MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitel

MKB Megoldás Beruházási Hitel

 

A Megoldás Beruházási Hitel a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezességvállalása mellett igénybe vehető, közép- és hosszú lejáratú, nem rulírozó hitellehetőség a vállalkozások új beruházásainak, a beruházáshoz kapcsolódó tartós forgóeszközigényének, illetve beruházási célra nyújtott hitel kiváltásának finanszírozására.


Azon vállalkozásoknak, akik szeretnének cégük működéséhez szükséges:

    • ingatlant, új/használt gépet, berendezést vásárolni,
    • épületet vagy építményt létrehozni,
    • a vállalkozás tulajdonában álló, a vállalkozás székhelyeként, telephelyeként, illetve fióktelepeként működő ingatlant felújítani, korszerűsíteni,
    • a fentiekben felsorolt beruházáshoz kapcsolódó készletvásárlást/szolgáltatás finanszírozását, vevői követeléseiket szeretnék megfinanszíroztatni, vagy
    • forint- vagy deviza beruházási hitelüket kiváltani (mely a fentiekben felsorolt hitelcéllal rendelkeznek), az eredeti beruházási hitelcél megtartása mellett.

Fontos, hogy a hitel célja közvetlenül vagy közvetve szolgálja a vállalkozás tevékenységét.

A hitel igényléséhez minimum egy teljes lezárt (365 nap) pénzügyi év szükséges.

Az igényelhető hitel összege minimum 3.000.000 Ft, maximum 100.000.000 Ft, a hitel forintban igényelhető, minimum 3 éves futamidővel, maximum 10 év, az alábbiak kivételével: gép, berendezés, felszerelés vásárlása, illetve ilyen célú hitel kiváltása hitelcél esetén a maximum futamidő a hitelösszeg függvényében, sávosan kerül meghatározásra, maximum 7 éves futamidővel. Amennyiben beruházásához forgóeszközhitel is kapcsolódik, a forgóeszköz hitelcél esetén maximum 3 év lehet a futamidő.

A tőke törlesztése havonta egyenlő részletekben (lineáris törlesztéssel), az elszámolási napokon történik. A kamat és kezelési költség megfizetése havonta, az elszámolási napokon történik.

Kiegészítő információk

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.

Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!