MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Széchenyi Támogatást Megelőlegező hitel

Kedvező, állami kamattámogatás mellett igényelhető, tárgyi fedezet nélkül elérhető hitel

A Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitel a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások által elnyert európai uniós forrásokhoz történő gyorsabb hozzájutását segíti elő, azok előfinanszírozásával, ezzel segítve a Vállalkozások beruházásainak mielőbbi sikeres megvalósítását. Kedvező, állami kamattámogatás mellett igényelhető, tárgyi fedezet nélkül elérhető hitel.

Ha gyorsan és egy helyen szeretné intézni a Széchenyi Kártya Programon belül elérhető hitelekkel (ideértve az Agrár Széchenyi Kártya igényét is) kapcsolatos új hiteligényét, akkor a figyelmébe ajánljuk a MOM Parkban, az Árkádban, valamint az Eurocenterben található BKIK Pontként működő fiókjainkat, ahol a Széchenyi Kártya Programban igényelt hitelekhez szükséges hiteligénylési dokumentációt közvetlenül benyújthatja.

A szolgáltatásról

  • A Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitel célja a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások által elnyert Európai Uniós forrásokhoz történő gyorsabb hozzájutását segíti elő, azok előfinanszírozásával, ezzel segítve a Vállalkozások beruházásainak mielőbbi sikeres megvalósítását. A hitel célja Európai Uniós pályázatokon ingatlan beruházásához, új vagy használt gép beszerzéséhez és megújuló energiaforrás hasznosításához elnyert, vissza nem térítendő támogatás előfinanszírozása.
  • A hitel kombinálható a Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitellel is, amennyiben az Ügyfél nem rendelkezik a beruházás megvalósításához szükséges összes forrással.
  • A tőke törlesztése a támogatás folyósításából történik. A kamatfizetés naptári negyedévente vagy havonta esedékes.
  • A finanszírozás alapja kizárólag a támogatás lehívásakor is elszámolható költség lehet.
  • A hitel igényléséhez minimum két teljes lezárt (365 nap) pénzügyi év szükséges.
  • Az igényelhető hitel 5 millió Ft-tól, maximum a támogatási szerződésben meghatározott támogatás összege, de legfeljebb 100.000.000 Ft, mely forintban igényelhető.
  • Futamideje minimum 12 hónap, maximum az adott pályázatban, illetve támogatási szerződésben a pénzügyi elszámolás (záró kifizetési igénylés) benyújtásának végső határideje + 6 hónap, de legfeljebb 30 hónap.

Még nem az MKB Bank ügyfele?

red-jelolopin.png

Látogasson el fiókunkba!

Ügyintézőink bármelyik bankfiókunkban segítenek a számlanyitásban.

Bankfiókot keresek

Már az MKB Bank ügyfele?

red-hivjon-minket-icon.png

Hívjon minket!

Hívja a hét bármely napján 0-24 órában elérhető díjmentes telefonos ügyfélszolgálatunkat.

+36 80 350 350
red-visszahivas-icon.png

Kérjen visszahívást!

Legkésőbb a következő munkanapon 8:00 és 20:00 között felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Visszahívást kérek
red-jelolopin.png

Látogasson el fiókunkba!

Ügyintézőink bármelyik bankfiókunkban segítenek a csomagváltásban.

Bankfiókot keresek

Kapcsolódó információk

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.

Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!

Kapcsolódó anyagok