MKB Mobilbank alkalmazás

Ingyenes, próbálja ki!

Bezárás
Üzleti

Mastercard® Business gold

Fontos értesítés prémium Mastercard® kártyabirtokosoknak!

A kiadott kormányrendeletek és ajánlásokkal összhangban a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren található Mastercard Airport Lounge2020. november 11-től további rendelkezésig átmenetileg zárva tart.

A Budapest Airport Gyorsító Sávot továbbra is zavartalanul lehet használni az egészségügyi előírások fokozott figyelembevételével.

A bécsi repülőtéren található SKY Lounge július 1-jén nyitotta meg kapuit a vendégek számára. A SKY Lounge minden nap 5:00 és 20:00 között tart nyitva. Az utasok és a munkavállalók egészség-védelmére vonatkozó valamennyi egészségügyi intézkedést figyelembe véve és azok betartásával üzemel a váró. A másik két bécsi váróterem, a JET Lounge, és az AIR Lounge továbbra is zárva tartanak.

Prémium váróink a személyzet és az utasok védelmében további rendelkezésig átmenetileg zárva tartanak:

- Papp László Budapest Sportaréna - Mastercard Prémium Lounge

- Bécsi repülőtér várói - JET Lounge, AIR Lounge

Mastercard Business Gold

Magas presztízsű, exkluzív aranyszínű, belföldi, külföldi és internetes használatra egyaránt alkalmas, dombornyomott bankkártya, díjmentes kiemelt kényelmi szolgáltatásokkal.

 

Mastercard Business Gold

 

 

 

 

 

A Mastercard Business Gold bankkártya előnyei:

Kapcsolódó ajánlatok

TeleBANKár

Az MKB TeleBANKár a nap 24 órájában a hívók rendelkezésére álló, telefonon igénybe vehető szolgáltatás.

Részletek

PcBANKár

A PCBankár program az MKB és a felhasználó közötti elektronikus pénzforgalom lebonyolítását lehetővé tevő, Windows alapú számítógépes rendszer.

Részletek

Vállalati számlacsomagok

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy kérésére 2011. február 1-jétől, bankfiókunkba befáradva rendelkezésére bocsátjuk vállalata által bankunknál elhelyezett, az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított betétek és értékpapírok összefoglaló tájékoztatóját.

Részletek