MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Lépték GO számlacsomag,

12 hónapig 0 Ft-os számlavezetési díjjal*


A Lépték Számlacsomagjainkat (Alap és GO) mikro - és kisvállalati ügyfeleinknek nyújtjuk.
Azon vállalkozások számára ideális megoldás, akik előre kalkulálható költségek mellett kívánják igénybe venni kedvezményes szolgáltatásainkat, és átutalásaikat elektronikus csatornán keresztül végzik.

A Lépték GO Számlacsomag előnyei

 • 12 hónapig 0 Ft számlavezetési díjjal*, új ügyfeleinknek, 2022. november 30-ig történő számlanyitás esetén!
 • Számlaforgalomhoz igazodó, kiszámítható havi költségek.
 • Új ügyfelek részére partnerünkkel közösen weboldal készítési lehetőséget biztosítunk, 1 évig díjmentes üzemeltetéssel.


Havi díj a várható havi számlaforgalom függvényében:


Igényelje Lépték Go szolgáltatás csomagunkat és 50% kedvezményt biztosítunk új ügyfeink részére a Lépték Alap szolgáltatáscsomagból. Ráadásul 2022. november 30-ig számlát nyitó új ügyfeleinknek 12 hónapig teljes egészében visszatérítjük a számlavezetési díjat (a tárgyhónapot követő hónap 10-éig történő jóváírással).

Mit tartalmaz a Lépték GO számlacsomag?**

 • red-wallet1-icon.png

  Számlavezetés

  Áttekinthető, számlaforgalom alapú havi számlavezetési díjjal.

 • red_bank-card.png

  Kedvezményes bankkártya

  1 db MKB Mastercard Unembossed forint alapú nemzetközi bankkártya 0 Ft éves díjért vagy 1 db MKB Mastercard Silver Business forint alapú nemzetközi bankkártya 50%-os kedvezményes éves díjért.

 • red-wireless-payment-smartphone.png

  Kedvezményes elektronikus csatornák

  MKB Mobilalkalmazás díjmentesen. MKB NetBANKár (1 felhasználó számára) vagy MKB NetBANKár Business díjmentesen és szerződéskötési díj nélkül.

 • red_bef_atm_ikon.png

  Kedvezményes átutalások

  Kedvező díjszabású forint- és devizaátutalások az elektronikus csatornákon keresztül.***

 • link-click-web.png

  Díjmentes weboldal készítési lehetőség

  Új ügyfelek részére partnerünkkel közösen weboldal készítési lehetőséget biztosítunk, 1 évig díjmentes üzemeltetéssel. ****

partnermvoo.png

Lépték GO csomag várható havi díja a 12 hónapos díjmentes időszak lejárta után

Igényelje Lépték Go szolgáltatás csomagunkat és a 13. hónaptól a 24 –ig hónapig 50% kedvezményt biztosítunk új ügyfeleink részére a Lépték Alap szolgáltatáscsomagból.

Lépték GO csomag várható havi díja a 12 hónapos díjmentes időszak lejárta után

Igényeljen Ön is Lépték Go számlacsomagot!

Még nem az MKB Bank ügyfele?

red-jelolopin.png

Látogasson el fiókunkba!

Ügyintézőink bármelyik bankfiókunkban segítenek a számlanyitásban.

Bankfiókot keresek

Már az MKB Bank ügyfele?

red-visszahivas-icon.png

Kérjen visszahívást!

Legkésőbb a következő munkanapon 8:00 és 20:00 között felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Visszahívást kérek
red-hivjon-minket-icon.png

Hívjon minket!

Hívja a hét bármely napján 0-24 órában elérhető díjmentes telefonos ügyfélszolgálatunkat.

+36 80 350 350
red-jelolopin.png

Látogasson el fiókunkba!

Ügyintézőink bármelyik bankfiókunkban segítenek a csomagváltásban.

Bankfiókot keresek

*A promóció 2022.09.01-től 2022.11.30-ig érvényes. Az akció időtartama alatt azon új ügyfelek számára, akik a Lépték GO szolgáltatáscsomagot igénylik, a csomag akciósan vehető igénybe, azaz a számlanyitástól számítva 12 hónapig a Lépték GO szolgáltatáscsomag csomagdíja utólag jóváírásra kerül az ügyfél számláján minden hónap vonatkozásában. Az adott hónapban beterhelt havi díj legkésőbb a következő hónap 10-éig kerül jóváírásra a számlán. Új ügyfél, aki a számlanyitási kérelem benyújtásának hónapját megelőző 6 (hat) naptári hónapban az MBH tagbankjainál (Korábbi Budapest Bank Zrt., illetve jelenlegi Takarékbank Zrt. és MKB Bank Nyrt.) nem rendelkezett bankszámlával. Az adott hónapban beterhelt havi díj legkésőbb a következő hónap 10-éig kerül jóváírásra a számlán.

** A Lépték GO számlacsomagban foglalt kedvezmény érvényességi ideje 2 év. A számlacsomag igénybevételének feltétele, hogy a számlacsomag beállításának napján a Számlatulajdonos regisztrálja a kisvállalkozói számláját az MKB Mobil App alkalmazásban, és a regisztrációt követően legalább egy alkalommal belépjen abba, és a Budapest Eszközfinanszírozó Zrt. által nyújtott Budapest Pénzügyi Asszisztens szolgáltatást az MKB NetBANKár vagy NetBANKár Business felülettel összekösse.

*** A szolgáltatáscsomagban foglalt kedvezmény az elektronikus úton megadott eseti deviza átutalások esetében az MKB Banknál, EUR devizanemben vezetett bankszámlára, EUROBAN, elektronikusan és MT101SWIFT üzenetben benyújtott, valamint a nem az MKB Banknál vezetett bankszámlára, elektronikusan benyújtott SEPA megbízásokra vonatkozik.

**** A weboldalkészítés lehetőségét partnerünk, az Oleander Informatikai Kft. (székhely: 3534, Miskolc, Gőz u. 7.; cégjegyzékszám: 05-09-020932; adószám: 23082445-2-05) biztosítja. A weboldal készítése és ingyenes üzemeltetése az ügyfél és az Oleander Informatikai Kft-vel kötött szerződés dátumától számított 1 év. A 13. hónaptól érvényes webhosting, honlapbérlési díjakat Oleander Informatikai Kft. weboldalán a www.honlap.hu\csomagok oldal tartalmazza. A szolgáltatás két csomagra terjed ki, melyek közül az egyik választható: Start és Optimum csomagok, melyeknek tartalmát a www.honlap.hu\csomagok tartalmazzák.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A szolgáltatáscsomaghoz tartozó részletes feltételeket, díjtételeket a szolgáltatáscsomagokat tartalmazó „V2/A Kisvállalati számlavezetés” hirdetmény tartalmazza.