MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Lépték Számlacsomagok

Csökkentse vállalkozása költségeit


A Lépték Számlacsomagjainkat (Alap, GO és Maraton)  mikro -és kisvállalati ügyfeleinknek nyújtjuk.

Azon vállalkozások számára ideális megoldás, akik előre kalkulálható költségek mellett kívánják igénybe venni kedvezményes szolgáltatásainkat, és átutalásaikat elektronikus csatornán keresztül végzik.

A Lépték Számlacsomagok előnyei

 • Igényelje új ügyfélként1 a Lépték GO szolgáltatáscsomagot 24 hónapig 50% havi díjkedvezménnyel2.
 • Számlaforgalomhoz igazodó, kiszámítható havi költségek.
 • Új ügyfelekrészére partnerünkkel közösen weboldal készítési lehetőséget biztosítunk, 1 évig díjmentes üzemeltetéssel.


Havi díj a várható havi számlaforgalom függvényében:


A Lépték számlacsomagok olyan mikro- és kisvállalkozások számára ideális választás, akik előre kalkulálható költségek mellett kívánják igénybe venni kedvezményes szolgáltatásainkat. A számlacsomagok havi díja a várható havi számlaforgalom függvényében kerülnek meghatározásra.

Mit tartalmaznak a Lépték számlacsomagok?

 • red-wallet1-icon.png

  Számlavezetés

  Áttekinthető, számlaforgalom alapú havi számlavezetési díjjal.

 • red_bank-card.png

  Kedvezményes bankkártya

  1 db MKB Mastercard Unembossed forint alapú nemzetközi bankkártya 0 Ft éves díjért vagy 1 db MKB Mastercard Silver Business forint alapú nemzetközi bankkártya 50%-os kedvezményes éves díjért.3

 • red-wireless-payment-smartphone.png

  Kedvezményes elektronikus csatornák

  MKB Mobilalkalmazás díjmentesen. MKB NetBANKár (1 felhasználó számára) vagy MKB NetBANKár Business díjmentesen és szerződéskötési díj nélkül.4

 • red_bef_atm_ikon.png

  Díjmentes elektronikus átutalások

  Díjmentes átutalás minden eseti forint- és SEPA utalás esetében, a tranzakciós díjrész (0,3% max. 10 000 Ft) mértékén felül.5

 • link-click-web.png

  Díjmentes weboldal készítési lehetőség

  Új ügyfelek részére partnerünkkel közösen weboldal készítési lehetőséget biztosítunk, 1 évig díjmentes üzemeltetéssel.6

partnermvoo.png

Lépték számlacsomagok várható havidíja:

Az általános előnyök mellett most külön akcióval biztosítunk további kedvezményeket az egyes szolgáltatáscsomagokat választó ügyfeleink számára: a Lépték Alap szolgáltatáscsomagból számítva a Lépték Maraton 20%, a Lépték Go 50%1 kedvezménnyel igényelhető.2

Lépték GO csomag várható havi díja a 12 hónapos díjmentes időszak lejárta után

Igényeljen Ön is Lépték számlacsomagot!

Még nem az MKB Bank ügyfele?

red-jelolopin.png

Látogasson el fiókunkba!

Ügyintézőink bármelyik bankfiókunkban segítenek a számlanyitásban.

Bankfiókot keresek

Már az MKB Bank ügyfele?

red-visszahivas-icon.png

Kérjen visszahívást!

Legkésőbb a következő munkanapon 8:00 és 20:00 között felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Visszahívást kérek
red-hivjon-minket-icon.png

Hívjon minket!

Hívja a hét bármely napján 0-24 órában elérhető díjmentes telefonos ügyfélszolgálatunkat.

+36 80 350 350
red-jelolopin.png

Látogasson el fiókunkba!

Ügyintézőink bármelyik bankfiókunkban segítenek a csomagváltásban.

Bankfiókot keresek

Kapcsolódó anyagok

doku-info.png
Dokumentumok

Jelen tájékoztatás kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek.

A szolgáltatáscsomagokról részletes tájékoztatást a jogi személyek és jogi személyiség nélküli szervezetek részére szóló „V2A Kisvállalati bankszámlavezetés, szolgáltatáscsomagok és kapcsolódó szolgáltatások”és a „V7 Vállalati általános és speciális rendelkezések” kondíciós listák tartalmaznak. A betéti szerződés részletes leírását az Általános Üzletszabályról, a Betétgyűjtésről és a kapcsolódó Szolgáltatásokról szóló üzletszabályzat tartalmazza.

1A Lépték GO számlacsomagba foglalt kedvezményeket kizárólag új ügyfelek számára nyújtjuk:
Új ügyfél: aki a számlanyitási kérelem benyújtásának hónapját megelőző 3 (három) naptári hónapban az MKB Banknál nem rendelkezett bankszámlával.

2A számlacsomagokban foglalt kedvezmények érvényességi ideje 2 év. A számlacsomagok igénybevételének feltétele, hogy a számlacsomag beállításának napján a Számlatulajdonos regisztrálja a kisvállalkozói számláját az MKB Mobil App alkalmazásban, és a regisztrációt követően legalább egy alkalommal belépjen abba.

3A Lépték számlacsomagokba foglalt kedvezményes bankkártyák promóció nélküli éves díja: Mastercard Unembossed bankkártya esetén: 5018 Ft., Mastercard Silver Business bankkártya esetén: 19.731 Ft.

4Internetbanki szolgáltatásainkkal kapcsolatosan megtalál minden fontos információt honlapunkon: www.mkb.hu/uzleti/kisvallalkozoknak/digitalis-banki-szolgaltatasok.

5 A szolgáltatáscsomagban foglalt kedvezmény az elektronikus úton megadott eseti deviza átutalások esetében az MKB Banknál, EUR devizanemben vezetett bankszámlára, EUROBAN, elektronikusan és MT101SWIFT üzenetben benyújtott, valamint a nem MKB Banknál vezetett bankszámlára, elektronikusan benyújtott SEPA megbízásokra vonatkozik.

6A weboldalkészítés lehetőségét partnerünk, az Oleander Informatikai Kft. (székhely: 3534, Miskolc, Gőz u. 7.; cégjegyzékszám: 05-09-020932; adószám: 23082445-2-05) biztosítja. A weboldal készítése és ingyenes üzemeltetése az ügyfél és az Oleander Informatikai Kft-vel kötött szerződés dátumától számított 1 év. A 13. hónaptól érvényes webhosting, honlapbérlési díjakat Oleander Informatikai Kft. weboldalán a www.honlap.hu\csomagok oldal tartalmazza. A szolgáltatás két csomagra terjed ki, melyek közül az egyik választható: Start és Optimum csomagok, melyeknek tartalmát a www.honlap.hu\csomagok tartalmazzák.

7A szolgáltatáscsomag havi díját a Bank tárgyhónapot követő hónap 10-éig terheli az elsőnek nyitott forint pénzforgalmi bankszámlán. Amennyiben a havi számlaforgalom meghaladja az 50 000 000 Ft-ot, az 50 000 000 Ft feletti forgalomra, megkezdett millió forintonként plusz 800 Ft kerül felszámításra.