MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

META Számlacsomag

1 évig 0 Ft-os havi díjjal 1


A META számlacsomag számos hasznos díjmentes és kedvezményes számlavezetési és pénzforgalmi szolgáltatásokat tartalmaz a vállalkozások számára. Kedvező díjakkal ötvözi az elektronikus átutalásokat és a készpénzfelvételi tranzakciókat.

A számlacsomag 1 évig díjmentesen1 vehető igénybe, ráadásul a jelzett NAV számlákra2 1 évig biztosítja a kedvezményes átutalást.

 

A META számlacsomag előnyei:

 • 0 Ft-os számlacsomag havi díj 1 évig1
 • Kedvezményes NAV utalás a meghatározott költségvetési célszámlákra 1 évig2
 • Kedvező díjszabású forint átutalások az elektronikus csatornákon keresztül
 • Kedvezményes készpénzbefizetés pénztáron keresztül és készpénzfelvétel saját ATM-ből3

Mit tartalmaz a META számlacsomag?

 • red_bank-card.png

  Kedvezményes bankkártya

  1 db MKB Mastercard Unembossed forint alapú nemzetközi bankkártya 0 Ft éves díjért vagy 1 db MKB Mastercard Silver Business forint alapú nemzetközi bankkártya 50%-os kedvezményes éves díjért.4

 • red-wireless-payment-smartphone.png

  Kedvezményes elektronikus csatornák

  MKB Mobilalkalmazás díjmentesen. MKB NetBANKár vagy MKB NetBANKár Business díjmentesen és szerződéskötési díj nélkül.5

 • red-wallet1-icon.png

  Kedvezményes bankszámlavezetési díj

  1 db (az elsőnek nyitott) forint pénzforgalmi bankszámlavezetés díját a csomag havidíj tartalmazza

shutterstock_2087084479_342x486_v3.png

Igényelje a META számlacsomagot az alábbi egyszerű igénybevételi feltételekkel:

 • Új ügyfél (a számlanyitási kérelem benyújtását megelőző 3 hónapban az MKB Banknál nem rendelkezett vállalkozói pénzforgalmi bankszámlával)
 • Forint pénzforgalmi bankszámla vezetése az MKB Banknál
 • A vállalkozás a tárgyévet megelőző nettó éves árbevétel nem haladja meg a 300 millió Ft-ot

Igényeljen Ön is Meta számlacsomagot!

Még nem az MKB Bank ügyfele?

red-jelolopin.png

Látogasson el fiókunkba!

Ügyintézőink bármelyik bankfiókunkban segítenek a számlanyitásban.

Bankfiókot keresek

Már az MKB Bank ügyfele?

red-visszahivas-icon.png

Kérjen visszahívást!

Legkésőbb a következő munkanapon 8:00 és 20:00 között felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Visszahívást kérek
red-hivjon-minket-icon.png

Hívjon minket!

Hívja a hét bármely napján 0-24 órában elérhető díjmentes telefonos ügyfélszolgálatunkat.

+36 80 350 350
red-jelolopin.png

Látogasson el fiókunkba!

Ügyintézőink bármelyik bankfiókunkban segítenek a csomagváltásban.

Bankfiókot keresek

Kapcsolódó anyagok

doku-info.png
Dokumentumok

Jelen tájékoztatás kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek.

A számlacsomagról részletes tájékoztatást a jogi személyek és jogi személyiség nélküli szervezetek részére szóló „V2A Kisvállalati bankszámlavezetés, szolgáltatáscsomagok és kapcsolódó szolgáltatások” és a „V7 Vállalati általános és speciális rendelkezések” kondíciós listák tartalmaznak. A betéti szerződés részletes leírását az Általános Üzletszabályról, a Betétgyűjtésről és a kapcsolódó Szolgáltatásokról szóló üzletszabályzat tartalmazza. Új ügyfél, aki a számlanyitási kérelem benyújtásának hónapját megelőző 3 (három) naptári hónapban az MKB Bank Nyrt.-ben nem rendelkezett vállalkozói bankszámlával.

1 A 1 éves díjmentes promóció lejárta után a META szolgáltatáscsomag díja: 699Ft/hó. A havi díj tekintetében minden megkezdett hónap egész hónapnak számít.

2 A csomag igénybevételének első évében kedvezményes NAV utalás meghatározott költségvetési célszámlákra, amelyet a mindenkori hatályos ”V2A Kisvállalati bankszámlavezetés, szolgáltatáscsomagok és kapcsolódó szolgáltatások” hirdetmény tartalmaz. A kedvezményes utalás csak az elektronikus csatornán – NetBANKár, Netbankár Business vagy PC Bankár - indított, kizárólag az hirdetményben felsorolt jogosulti célszámlák javára történő átutalások és azzal összefüggésben felszámított díjak kapcsán áll fenn.

3Kedvezményes készpénzfelvétel saját ATM-ből: a kedvezmény az adott hónapban végrehajtott, a könyvelés dátuma szerinti első ATM készpénzfelvételre vonatkozik. Kedvezményes készpénzfelvétel díja: 0 Ft + (0,6%).

4Akciós jelleggel a bank az MKB NetBANKár / MKB NetBANKár Business kedvezmények    feltételét visszavonásig nem vizsgálja: A META számlacsomagban foglalt promóciós jelleggel 2 évig díjmentes MKB NetBANKár/ MKB NetBANKár Business kedvezmény nyújtásának feltétele, hogy a számlacsomag igénybevétele alatt a Számlatulajdonos a Budapest Eszközfinanszírozó Zrt (székhely: 1138 Budapest, Váci út 193. cégjegyzékszám: 01 10 041505, adószám: 10446173-4-41) által üzemeltetett online számlázó és online fizetési művelet indítását lehetővé tevő Budapest Pénzügyi Asszisztenst az MKB Internetbankjával / MKB Netbankár Businessel összekösse, és érvényes számlainformációkhoz való AISP nyilatkozattal (consent) rendelkezzen. Akciós jelleggel a bank visszavonásig nem vizsgálja ezen feltételt.
Amennyiben a Számlatulajdonos korábban már rendelkezett bármilyen más MKB Banknál vezetett számlájához MKB mobilapplikáció regisztrációval, akkor a kisvállalkozói számlához választott felhasználónév meg kell, hogy egyezzen a korábban használt felhasználónévvel. Amennyiben az ügyfél a fenti feltételeket nem teljesíti, úgy a Bank jogosult az MKBNetBANKár/ MKB NetBANKár Business szolgáltatás díjterhelését megkezdeni és visszamenőlegesen beszedni a díjakat a jogosulatlanul igénybe vett kedvezményes időszakra. Internetbanki szolgáltatásainkkal kapcsolatosan megtalál minden fontos információt honlapunkon: www.mkb.hu/uzleti/kisvallalkozoknak/digitalis-banki-szolgaltatasok.

A META számlacsomagba foglalt kedvezményes bankkártyák promóció nélküli éves díja: Mastercard Unembossed bankkártya esetén: 5018 Ft., Mastercard Silver Business bankkártya esetén:19.731 Ft.