Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Vásároljon Tesco Vásárlókártyával

alkoholmentes italokat
20% kedvezménnyel a Tescoban!*

SZERETNE 10.000 TESCO CLUBCARD PONTOT?

Igényeljen Tesco Instant Vásárlókártyát most!

Vásároljon Tesco Vásárlókártyával

friss sonka és felvágott terméket
20% kedvezménnyel a Tescoban!*

Tesco Vásárlókártya regisztráció a friss sonka és felvágott termékek promócióba!

* A kedvezmény maximum értéke 3000 Ft és regisztrációhoz kötött.

1. Pontos adatok megadása

Kérjük, figyelmesen és pontosan adja meg a kért adatokat annak érdekében, hogy rendelkezésre tudjuk bocsátani az akció alatt gyűjtött kedvezményt.

2. Regisztráció

Regisztrálni 2022. március 16-án 00.00 perctől 2022. május 15-én 23.59-ig lehet és a regisztráció időpontjától függetlenül az akciós időszak alatt történt összes költése után jogosult a kedvezményre.

3. Fontos részvételi feltétel

Az akcióra utólag nem lehet regisztrálni!

4. Egyéb információ

Kérjük, ne felejtse, hogy a vásárlások után járó kedvezmény rendelkezésre bocsátásának feltétele, a regisztráción túl, hogy a vásárláskor felmutatott Clubcard száma a Banknál rögzítésre került.

* A csillaggal megjelölt részek kitöltése és elfogadása kötelező!

A "Regisztráció elküldése" gombra való kattintással tudomásul veszi a lenti Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat, valamint, hogy az alapján a megadott kapcsolattartási adatok az MKB Bank által kerülnek kezelésre kedvezmény rendelkezésre bocsátásának céljából.

Adatkezelési tájékoztató

Az Ön által szolgáltatott személyes adatokat az MKB Bank Nyrt. (székhely: 1056 Budapest, Váci u. 38., cégjegyzékszám: cg.01-10-040952) (a továbbiakban: Bank). A jelenleg aktuális Tesco Vásárlókártya  promócióba történő regisztráció, illetve a promóció ideje alatt a vásárlások után Önnek járó kedvezmények rendelkezésre bocsátása céljából kezeli. Az adatszolgáltatás önkéntes, az adatkezelés jogalapja a 2016/679/EU Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerinti – Regisztráció elküldése gombra kattintással megadott – hozzájárulás. A hozzájárulás bármikor visszavonható az alábbi elérhetőségeken, ez azonban nem befolyásolja az adatkezelés visszavonás időpontjáig tartó jogszerűségét. Az Ön személyes adatai kezelésével összefüggésben a GDPR 15-22., valamint 77-79. cikkei szerinti jogok érvényesíthetők. Ezekről a jogokról, illetve az adatok kezelésével kapcsolatos további részletekről a www.mkb.hu/adatvedelmi-tajekoztatas weboldalon elérhető Általános Adatkezelési tájékoztatóban olvasható további információ.

Leiratkozás

Az adatkezelési hozzájárulás visszavonására Önnek bármikor lehetősége van, így azonban a promócióban szerezhető kedvezményekről maradhat le. A hozzájárulás visszavonására vonatkozó kérelmét az alábbi módokon tudja eljuttatni a Bankhoz számlaszáma(i) feltüntetésével:

  • Személyesen: a Bank bármely bankfiókjában
  • Írásban: MKB Bank Nyrt., 1134 Budapest, Kassák Lajos u. 16-18.
  • Telefonon: 06 80 350 350
  • Emailben: ugyfelszolgalat@mkb.hu

THM: 39,3% - 47,3%1

A vásárlások után járó kedvezmények rendelkezésre bocsátásának feltételei:

  1. a Vásárlókártya regisztrációja az adott promóció ideje alatt
  2. a kedvezmény rendelkezésre bocsátásakor a Tesco Vásárlókártya aktív legyen
  3. a vásárláskor felmutatott Clubcard száma a Banknál rögzítésre került.

Amennyiben Tesco Vásárlókártyával fizet bármely Tesco áruházban 2022. március 16. és 2022. május 15. között, minden friss sonka és felvágott termék árából 20%-ot visszatérítünk!*

Az akció ideje alatt a kedvezményként visszatéríthető összeg maximális értéke 3000 Ft. A kedvezményt a Bank visszatérítés formájában a hitelkártyán utólag bocsátja rendelkezésre.*

1 A hitelkártya éves kártyadíja 5100 Ft vagy 0 Ft. Az éves kártyadíj 0 Ft, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot a vizsgálat időpontjában. A vizsgálat időpontja az aktiválástól számított 3. teljes naptári hónap utolsó napja illetve ezt követően minden évben ugyanezen nap. Első vásárlási tranzakciós kártya esetén, vagyis akkor, ha a kártya igénylésével együtt Részletformáló szolgáltatás keretében termék vásárlása történik: az első évben minden esetben 0 Ft az éves díj, míg azt követően csak akkor 0 Ft az éves díj, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot a vizsgálat időpontjában. A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj-mutatót (THM) eredményez.

Reprezentatív példa: vásárlási tranzakciók után fizetendő hitelkamat mértéke és típusa: évi 35,32%. A kamat típusa rögzített (a bank jogosult az Általános Üzletszabályzata II. számú Függelékében részletezett esetekben egyoldalúan módosítani). Hitel teljes összege: 375 000 Ft. Hitel futamideje: 1 év. Teljes hiteldíj-mutató: 41,09%. Törlesztőrészletek összege: 38 207 Ft, a hitel teljes díja: 83 489 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 458 489 Ft.

A Tesco Vásárlókártya kibocsátója és a jelen hirdetés közzétevője az MKB Bank Nyrt. (1056 Budapest, Váci u. 38.). A Tesco Global Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1−3.) az MKB Bank Nyrt. függő ügynöke. Jelen tájékoztatás nem teljes körű, kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja és nem minősül ajánlattételnek. Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlatnak. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja.

*A friss sonka és felvágott termékek után járó kedvezményt a Bank nyújtja és a Tesco Vásárlókártya-birtokosoknak a hitelkártyaszámlán utólag bocsátja rendelkezésre 2022. május 31-ig. A kedvezmény csak a Tesco áruházakban személyes vásárlás esetén érhető el, online bevásárlás esetén nem. Az akció ideje alatt adható 20%-os kedvezmény maximális összege 3000 Ft.

Az akcióról, részvételi feltételekről és a kedvezmény igénybevételéről további részletek (kizárások, korlátozások stb.) a Bank mindenkor hatályos − hitelkártyákhoz kapcsolódó − Kedvezmény Szabályzatában találhatóak meg, amely elérhető a Bank fiókokban, az MKB Bank honlapján, valamint a Tesco honlapján .