MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MNB NHP III. forint hitel kiváltás

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az MKB Bank elkötelezett a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Hitelprogram (NHP) folytatásában, a korábban más pénzintézetnél szerződött ügyletek kiváltása esetén is.

Az NHP célkitűzései - a gazdasági növekedés felgyorsítása, a kis- és középvállalati (KKV) szektor terheinek csökkentése, valamint a pénzügyi rendszer stabilitásának biztosítása - kiemelten fontosak számunkra, éppen ezért a leghatékonyabb közvetítői szerepvállalással kívánunk részt venni a megvalósításukban.

Az NHP III. szakasz I. (forint) pillér keretében, 2016.01.01 és 2017.03.31 között kötött szerződések kiváltására 2017. október 30-tól kezdődően kisvállalati ügyfélkörben is lehetőség nyílik 1x1 Beruházási hitel és MKB Megoldás Beruházási hitel keretében.A kiváltás keretében kapott forint kölcsön kizárólag korábban más pénzintézetnél, NHP III. forint pillérben szerződött beruházási célt szolgáló hitelek kiváltására használható fel, legfeljebb a kiváltás napján fennálló tőketartozás összegében.A kiváltás során a korábban szerződött hitel kondíciói részben módosíthatók, beleértve többek között a kamatot, az elvárt biztosítéki kört, a törlesztési ütemezést. A kiváltó hitel lehívása egy összegben lehetséges.

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek. Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!