

MNB NHP HAJRÁ

Az NHP célkitűzései kiemelten fontosak számunkra, éppen ezért a leghatékonyabb közvetítői szerepvállalással kívánunk részt venni a megvalósításukban apandémiás helyzet negatív gazdasági hatásainak tompítása, a hitelpiaci zavarok elkerülése érdekében is.

Részletek

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.

Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!