MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
Üzleti

Egészség- és Önsegélyező Pénztár és Önkéntes Nyugdíjpénztár

Egészség- és Önsegélyező Pénztár és Önkéntes Nyugdíjpénztár

A munkáltató munkáltatói támogatással és adománnyal növelheti dolgozói nyugdíj- egészség- és önsegélyezési célú megtakarításait. Ebben nyújthatnak segítséget az alacsony tagdíjjal és működési költséggel tevékenykedő, magas színvonalon működő MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár, valamint az MKB Nyugdíjpénztár (MKB Pénztárak).

Az MKB Pénztárak több mint húsz éves tapasztalattal rendelkeznek a szolgáltatások nyújtásában. Tevékenységüket az a cél vezérli, hogy a jogszabály keretei között a munkáltatók és a dolgozók számára a legelőnyösebb és legeredményesebb szolgáltatásokat nyújtsák, a legkisebb adminisztráció mellett.

Az MKB Pénztárak készséggel adnak részletes információkat, segítséget a cafetéria kialakításában, a juttatások kialakításában, akár írásban, akár vezetői, dolgozói prezentációk keretében.

MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár

Költséghatékony megoldás, amellyel hozzájárulhat a munkavállalók és családtagjaik egészségének megőrzéséhez, mindennapi kiadásaik megkönnyítéséhez.

Részletek

MKB Nyugdíjpénztár

Használja ki a törvény adta lehetőségeket, már most segítse munkavállalóinak nyugdíjas éveit!

Részletek

Kapcsolódó termékek

Mastercard® Unembossed bankkártya

Az MKB Mastercard® Unembossed (nem dombornyomott) bankkártya kizárólag elektronikus környezetben használható, ami azt jelenti, hogy a tranzakciók csak az MKB számítógépes engedélyező központjának jóváhagyásával jöhetnek létre.

Részletek

Mastercard® Standard bankkártya

A Mastercard® Standard bankkártya olyan dombornyomott, magas színvonalú készpénzkímélő fizetési eszköz, amellyel kényelmesen utazhata világ szinte bármely országába.

Részletek