MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
MKB 1x1 Stabilitás Hitel

MKB 1x1 Stabilitás Hitel

 

Amennyiben gondot okoz lejáró folyószámlahitelének egy összegben történő visszafizetése, a Bank javaslatára lehetőség van az alábbi hiteltermékeit MKB 1*1 Stabilitás Hitellel kiváltania. Fennálló tartozását nem kell azonnal, egy összegben visszafizetnie, hanem azt hosszabb futamidő mellett, negyedévente, egyenlő részletekben is kiegyenlítheti, a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezességvállalása mellett.

Milyen hitelek kiváltására lehet igénybe venni?

    • Széchenyi Kártya folyószámlahitel
    • 1*1 Folyószámlahitel Plusz

Azon ügyfeleink részére ajánljuk, akik az MKB-nál fennálló folyószámlahitel tartozásukat nem tudják azonnal, egy összegben visszafizetni, hiszen az 1*1 Stabilitás Hitel lehetőséget biztosít a lejáró folyószámlahitel teljes összegű kiváltására.

Mekkora hitelösszeg igényelhető?

A kiváltandó ügylet eredeti összege, de nem több mint a szerződéskötéskor fennálló tartozás (100.000 Ft-ra kerekített összegben), de maximum 25.000.000 Ft.

Milyen futamidőre veheti igénybe?

A hitel futamideje minimum 2 év - maximum 5 év.

A kölcsön visszafizetése

A visszafizetést negyedéves, azonos összegű részletekben kell teljesíteni.

Kiegészítő információk

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.

Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!