MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
Üzleti

Egészség- és Önsegélyező Pénztár és Önkéntes Nyugdíjpénztár

Egészség- és Önsegélyező Pénztár és Önkéntes Nyugdíjpénztár

Munkaerő megtartás és motiváció pénztári juttatással: építse be Ön is ösztönzési rendszerébe!

A tudatos munkáltatók számára fontos a nyugdíj- és egészségcélú pénztári juttatások biztosítása a Munkavállalók biztonságos nyugdíjas évei megteremtésének és egészségének támogatásában. A munkáltatói hozzájárulás és adomány a 20% adókedvezmény hatására kedvezőbb nettó összeget eredményezhet, mint a bérfizetés utáni nettó.

Célzott egészségpénztári megoldás alacsony adóteherrel!

Keresse célzott támogatási megoldásainkat is, az egészségpénztáron keresztül történő prevenciós, vagy akár egészségbiztosítási juttatások nyújtásához! A célzott szolgáltatás összegkorlát nélkül, differenciáltan adható.

Részletekért keresse a www.mkbep.hu/munkaltatok és a https://www.mkbnyp.hu/munkaltatok oldalakat, vagy vállalti kapcsolattartó munkatársainkat a juttatas@mkbep.hu és juttatas@mkbnyp.hu címeken.

MKB-Pannónia Egészség- és Önsegélyező Pénztár

Költséghatékony megoldás, amellyel hozzájárulhat a munkavállalók és családtagjaik egészségének megőrzéséhez, mindennapi kiadásaik megkönnyítéséhez.

Részletek

MKB Nyugdíjpénztár

Használja ki a törvény adta lehetőségeket, már most segítse munkavállalóinak nyugdíjas éveit!

Részletek

Kapcsolódó termékek

Mastercard® Unembossed bankkártya

Az MKB Mastercard® Unembossed (nem dombornyomott) bankkártya kizárólag elektronikus környezetben használható, ami azt jelenti, hogy a tranzakciók csak az MKB számítógépes engedélyező központjának jóváhagyásával jöhetnek létre.

Részletek

Mastercard® Standard bankkártya

A Mastercard® Standard bankkártya olyan dombornyomott, magas színvonalú készpénzkímélő fizetési eszköz, amellyel kényelmesen utazhata világ szinte bármely országába.

Részletek