MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
NetBANKár

Állami intézményekkel szembeni követelések előfinanszírozása

 

Termékünkkel Vállalkozása állami, önkormányzati, felsőoktatási, egészségügyi intézménnyel szembeni követeléseinek előfinanszírozására nyújtunk gyors és rugalmas finanszírozási lehetőséget. Amennyiben Önnek likviditási problémát jelentenek a gyakran jelentős - akár több hónapos késedelmet mutató - kifizetések az MKB Bank speciálisan erre a szegmensre kialakított terméke megoldást kínál!

Az MKB Praktika szolgáltatáscsomag tartalma fix havi díjért

Vállalkozása lehet építőipari vállalkozás, amely beruházás révén került kapcsolatba a fenti kötelezettekkel, vagy szolgáltató, kereskedő vállalkozás, amely folyamatos beszállítója a jelzett intézményeknek, minden esetben készek vagyunk arra, hogy akár 100%-os értéken megvásároljuk a fenti szektorokkal szemben keletkezett követeléseit.

Az MKB Bank hosszú távon stabil, fizetőképes kötelezetteknek tartja az állami, önkormányzati, egészségügyi intézményeket. Önnek problémát jelenthet a partnerek kései fizetése, az MKB Banknak a finanszírozás a fő profilja, így ki tudjuk várni partnerei fizetését.

Kiegészítő információk

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek. Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!