MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitel

Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitel

 

A Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitel a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások által elnyert európai uniós támogatásokra kiírt pályázatok által előírt saját forrás kiegészítésére szolgáló hitel, ezzel segítve azt, hogy a Vállalkozások önrész hiányában is belevághassanak beruházási céljaik megvalósításába.

  • Ha gyorsan és egy helyen szeretné intézni a Széchenyi Kártya Programon belül elérhető hitelekkel (ideértve az Agrár Széchenyi Kártya igényét is) kapcsolatos ÚJ hiteligényét, akkor a figyelmébe ajánljuk a MOM Parkban, az Árkádban, valamint az Eurocenterben található BKIK Pontként működő fiókjainkat, ahol a Széchenyi Kártya Programban igényelt hitelekhez szükséges hiteligénylési dokumentációt közvetlenül benyújthatja.

Termékismertető

  • A hitel célja Európai Uniós pályázatok keretében ingatlan beruházás, új vagy használt gép beszerzése és megújuló energiaforrás hasznosításával kapcsolatos pályázatok önerejének kiegészítése, amennyiben a vásárlás egyértelműen kapcsolódik a vállalkozás által végzett, vagy üzleti tervében foglalt tevékenységhez.
  • A hitel csak abban az esetben igényelhető, ha ugyanahhoz a beruházáshoz kapcsolódóan az Ügyfél Széchenyi Támogatást Megelőlegező hitelt is igényel a Banknál, a két hitel összege nem haladhatja meg a 100 millió Ft-ot.
  • A hitel futamideje minimum 13 hónap, maximum 120 hónap lehet.
  • A termékekhez a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezessége kapcsolódik, a hitel és kamat összegének 80%-a erejéig, továbbá a hitel fedezeteként ingatlan kerül bevonásra.
  • Megkezdett beruházás esetén csak akkor nyújtható, ha azt a kapcsolódó pályázat nem tiltja.
  • A hitel igényléséhez minimum két teljes lezárt (365 nap) pénzügyi év szükséges.
  • Minimum 3.000.000 Ft, maximum a beruházás összköltségének a saját forrással és az állami támogatással csökkentett összege, de legfeljebb 100.000.000 Ft, a minimum és maximum értékek között 100.000 forintonként emelkedő összegű lehet, mely forintban igényelhető.
  • A tőke törlesztése lineáris törlesztési mód szerint, havonta vagy negyedévente történik.

Kiegészítő információk

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.

Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!

Kapcsolódó anyagok