MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
Üzleti

Mastercard® Business gold

Mastercard® Business Gold

Magas presztízsű, exkluzív aranyszínű, belföldi, külföldi és internetes használatra egyaránt alkalmas, dombornyomott bankkártya, díjmentes kiemelt kényelmi szolgáltatásokkal.

 

Mastercard® Business Gold

 

 

 

 

 

A Mastercard® Business Gold bankkártya előnyei:

Részletek

A Mastercard nemzetközi kártyaszervezet az általa alkalmazott árfolyamokat az alábbi internetes oldalon teszi közzé: https://www.mastercard.com/global/currencyconversion/index.html

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, hirdetésként kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, és nem minősül az MKB Bank Nyrt. részéről ajánlattételének. A részletek megtalálhatók a Bankszámlák vezetéséről, a betétgyűjtésről és a kapcsolódó szolgáltatásokról szóló üzletszabályzatban, a magánszemélyek részére szóló Általános és speciális rendelkezések kondíciós listában, valamint a választott szolgáltatáscsomaghoz tartozó hatályos kondíciós listában.

Kapcsolódó ajánlatok

TeleBANKár

Az MKB TeleBANKár a nap 24 órájában a hívók rendelkezésére álló, telefonon igénybe vehető szolgáltatás.

Részletek

PcBANKár

A PCBankár program az MKB és a felhasználó közötti elektronikus pénzforgalom lebonyolítását lehetővé tevő, Windows alapú számítógépes rendszer.

Részletek

Vállalati számlacsomagok

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy kérésére 2011. február 1-jétől, bankfiókunkba befáradva rendelkezésére bocsátjuk vállalata által bankunknál elhelyezett, az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított betétek és értékpapírok összefoglaló tájékoztatóját.

Részletek