MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel

Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel

Az Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel állami kamat- és kezességvállalási díj-támogatás mellett, egy, két, illetve három évre igénybe vehető folyószámlahitel, amelyhez MasterCard Standard típusú, üzleti bankkártyát bocsát ki a Bank.

 • Ha gyorsan és egy helyen szeretné intézni a Széchenyi Kártya Programon belül elérhető hitelekkel (ideértve az Agrár Széchenyi Kártya igényét is) kapcsolatos ÚJ hiteligényét, akkor a figyelmébe ajánljuk a MOM Parkban, az Árkádban, valamint az Eurocenterben található BKIK Pontként működő fiókjainkat, ahol a Széchenyi Kártya Programban igényelt hitelekhez szükséges hiteligénylési dokumentációt közvetlenül benyújthatja.

Az MKB Agrár Széchenyi Kártya egyesíti a hitel és a bankkártya előnyeit.

 • Az Agrár Széchenyi Kártya max. 100 millió Ft összegű kölcsönnel nyújt hatékony segítséget a mezőgazdasági termék előállításával, feldolgozásával és forgalmazásával, valamint erdőgazdálkodással, vadgazdálkodással és halgazdálkodással kapcsolatos tevékenységet végző mikro-, kis- és középvállalkozásoknak minősülő gazdasági társaság, egyéni cég, egyéni vállalkozó, szövegkezet, adószámmal rendelkező mezőgazdasági őstermelő, családi gazdálkodó, erdőbirtokossági társulat számára.
 • Az Agrár Széchenyi Kártya Folyószámlahitel kedvezményes kamatozású állami támogatásban részesített hitelkonstrukció, amellyel az igénylők, egyszerűsített eljárással szabad felhasználású, likviditási problémákat kezelő hitelhez juthatnak, és amelyhez az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány készfizető kezessége kapcsolódik a tőke összegének 80%-a erejéig.

Az Agrár Széchenyi Kártya hitelkeretének köszönhetően

 • Vállalkozása kedvezményes kamatozású forráshoz jut
 • Költségeket takarít meg, hiszen a szokásos kártya- és hitelkondíciók jelentős része ezen konstrukcióban nem kerül felszámításra

A Bankkártyája segítségével

 • Belföldön és külföldön egyaránt könnyen és gyorsan hozzáférhet hiteléhez, készpénz nélkül vásárolhat, valamint bármikor készpénzhez juthat, továbbá egy főkártya mellé több társkártyát is igényelhet.
 • Aktuális számlaegyenlegéről bármikor információt kaphat az MKB Bank bankjegykiadó automatáinál, az MKB MobilBANKár igénybevételével és az MKB TeleBANKár rendszeréből. Emellett minden hónapban elszámolást küldünk teljes számlaforgalmáról.

Hogyan és mire használható az Agrár Széchenyi Kártya?

 • A bankkártyát - a kártyához kapcsolódó hitel terhére - a vállalkozás működési körében felmerülő és elszámolható kiadások kiegyenlítésére lehet felhasználni - akár kártyával való fizetés, akár készpénz felvétel útján.

Mekkora összeget lehet igényelni?

 • Az Agrár Széchenyi Kártya hitel 500.000 Ft illetve annak egész számú többszöröse, de maximum 100.000.000 Ft lehet.
 • A hitelből a kártyabirtokos rész- vagy teljes összeget vehet igénybe, a visszatörlesztett összegeket pedig a futamidőn belül ismét felhasználhatja.

Futamidő és törlesztés

 • A hitel futamideje 1, 2 vagy 3 év
 • Amennyiben a hitelt a futamidő végén meg kívánja újítani, azaz új hitelszerződést kíván kötni, akkor a lejárat napját legalább 90 nappal megelőzően kell az ismételt ügyfélminősítéshez szükséges dokumentumokat a KAVOSZ és VOSZ irodának, illetve a kamarai irodának hiánytalanul átadnia. Természetesen a KAVOSZ és VOSZ irodában, illetve a kamarai irodákban is figyelik a lejárati dátumot és a lejárat előtt erre figyelmét postai úton felhívják.
 • A hitel kihasználtságának, azaz a felvett kölcsönösszegnek a pontos, naprakész követése érdekében javasoljuk, hogy vegye igénybe SMS üzenetküldő szolgáltatásunkat, az MKB MobilBANKárt, melynek segítségével kártyaköltéseiről, számlájának forgalmáról, illetve egyenlegéről választásának megfelelően napi, heti vagy havi gyakorisággal tájékoztatást kaphat mobiltelefonján keresztül.
 • Ha a hitelt a futamidő végén nem kívánja megújítani, azaz új hitelszerződést kötni, akkor a hitelt teljes összegben, az esedékes kamatokkal, díjakkal és költségekkel együtt a futamidő lejáratáig kell visszafizetnie.
 • Amennyiben hitel összegét meg kívánja emelni, szándékát a területileg illetékes VOSZ irodákban, illetve a kamarai irodákban kell jeleznie.

Hogyan igényelhető az MKB Agrár Széchenyi Kártya?

 • Ön az illetékes KAVOSZ és VOSZ irodákban, illetve kamarai irodákban igényelheti az Agrár Széchenyi Kártyát. Ha az Ön vállalkozása ezen szervezeteknél még nem tag, akkor a vállalkozás székhelye szerinti szervezetek irodáiban regisztráltathatja vállalkozását és nyújthatja be igénylését.
 • A területileg illetékes irodák vállalkozása dokumentumait tovább küldik az MKB Bank részére. Az igénylés pozitív elbírálását követően Ön a helyi MKB Bank fióknál megkötheti az Agrár Széchenyi Kártya szerződést, valamint átveheti bankkártyáját. Az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány készfizető kezessége iránti igény benyújtásáról az MKB Bank gondoskodik, az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány szerződés alapján. Az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány jóváhagyását követően nyílik meg az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány hitelkerete.

Részletek

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.

Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!

Kapcsolódó ajánlatok

MobilBANKár

Az MKB MobilBANKár szolgáltatása naprakész információt biztosít mobiltelefonon keresztül, SMS üzenetek útján.

részletek