MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Széchenyi Kártya Program

Széchenyi Kártya Program

A Széchenyi Kártya Program állami támogatásban részesített konstrukció, melynek keretében kedvezményes kamat mellett juthat mikro, kis és középvállalkozása számos finanszírozási formához, a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezességvállalása mellett.

A Konstrukción belül az alábbi termékek igénylésére van lehetőség:

  • Széchenyi Kártya Folyószámlahitel: A Széchenyi Kártya egyesíti a hitel és a bankkártya előnyeit. A Széchenyi Kártya akár 100 millió Ft-ig terjedő hitelével nyújt hatékony segítséget a mikro-, kis- és középvállalkozások éven belüli finanszírozási igényeik kezelésére.
  • Széchenyi Forgóeszközhitel: A Széchenyi Forgóeszközhitel a mikro-, kis- és középvállalkozások készlet és anyagfinanszírozását segítheti, tárgyi fedezet nélkül.
  • Széchenyi Támogatást Megelőlegező hitel: A Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitel a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások elnyert Európai Uniós forrásokhoz történő gyorsabb hozzájutását segíti elő, azok előfinanszírozásával, ezzel segítve a vállalkozások beruházásainak mielőbbi sikeres megvalósítását. Tárgyi fedezet nélkül igényelhető hitel.
  • Agrár Széchenyi Kártya: Az Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel esetén egyszerűsített eljárással szabad felhasználású, likviditási problémákat kezelő hitelhez juthatnak, és amelyhez az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány készfizető kezessége kapcsolódik a tőke-összeg 80%-a erejéig és amelyhez MasterCard Standard típusú, üzleti bankkártyát bocsát ki a Bank.
  • Széchenyi Beruházási Hitel: A Széchenyi Beruházási Hitel a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztéseinek, beruházásainak megfelelő formában, hosszútávon történő finanszírozására szolgál, ez által ösztönözve a beruházási kedvet, és a vállalkozások versenyképességének fenntartását.
  • Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitel: A Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitel a magyar vállalkozások elnyert Európai Uniós támogatásokra kiírt pályázatok által előírt saját forrás kiegészítésére szolgáló hitel, ezzel segítve azt, hogy a vállalkozások önrész hiányában is belevághatnak beruházási céljaik megvalósításába.

Részletek

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.

Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!

Kapcsolódó ajánlatok

MobilBANKár

Az MKB MobilBANKár szolgáltatása naprakész információt biztosít mobiltelefonon keresztül, SMS üzenetek útján.

RÉSZLETEK

NETBANKÁR

Banki ügyintézés egyszerűen és biztonságosan számítógépen - bárhol, bármikor.
Széleskörű tranzakciós és információs lehetőség, a papíralapú ügyintézésnél kedvezőbb díjakkal.

RÉSZLETEK