MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

1x1 Forgóeszköz Hitel

1x1 Forgóeszköz Hitel

Az MKB 1x1 Forgóeszköz hitel Magyarországon bejegyzett vállalkozások számára nyújt forgóeszköz finanszírozásra fordítható hitellehetőséget. Ideális megoldást nyújt azon Vállalkozásoknak, akiknek készlet- vagy anyagszükségletük a piac igényei szerint megnövekszik. A hitel fedezeteként lehetőség van vegyes biztosíték bevonására.

 

A Termék a fentiekben említett hitelcéllal nyújtott forint vagy deviza alapú hitelek kiváltására akár fix kamatozás mellett is igénybe vehető.

Termékismertető

Változó kamatozású konstrukció választása esetén

  • Az 1x1 Forgóeszközhitel célja a nagyobb összegű, folyamatosan felmerülő kiadások, jellemzően eszközvásárlás, készletfeltöltés finanszírozása. A hitel rulírozó hitel, a számlára érkező jóváírások automatikusan törlesztik a hitelt, mely ismét igénybe vehető, lehívási értesítő benyújtásával, tehát a hitel igénybevételét nem kell számlákkal igazolni.
  • Az igényelhető hitel összege minimum 2.000.000 Ft, maximum 125.000.000 Ft, a hitel forintban igényelhető, futamideje minimum 1 év, maximum 3 év.
  • A hitel igényléséhez minimum egy teljes lezárt (365 nap) pénzügyi év szükséges.
    A kölcsön visszafizetése: a tőke törlesztése a lejárat napján egy összegben esedékes, azonban évente két alkalommal kötelező feltölteni a keretet olyan összegben (március 31-én és szeptember 30-án), hogy ezeken a napokon az igénybevett hitelkeret záró egyenlege (tartozás) ne haladja meg a szerződött hitelkeret 60%-át. Hitelkiváltás esetén havi, vagy negyedéves tőke és kamatfizetés választható, annuitásos vagy lineáris mód mellett.

Fix kamatozású konstrukció választása esetén

  • Az 1x1 Forgóeszközhitel fix kamatozású opciójának célja a vállalkozások pénzügyi tervezésének könnyítése a teljes futamidőre rögzített fix összegű kamatfizetési kötelezettség segítségével. A hitel nem rulírozó hitel, annak lehívására egyösszegben van lehetőség.
  • Az igényelhető hitel összege minimum 2.000.000 Ft, maximum 125.000.000 Ft, a hitel forintban igényelhető, futamideje 3 év.
  • A hitel igényléséhez minimum egy teljes lezárt (365 nap) pénzügyi év szükséges.
  • A kölcsön visszafizetése: a tőketörlesztés lineárisan, havi gyakorisággal kerül meghatározásra.

A hitel fedezetéül az alábbi kombinációk közül választhat

GHG Zrt. készfizető kezességvállalást kötelezően tartalmazó fedezeti kombinációkGHG Zrt. kezesség nélküli, de ingatlanfedezetet kötelezően tartalmazó kombinációk
60 %-os GHG Zrt. készfizető kezesség és ingatlanfedezetingatlanfedezet
60 %-os GHG Zrt. készfizető kezesség és óvadékingatlanfedezet és óvadéki betét
60 %-os GHG Zrt. készfizető kezesség és ingatlanfedezet 

Részletek

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.

Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!