MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel

Államilag támogatott, éven belüli folyószámlahitel

A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel egy államilag támogatott, éven belüli folyószámlahitel, amely esetében a hitelhez MasterCard Standard típusú, vállalkozói bankkártya kapcsolódik, és az átmeneti likviditási problémáinak áthidalására szolgál. Használható vásárlásra, készpénzfelvételre és átutalásra.

A szolgáltatásról

  • A bankkártyát és a kártyához kapcsolódó hitelt a vállalkozás érdekében felmerült és elszámolható kiadások kiegyenlítésére lehet felhasználni, akár kártyával való fizetés, akár készpénz felvétel, akár átutalás útján.
  • A Széchenyi Kártyához kapcsolódó hitel 500.000 Ft illetve 1.000.000 Ft vagy annak egész számú többszöröse, de maximum 100.000.000 Ft lehet. A hitelből a kártyabirtokos rész- vagy teljes összeget vehet igénybe, a visszatörlesztett összegeket pedig a futamidőn belül ismét felhasználhatja (rulírozó hitel). A hitel futamideje 1 év (365 nap). Ha hitelét a futamidő végén nem kívánja megújítani, a hitelt teljes összegben, az esedékes kamatokkal, díjakkal és költségekkel együtt a futamidő lejáratáig kell törlesztenie.
  • A hitelkerethez MasterCard típusú bankkártya kapcsolódik, mellyel költségeket takarít meg, hiszen a szokásos kártya- és hitelkondíciók jelentős része ezen konstrukcióban nem kerül felszámításra.
  • A Bankkártya segítségével belföldön és külföldön egyaránt könnyen és gyorsan hozzáférhet hiteléhez, készpénz nélkül vásárolhat, valamint bármikor készpénzhez juthat, továbbá egy főkártya mellé több társkártyát is igényelhet. Aktuális számlaegyenlegéről bármikor információhoz juthat az MKB Bank bankjegykiadó automatáinál, az MKB MobilBANKár igénybevételével és az MKB TeleBANKár rendszeréből. Emellett minden hónapban elszámolást küldünk teljes számlaforgalmáról.
  • A Hitel igénylése a KAVOSZ és VOSZ irodákban illetve a területi kereskedelmi és iparkamarákban történik. Ha az Ön vállalkozása ezen szervezeteknél még nem tag, akkor Ön a vállalkozás székhelye szerinti szervezetek irodáiban regisztráltathatja vállalkozását és nyújthatja be igénylését.
  • A területileg illetékes irodák vállalkozása dokumentumait továbbküldik az MKB Bank részére. Az igénylések pozitív elbírálását követően Ön a helyi MKB Bank fióknál megkötheti a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel szerződést, valamint átveheti bankkártyáját. A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezessége iránti igény benyújtásáról az MKB Bank gondoskodik, az Önnel megkötött Széchenyi Kártya Folyószámlahitel szerződés alapján. A Garantiqa Hitelgarancia Zrt. jóváhagyását követően nyílik meg a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel hitelkerete.
  • Amennyiben a hitelt meg kívánja újítani, a lejárat napját legalább 90 nappal megelőzően kell az újraminősítéshez szükséges dokumentumokat a KAVOSZ és VOSZ irodának, illetve a kamarai irodának hiánytalanul átadnia. Természetesen a KAVOSZ és VOSZ irodában, illetve a kamarai irodákban is figyelik a lejárati dátumot és a lejárat előtt erre figyelmét postai úton felhívják.

Még nem az MKB Bank ügyfele?

red-jelolopin.png

Látogasson el fiókunkba!

Ügyintézőink bármelyik bankfiókunkban segítenek a számlanyitásban.

Bankfiókot keresek

Már az MKB Bank ügyfele?

red-hivjon-minket-icon.png

Hívjon minket!

Hívja a hét bármely napján 0-24 órában elérhető díjmentes telefonos ügyfélszolgálatunkat.

+36 80 350 350
red-visszahivas-icon.png

Kérjen visszahívást!

Legkésőbb a következő munkanapon 8:00 és 20:00 között felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Visszahívást kérek
red-jelolopin.png

Látogasson el fiókunkba!

Ügyintézőink bármelyik bankfiókunkban segítenek a csomagváltásban.

Bankfiókot keresek

Kapcsolódó információk

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.

Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!