Azonnali deviza adásvételi ügyletek közvetlen internetes hozzáféréssel

Az MKB Online Trader szolgáltatás olyan internet alapú devizakereskedési rendszer, amelynek segítségével Ön folyamatosan nyomon követheti a másodperces árfolyam-ingadozásokat, és azonnali deviza adásvételi ügyletek végrehajtására adhat megbízást az MKB Banknál vezetett saját bankszámlái vonatkozásában.

Az MKB Online Trader szolgáltatás előnyei:

 • testre szabható, egyszerűen kezelhető rendszer,
 • az igényelt szolgáltatásokhoz az interneten keresztül bárhonnan és - a kondíciós listában meghirdetett nyitvatartási, elérési időn belül - bármikor hozzáférhet, tranzakcióit a fiókhálózat igénybevétele nélkül, otthonról, munkahelyéről, vagy a világ bármely tájáról könnyen intézheti,
 • közvetlen kapcsolat kialakításának lehetősége az MKB Bank Treasury Sales üzletkötőkkel,
 • real-time árak folyamatos követése, azonnali üzletkötés lehetősége,
 • az MKB Online Trader szolgáltatás internet alapú igénybevétele díjmentes.

Belépés az MKB Online Trader alkalmazásba

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2015.július 27-től az elérhető legújabb ( ET 2.0 ) verzióra frissítettük az MKB Online Trader szolgáltatásunkat.
Az MKB Online Trader új verziója a korábbinál jobb használhatóságot biztosít. A frissítés a szolgáltatás funkcionalitását nem érintette, azok továbbra is a megszokott módon vehetőek igénybe.

Az új verzió:

 • 1.7-es és 1.8-as Java verziókkal egyaránt teljesen kompatibilis, és az alábbi internet böngészők bármelyikéből indítva használható:
       - Internet Explorer: az  IE  8 - 9 - 10 - 11-es böngésző verziókkal elérhető;
       - Firefox: a 33-as verziónál magasabb böngésző verziókkal támogatott;
       - Chrome: 42-es verziónál magasabb böngésző verziókkal használható, amelyeknél a Google ugyan letiltotta a Java/NPAPI támogatást, de ez a letiltás az alábbi linken található leírás szerinti beállításokkal feloldható: http://java.com/en/download/faq/chrome.xml

 • 1.7-esnél korábbi Java verzió az elavult biztonsági beállításai miatt már nem támogatott, erről javasolt legalább az 1.7-es Java alkalmazásra váltani.

Amennyiben nem váltanak magasabb java verzióra, és a MOT alkalmazást 1.7-esnél korábbi java verzióval használják, előfordulhat, hogy az MKB Online Trader felületen rögzített átváltandó összeg véletlenszerűen  .01 , .02, vagy .03-as végű "fillérrel" egészül ki az ár


 

Igényelni szeretne? Kérdése van?