MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás

Befektetések

Befektetések

A kis- és középvállalatok esetében elsődleges szempont likviditáskezelési, befektetési döntéseikben a rugalmasság, biztonság és a stabil, megbízható hozam. A hatékony likviditás-menedzselési eszközök megismerése egyre több vállalkozást ösztönöz arra, hogy rugalmasabb, jövedelmezőbb, és nem utolsósorban biztonságos technikákat alkalmazzon.

Az MKB Bank hatékony megtakarítási, befektetési, likviditás-kezelési eszközként lekötött betétjeit, a megfelelő befektetési alapjait, saját kibocsátású kötvényeit, valamint állampapírok széles választékát kínálja kis- és középvállalati ügyfelei számára.

Lekötött forint betét

A látraszóló betéti kamatnál magasabb hozam

Rövid és hosszú távra is rugalmas megtakarítási lehetőség

Előre kiszámítható, kockázatmentes megtakarítás

Részletek

Lekötött deviza betét

Devizanemek széles skálája

Rugalmas, rövid és hosszabb távra is leköthető betétek

A betét kamatlába a lekötés futamideje alatt fix

Részletek

Állampapírok

Alacsony kockázatú, hitelviszonyt megtestesítő értékpapír

Kedvező áron jó hozamok, versenyképes árak

Részletek

mkb kötvények

Az MKB Bank a hazai kötvénypiac meghatározó szereplője. Középtávú befektetésként ajánlott változó és fix kamatozású termékek, rövidtávú megtakarítások elhelyezésére szolgáló diszkont kötvények, és egyedi strukturált kötvények alkotják a termékpalettáját, melyből a Befektetők megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb befektetési megoldást.

részletek

Befektetési alapok

Befektetési alapok segítségével Ön a megtakarításait egyszerű, biztonságos és költséghatékony módon, a kockázatok megosztásával fektetheti értékpapírokba. Az MKB Bank által forgalmazott alapok között különböző időtávú, kockázatú és hozamlehetőségű befektetések egyaránt megtalálhatóak forintban vagy akár euróban és dollárban is.

részletek