MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MKB Gyümölcsöző Business Mastercard Kártya

Dombornyomott Mastercard kártya

Az MKB Gyümölcsöző Business Mastercard Kártya kényelmes és biztonságos megoldást kínál azon vállalkozások, egyéni vállalkozások, alapítványok és társaságok vezetőinek, munkatársaiknak, akik belföldön vagy külföldön felmerülő céges költségeiket készpénz nélkül szeretnék kiegyenlíteni, vagy interneten fizetni.

A Bankkártya 101-es bankazonosítóval rendelkező fizetési számlához igényelhető.

A kártyás vásárlása kiadások kiegyenlítésének takarékos módja, mivel évente és bankkártyánként maximum 500 Ft, tranzakciós illetéknek megfelelő banki díj fizetendő.1

A vállalkozás napi működéséhez szükséges készpénzt bankfióki sorban állás nélkül, kényelmesen felveheti országszerte az MKB Bank ATM készülékeiből és egyéb ATM-ekből. Külföldi üzleti útjai során nem kell pontosan kiszámolni a magával vitt készpénzt, mert kártyájával bármelyik erre alkalmas ATM-ből valutát vehet.2

Bankkártyájával az arra alkalmas MKB Bank által üzemeltetett (info: www.mkb.hu/befizetoATM ) ATM-eknél készpénzt is fizethet be, így nem kell alkalmazkodnia a pénztári nyitvatartási időhöz. Az ATM-en befizetett összeg azonnal elérhető bankkártyáján valamint a hozzá kapcsolódó fizetési számlán.3

A kártya kizárólag forint számlához kapcsolódhat, ezért az elszámolás devizaneme forint. A kártyát kizárólag Gyümölcsöző számlacsomaghoz lehet igényelni.

Szolgáltások

 • red_bef_atm_ikon.png

  Befizető ATM-ek

  Új ATM-einkkel a bankfiókok nyitvatartási idején túl is elintézheti befizetéseit, és az összeg azonnal megjelenik a kártyához rendelt bankszámlán.

 • red-wireless-payment

  Apple Pay

  Apple eszközével gyorsan, biztonságosan és egyszerűen fizethet az üzletekben, az alkalmazásokban és online.

 • red-erintesmentes-icon

  Érintésmentes fizetés

  A kisebb vásárlásokat biztonságosan, a kártya átadása nélkül rendezheti az érintésmentes fizetést elfogadó szolgáltatóknál.

 • red-mastercard

  Mastercard ID Check

  Az internetes vásárlásokat az MKB Mobilalkalmazással vagy internetes biztonsági kóddal és online PIN kóddal hagyhatja jóvá.

 • red-utasbiztositas

  Utasbiztosítás

  A kártyához kedvező feltételekkel opcionális biztosítás igényelhető.

  Opcionális biztosítás feltételiről és kondíciókról az MKB.hu/biztosítás weboldalon, valamint a Kártya Hirdetményben tájékozódhat.

business silver mvp.png

1 A vásárlások díja 0,30% max. 500 Ft/ bankkártya/év. A bankkártya használata után a bank egyéb díjakat felszámolhat, amelyekről az aktuális hirdetményekben tájékozódhat.
2
A készpénzfelvétel díja eltérhet MKB Bank ATM, más belföldi bank által üzemeltett ATM, valamint Európai Gazdasági Térségen belüli és kívüli külföldi ATM esetében. Az aktuális díjakról a mindenkori "Számlavezetési keretszerződés kártya hirdetménye nem lakosságiügyfelek részére" hirdetmény tartalmaz tájékoztatást.
3 Felhívjuk figyelmét, hogy 2022. április 1-jétől az MKB ATM hálózatában üzemeltetett automatákon eltérhetnek az igénybe vehető szolgáltatások, ezért kérjük, mielőtt felkeresi az ATM-et tájékozódjon az elérhető szolgáltatásokról az MKB Bank ATM keresőben. A szolgáltatást részletesleírását és teljes körű feltételeit a vonatozó általános szerződési feltételekés a hirdetmények tartalmazzák, amelyek elérhetőek a bankfiókokban és a www.mkb.hu honlapon. Készpénzbefizetésre alkalmas ATM-ek listája: www.mkb.hu/befizetoATM

Ajánlataink

cover-767x444.png

Bankkártya tudnivalók

Hasznos tudnivalók minden Budapest Bank által kibocsátott betéti és hitelkártyához.

Már az MKB Bank ügyfele?

red-jelolopin.png

Látogasson el fiókunkba!

Ügyintézőink bármelyik bankfiókunkban segítenek az igénylésben.

Bankfiókot keresek

Még nem az MKB Bank ügyfele?

red-wallet-nagy

Nézze meg számlavezetési ajánlatainkat!

Tekintse át a kis- és nagyvállalatok számára kialakított szolgáltatáscsomagjainkat.