MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

MKB Megoldás Forgóeszközhitel

MKB Megoldás Forgóeszközhitel

Az MKB Megoldás Forgóeszközhitel a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezességvállalása mellett igénybe vehető, középlejáratú, nem rulírozó hitellehetőség a vállalkozások forgóeszköz-vásárlásainak, illetve ilyen célra nyújtott hitel kiváltásának finanszírozására. A hitel továbbá igénybe vehető szolgáltatások beszerzésének finanszírozására és/vagy a nem lejárt belföldi vevői követelések finanszírozására.

MKB Megoldás Forgóeszközhitel - Termékismertető

  • Mikro-, kis- és középvállalkozások tevékenységéhez szükséges forgóeszközök és/vagy szolgáltatások beszerzésére, nem lejárt, belföldi vevőkövetelések finanszírozására nyújt finanszírozást, amelynek alapja kizárólag a számlával igazolt nettó vételár lehet.
  • A Termék a fentiekben említett hitelcéllal nyújtott forint vagy deviza alapú hitelek kiváltására is igénybe vehető.
  • A hitel igényléséhez minimum egy teljes lezárt (365 nap) pénzügyi év szükséges.
  • Az igényelhető hitel összege minimum 3.000.000 Ft, maximum 25.000.000 Ft, a hitel forintban igényelhető, minimum 1 év, maximum 3 éves futamidővel.
  • A tőke törlesztése havonta egyenlő részletekben (lineáris törlesztéssel), a kamat megfizetése szintén havonta, az elszámolási napokon történik.

Részletek

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.

Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!