MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Széchenyi Beruházási hitel

Állami kamattámogatás és a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezességvállalása mellett igénybe vehető beruházási hitel

A Széchenyi Beruházási Hitel állami kamattámogatás és a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezességvállalása mellett igénybe vehető beruházási hitel. A Széchenyi Beruházási hitel a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztéseinek, beruházásainak megfelelő formában, hosszútávon történő finanszírozására szolgál, ezáltal ösztönözve a beruházási kedvet, és a vállalkozások versenyképességének fenntartását.

Ha gyorsan és egy helyen szeretné intézni a Széchenyi Kártya Programon belül elérhető hitelekkel (ideértve az Agrár Széchenyi Kártya igényét is) kapcsolatos új hiteligényét, akkor a figyelmébe ajánljuk a MOM Parkban, az Árkádban, valamint az Eurocenterben található BKIK Pontként működő fiókjainkat, ahol a Széchenyi Kártya Programban igényelt hitelekhez szükséges hiteligénylési dokumentációt közvetlenül benyújthatja.

A szolgáltatásról

  • Széchenyi Beruházási Hitel célja a magyar mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztéseinek, beruházásainak megfelelő formában, hosszútávon történő finanszírozása, ez által a beruházási kedv ösztönzése, a vállalkozások versenyképességének fenntartása. A finanszírozás alapja kizárólag a számlával igazolt nettó vételár lehet.
  • Az igényelhető hitel 1 millió Ft-tól maximum 100 millió Ft-ig 100.000 forintonként emelkedő összegű lehet, maximum 10 éves futamidővel.
  • A hitel igényléséhez minimum 2 teljes lezárt (2*365 nap) pénzügyi év szükséges. A Széchenyi Beruházási Hitel esetében az Igénylőnek a tervezett beruházás összköltsége min. 20%-ának megfelelő saját erővel szükséges rendelkeznie.
  • A kölcsön visszafizetése havi vagy negyedéves lineáris tőke és kamattörlesztés mellett történhet. A törlesztés a türelmi idő lejárata hónapjának utolsó munkanapján történik, majd ezt követően 1 vagy 3 havonta a hónap vagy negyedév utolsó munkanapján, illetve az utolsó törlesztő részlet esetén a lejárat vagy a szerződés megszűnés napján.

Még nem az MKB Bank ügyfele?

red-jelolopin.png

Látogasson el fiókunkba!

Ügyintézőink bármelyik bankfiókunkban segítenek a számlanyitásban.

Bankfiókot keresek

Már az MKB Bank ügyfele?

red-hivjon-minket-icon.png

Hívjon minket!

Hívja a hét bármely napján 0-24 órában elérhető díjmentes telefonos ügyfélszolgálatunkat.

+36 80 350 350
red-visszahivas-icon.png

Kérjen visszahívást!

Legkésőbb a következő munkanapon 8:00 és 20:00 között felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Visszahívást kérek
red-jelolopin.png

Látogasson el fiókunkba!

Ügyintézőink bármelyik bankfiókunkban segítenek a csomagváltásban.

Bankfiókot keresek

Kapcsolódó információk

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.

Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!