MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MKB Üzleti Bankkártya

Dombornyomott Üzleti Mastercard kártya

Az MKB Business Bankkártya kényelmes és biztonságos megoldást kínál azon vállalkozások, egyéni vállalkozások, alapítványok és társaságok vezetőinek, munkatársaiknak, akik belföldön vagy külföldön felmerülő céges költségeiket készpénz nélkül szeretnék kiegyenlíteni, vagy interneten fizetni.

A Bankkártya 101-es bankazonosítóval rendelkező számlához igényelhető.

A kártyás vásárlása kiadások kiegyenlítésének takarékos módja, mivel évente és bankkártyánként maximum 500 Ft, tranzakciós illetéknek megfelelő banki díj fizetendő.1

A vállalkozás napi működéséhez szükséges készpénzt bankfióki sorban állás nélkül,kényelmesen felveheti országszerte az MKB Bank ATM készülékeiből és egyéb ATM-ekből. Külföldi üzleti útjai során nem kell pontosan kiszámolni a magával vitt készpénzt, mert kártyájával bármelyik erre alkalmas ATM-ből valutát vehet.2

Bankkártyájával az arra alkalmas MKB Bank által üzemeltetett (info: www.mkb.hu/befizetoATM ) ATM-eknél készpénzt is fizethet be, így nem kell alkalmazkodnia a pénztári nyitvatartási időhöz. Az ATM-en befizetett összeg azonnal elérhető bankkártyáján valamint a hozzá kapcsolódó fizetési számlán.3

A kártya kizárólag forint számlához kapcsolódhat, ezért az elszámolás devizaneme forint.

MKB (korábban BB) Üzleti Bankkártya és Agrár Széchenyi Kártya bankkártyák cseréje 2023. februárban

Tájékoztatjuk, hogy Bankunk a 101 bankazonosítóval kezdődő bankszámlákhoz kapcsolódó vállalatiMKB (korábban BB) Üzleti Bankkártyaés Agrár Széchenyi Kártyabankkártyákat lecseréli, ezért 2023 februárjábanúj bankkártyát bocsát ki a kártyabirtokosok részére és meglévő, fenti típusú bankkártyákat az újonnan kibocsátott bankkártya aktiválásával, de legkésőbb 2023. március 31-én megszünteti!

Fontos információk az új bankkártya kapcsán:
• Az új bankkártya kondíciói, kapcsolódó szolgáltatásai (mobilbank, utasbiztosítás) és funkciói (aktiválás, limitmódosítás stb.) megegyeznek a korábbi kártyáéval. Használatában a kártyabirtokos nem tapasztal majd eltérést, aktiválás után a már megszokott módon használhatja vásárlásra, készpénzfelvételre.
• Az új kártyák a korábbival egyezően Mastercard bankkártyák.
• A kártyabirtokos új kártyaszámmal rendelkező bankkártyát kap, hozzá új CVC kódot, PIN kódot, és az új kártya lejárata az új kibocsátás dátumához igazodik majd. A kártyabirtokos minden esetben kap új bankkártyát. A jelenleg használt bankkártya az új bankkártya aktiválásával egyidejűleg, de legkésőbb 2023. március 31-én inaktiválásra kerül, ezt követően nem használható.
• Az új bankkártya kiküldési módja azonos a megszűntetésre kerülő bankkártya korábbi kiküldési módjával. (postai levélben történő kiküldés vagy bankfiókban történő átvétel). Bankfióki átvétel esetén a kártyabirtokos külön tájékoztató levelet kap postai úton, hogy melyik fiókban veheti át elkészült új bankkártyáját.
• Az új bankkártyával a kártyabirtokos alapbeállításként naponta tízszer, maximum 100.000 Ft összértékben vásárolhat, beleértve az interneten keresztül kezdeményezett vásárlásokat is, és naponta tízszer, maximum 150.000 Ft összértékben vehet fel készpénzt ATM-ből. A limitek MKB Internetbank (korábban BB), MKB Mobil App (korábban BB), MKB SMS (BB Mobilbank) csatornákon illetve bankfiókban módosíthatók.
• Az új bankkártya díjai a korábbi bankkártya díjaival megegyeznek, amelyekről részletesen a www.mkb.hu/hirdetmenyek oldalon elérhető „Számlavezetési keretszerződés kártya hirdetménye nem lakossági ügyfelek részére” elnevezésű hirdetményből tájékozódhat. Az új bankkártyával kapcsolatos kondíciókat a Bank felszámolja. A Bank a jelenleg használt bankkártyájával kapcsolatos éves díjat és biztosítási díjat időarányosan, fióki kártyaátvétel esetén a „Bankkártya és PIN kód rendelkezésre bocsátása bankfióki átvétellel” díjat teljes mértékben visszatéríti a számlatulajdonos részére legkésőbb 2023. március 31-ig.
• Az érintett számlatulajdonosokat a Bank az október (október 31-i) és november hó végi (november 30-i) számlakivonaton értesíti a változásról.
• Az érintett kártyabirtokosok februárban az új bankkártyájuk mellé részletes tájékoztatást kapnak kísérő levél formájában a tudnivalókról.

