MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MNB Növekedési hitel program III.

MNB Növekedési Hitel Program III.

Az MNB NHP III. keretében legfeljebb 2,5%-os kamat mellett juthat KKV méretű vállalkozása beruházási célú finanszírozáshoz forint és euro devizanemben.

A program előnye, hogy fix kamatozású finanszírozást biztosít a teljes futamidő alatt, akár 10 évig, ezáltal hosszú távú megoldást nyújt vállalkozásának. Az NHP konstrukcióban felvett hitelek támogatástartalommal nem rendelkeznek, a támogatási kereteket ezért nem terhelik.

Termékismertető

  • A Magyar Nemzeti Bank Növekedési Hitelprogramjának (NHP) főbb célkitűzéseit teljesítendő, különösen a gazdasági növekedés felgyorsítása, valamint a kis- és középvállalati (kkv) szektor terheinek csökkentése érdekében az MKB Bank is csatlakozott a programhoz.
  • A jegybank által biztosított forrás a vele megkötött refinanszírozási hitelkeret-szerződésben rögzített hitelcélok finanszírozására szolgáló standard hiteltermékekhez kapcsolódik.

Az MNB-vel kötött refinanszírozási hitelkeret-szerződés feltételeinek való megfelelés érdekében a hitelek kihelyezése során az MKB Bank az alábbi termékeit kínálja a kisvállalatoknak

Részletek

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.

Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!