MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Agroker

Speciális gépvásárlási támogatást megelőlegező hitel

Agroker Speciális gépvásárlási támogatást megelőlegező hitel

 

A Speciális gépvásárlási támogatást megelőlegező hitel Magyarországon bejegyzett, élő vállalkozások számára nyújtható akik új gépet, berendezést kívannak vásárolni az Agroker Holding Zrt.-től (továbbiakban Agroker), igénybeveszik az Agroker Speciális gépvásárlási beruházási hitelt, a megvásárlásához elnyert támogatással rendelkeznek.

 

A Speciális gépvásárlási támogatást megelőlegező hitel célja az Agroker által forgalmazott új műszaki berendezések, gépek, egyéb berendezések, felszerelések (a továbbiakban: gép, berendezés, felszerelés) megvásárlásához elnyert támogatás előfinanszírozása.

Kiegészítő információk

A hitel igényléséhez minimum egy lezárt (minimum 6 hónap) pénzügyi év szükséges.

Mekkora hitelösszeg igényelhető?
Az igényelhető hitel összege minimum 3 000 000 Ft, maximum a támogatási szerződésben meghatározott támogatás összege, a hitel forintban igényelhető.

Milyen futamidőre veheti igénybe?
Az adott pályázatban, illetve támogatási szerződésben a pénzügyi elszámolás (záró kifizetési igénylés) benyújtásának végső határideje + 6 hónap, de legfeljebb 30 hónap.

Rendelkezésre tartási idő:
Maximum 3 hónap

A kölcsön visszafizetése

A tőke törlesztése a támogatás folyósításából történik. A Bank az elkülönített számlára befolyt támogatási összeget haladéktalanul a kapcsolódó Speciális gépvásárlási támogatást megelőlegező hitel törlesztésére, illetve kiegyenlítésére fordítja.

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.
Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!

Kapcsolódó anyagok