További részletes információt bankfiókjainkban és kapcsolattartójánál érhet el.

Szolgáltatások

 • red_bef_atm_ikon.png

  Befizető ATM-ek

  Új ATM-einkkel a bankfiókok nyitvatartási idején túl is elintézheti befizetéseit, és az összeg azonnal megjelenik a kártyához rendelt bankszámlán.

 • red-wireless-payment

  Apple Pay

  Apple eszközével gyorsan, biztonságosan és egyszerűen fizethet az üzletekben, az alkalmazásokban és online.

 • red-erintesmentes-icon

  Érintésmentes fizetés

  A kisebb vásárlásokat biztonságosan, a kártya átadása nélkül rendezheti az érintésmentes fizetést elfogadó szolgáltatóknál.

 • red-mastercard

  Mastercard ID Check

  Az internetes vásárlásokat az MKB Mobilalkalmazással vagy internetes biztonsági kóddal és online PIN kóddal hagyhatja jóvá.

 • red-utasbiztositas

  Utasbiztosítás

  A kártyához díjmentes Európán belül érvényes, külföldi utasbiztosítás kapcsolódik (Bázis 5). A biztosítással kapcsolatos részletes információkat a C5000B Általános és a C5200B Különös utasbiztosítási feltételek és az Ügyfél tájékoztató tartalmazzák.

  Opcionális biztosítás feltételiről és kondíciókról az MKB.hu/biztosítás weboldalon, valamint a Kártya Hirdetményben tájékozódhat.

1 A vásárlások díja 0,30% max. 500 Ft/ bankkártya/év. A bankkártya használata után a bank egyéb díjakat felszámolhat, amelyekről az aktuális hirdetményekben tájékozódhat.

2 A készpénzfelvétel díja eltérhet MKB Bank ATM, más belföldi bank által üzemeltett ATM, valamint Európai Gazdasági Térségen belüli és kívüli külföldi ATM esetében. Az aktuális díjakról a mindenkori "Számlavezetési keretszerződés kártya hirdetménye nem lakosságiügyfelek részére" hirdetmény tartalmaz tájékoztatást.

3 Felhívjuk figyelmét, hogy 2022. április 1-jétől az MKB ATM hálózatában üzemeltetett automatákon eltérhetnek az igénybe vehető szolgáltatások, ezért kérjük, mielőtt felkeresi az ATM-et tájékozódjon az elérhető szolgáltatásokról az MKB Bank ATM keresőben. A szolgáltatást részletesleírását és teljes körű feltételeit a vonatozó általános szerződési feltételekés a hirdetmények tartalmazzák, amelyek elérhetőek a bankfiókokban és a www.mkb.hu honlapon. Készpénzbefizetésre alkalmas ATM-ek listája: www.mkb.hu/befizetoATM

business silver mvp.png

Ajánlataink

cover-767x444.png

Bankkártya tudnivalók

Hasznos tudnivalók minden Budapest Bank által kibocsátott betéti és hitelkártyához.

Már az MKB Bank ügyfele?

red-jelolopin.png

Látogasson el fiókunkba!

Ügyintézőink bármelyik bankfiókunkban segítenek az igénylésben.

Bankfiókot keresek

Még nem az MKB Bank ügyfele?

red-wallet-nagy

Nézze meg számlavezetési ajánlatainkat!

Tekintse át a kis- és nagyvállalatok számára kialakított szolgáltatáscsomagjainkat.