MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MNB NHP II. hitel kiváltás

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az MKB Bank elkötelezett a Magyar Nemzeti Bank által meghirdetett Növekedési Hitelprogram (NHP) folytatásában, a korábban más pénzintézetnél szerződött ügyletek kiváltása esetén is.

Az NHP célkitűzései - a gazdasági növekedés felgyorsítása, a kis- és középvállalati (KKV) szektor terheinek csökkentése, valamint a pénzügyi rendszer stabilitásának biztosítása - kiemelten fontosak számunkra, éppen ezért a leghatékonyabb közvetítői szerepvállalással kívánunk részt venni a megvalósításukban.

Az NHP II. szakasz bármely pillér keretében, 2013.10.01 és 2015.12.31 között kötött szerződések kiváltására 2018. február 5-től kezdődően kisvállalati ügyfélkörben is lehetőség nyílik az 1x1 és MKB Megoldás termékcsalád keretében. A kiváltásra kapott kölcsön kizárólag korábban más pénzintézetnél, NHP II. szakaszában szerződött hitelek kiváltására használható fel, legfeljebb a kiváltás napján fennálló tőketartozás összegében. A kiváltás során a korábban szerződött hitel kondíciói részben módosíthatók, beleértve többek között a kamatot, az elvárt biztosítéki kört, a törlesztési ütemezést. A kiváltó hitel lehívása egy összegben lehetséges.

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek. Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!