MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

1x1 Folyószámlahitel

1x1 Folyószámlahitel

Az 1x1 Folyószámlahitel a Magyarországon bejegyzett, élő vállalkozások MKB-nál vezetett fizetési számlájához kapcsolódó standard, szabad felhasználású, rövidlejáratú, HUF hitel. Az 1x1 Folyószámlahitel célja, hogy az Ügyfél időlegesen jelentkező cash flow-, illetve forgóeszköz ingadozásai miatti finanszírozási igényét kielégítse. A termék más banki és meglévő MKB-s hitel kiváltására is igényelhető. A hitel fedezeteként lehetőség van vegyes fedezet bevonására.

1x1 Folyószámlahitel termékismertető

  • Az MKB 1x1 Folyószámlahitel a Magyarországon bejegyzett vállalkozások számára nyújt szabadon felhasználható hitellehetőséget.
  • Az igényelhető hitel összege 2.000.000 Ft-tól 125.000.000 Ft-ig terjedhet, a hitel forintban igényelhető, egy éves futamidővel. A hitel feltöltése a futamidő alatt automatikusan, vagyis a számlára érkező jóváírásokból történik.
  • 1x1 Folyószámlahitel igényléséhez legalább 1 lezárt pénzügyi év szükséges, a lezárt év legalább 6 hónapos kell, hogy legyen.
  • Az 1x1 Folyószámlahitel más banknál és az MKB banknál fennálló hitel kiváltásra is igényelhető.

A hitel fedezetéül az alábbi kombinációk közül választhat

GHG Zrt. készfizető kezességvállalást kötelezően tartalmazó fedezeti kombinációkGHG Zrt. kezesség nélküli, de ingatlanfedezetet kötelezően tartalmazó kombinációk
60 %-os GHG Zrt. készfizető kezesség és ingatlanfedezetingatlanfedezet
60 %-os GHG Zrt. készfizető kezesség és óvadékingatlanfedezet és óvadéki betét
60 %-os GHG Zrt. készfizető kezesség és óvadéki betét 

Részletek

Jelen tájékoztató kizárólag figyelemfelhívásra szolgál, és semmilyen értelemben nem minősül ajánlattételnek.

Amennyiben a program feltételrendszerével, részvételi lehetőségekkel kapcsolatban kérdése merül fel, kérjük forduljon személyes pénzügyi tanácsadójához vagy keresse fel bármely bankfiókunkat!