MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
1x1 Lombard hitel

1x1 Lombard hitel

 

Az MKB 1x1 Lombard Hitellel Ön kedvező, szabadfelhasználású hitellehetőséghez juthat értékpapír fedezet nyújtása mellett. Amennyiben a hitelfelvevő cég értékpapír-fedezettel rendelkezik Bankunknál és átmeneti likviditási gondjai vannak a vállalkozásnak, nem szükséges hozamveszteségek árán az értékpapírt eladnia.

Termékismertető

    • Az igényelhető hitel összege minimum 1.000.000 Ft, maximum 250.000.000 Ft lehet, mely kizárólag forintban igényelhető.
    • Az MKB 1x1 Lombard Hitel futamideje minimum 1 hónap, maximum 5 év lehet.
    • A kölcsön visszafizetése: az igénybevett lombard hitel visszafizetése rulírozó vagy nem rulírozó módon is történhet. Nem rulírozó hitel esetén választhat a véglejáratkori tőketörlesztés, illetve a lineáris törlesztési módok közül.
    • A hitel biztosítékaként csak a Bank mindenkor érvényes Értékpapír listáján szereplő értékpapír fogadható be. Az értékpapírt a vállalkozástól független bármely nagykorú magánszemély, vagy vállalkozás is biztosíthatja, a hitelt felvevő vállalkozáson kívül.

Kiegészítő információk

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.

Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!