MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
NetBANKár

Faktoring finanszírozás

 

Az MKB Bank rövid lejáratú kereskedelmi követelések faktorálásával nyújt kiemelkedően gyors finanszírozási szolgáltatást ügyfelei részére. Szolgáltatásunkkal Vállalkozása folyamatosan készpénzre válthatja a hosszú fizetési határidők miatt követelésekben rekedt tőkéjét, és hatékonyabbá teheti követeléskezelését.

Hívjon minket!
+36-1-268-8100

 

Az MKB Bank új szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére, amely az Európában is egyre népszerűbb beszállítói faktoring program (SCF – Supply Chain Finance).

Lépjen be NetFaktor rendszerébe, illetve használja a beszállítói faktoring programot!

Belépés

Termékismertető

A piac egyik legtapasztaltabb, és legtöbb ügyfelet partnerei között tudó szereplőjeként, felkészült szakértőkkel, rendszereinek folyamatos fejlesztésével, ágazattól és ügyfélmérettől függetlenül nyújt magas színvonalú kiszolgálást ügyfelei részére.

Faktorszerződéseink lejárat nélküli formában, rugalmas, napi likviditási igényeihez igazodva nyújtanak gyors, megbízható, tárgyi biztosítékot nem igénylő finanszírozást, amellyel Vállalkozása mentesül a hosszú – olykor 30 napot is meghaladó – vevői fizetések okozta pénzügyi nehézségektől. Sokrétű faktoring termékeinkkel nem csak finanszírozást nyújtunk Vállalkozása számára, de innovatív megoldásainkkal biztosítási védelmet is adunk a vevői nemfizetések kockázatára.

Bankunk a klasszikus vevői faktoring (követelések megvásárlása) mellett az egyre komplexebb pénzügyi elvárásoknak is megfelelő szolgáltatásokat és megoldásokat is ajánl Ügyfelei számára.

Amennyiben vállalkozása napi likviditási igényeit kívánja kiegészíteni egy rugalmasan használható finanszírozással vagy exportpiaci megjelenésével járó kockázatait kívánja csökkenteni, keresse nagy tapasztalattal bíró szakértő munkatársainkat.

Az MKB Bank új szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére, amely az Európában is egyre népszerűbb beszállítói faktoring program (SCF – Supply Chain Finance). Digitális platformot hoztunk létre a programhoz, amely a vevők, beszállítók és a bank számára közös felületet biztosít a tranzakciók lebonyolítására. A finanszírozási programba befogadott cégek számára lehetőség nyílik:

  • a szállítókkal szembeni fizetési futamidők hosszának növelésére;
  • a számlakezeléssel kapcsolatos adminisztrációs terheik és költségeik csökkentésére;
  • a szállítók a teljesítést követően akár azonnal hozzájuthatnak a követeléseik (szállításuk, szolgáltatásuk) ellenértékéhez.

Kiegészítő információk

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek. Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!