Tisztelt Ügyfelünk! Jelenleg hiba tapasztalható az MKB NetBANKár működésében. A hiba elhárítása folyamatban van. Megértését és türelmét köszönjük!

Tisztelt Ügyfelünk! Az MKB Internetbank (korábban BB) felületén a Hitelek menüponton belül a Jelzáloghitel pontban nem látszódik az október kamatkedvezmény jóváírása Egyenlítő konstrukció esetén. A hiba megjelenítés jellegű, így tájékoztatjuk, hogy az októberi jóváírás minden esetben sikeresen megtörtént. A hiba elhárításán dolgozunk, ezt követően tudja megtekinteni a jóváírást. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Technikai okokból a 2022. november 13. vasárnapi POS kereskedői tranzakciós jóváírások POS szolgáltatói hiba miatt nem kerültek jóváírásra az ügyfelek részére. A hiba elhárítása folyamatban van. A 2022. november 13-i vasárnapi kereskedői tranzakciók, valamint a 2022. november 14-i hétfői kereskedői tranzakciók várhatóan kedden kerülnek elszámolásra. Türelmüket és megértésüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében a jutalék levonása az elektronikus csatornákon - MKB Internetbank (korábban BB), MKB Mobil App (korábban BB) - a számlatörténetben duplán látszódik. A hiba megjelenítés jellegű, így dupla levonás nem történt. A hiba elhárításán dolgozunk. További részletekért hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 80 350 350-es számon!

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében technikai okokból azonnali fizetési és értéknapos fizetési tranzakciók, valamint pénztári kifizetés esetében nem férnek hozzá számlájukon lévő valós összeghez. A hiba a bankkártyás fizetéseket nem érinti. A hiba elhárításán dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

2022.07.15. 20:00 és 2022.07.17. 8:00 közt kiesések lehetnek az Azonnali Fizetési Rendszer működésében. 2022.07.17-én 02:00 és 04:00 közt az internetes fizetések esetén fennakadások fordulhatnak elő, ezért kérjük, internetes fizetéseiket ezen időszakon kívülre időzítsék. 2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Tájékoztatjuk, hogy technikai okokból az MKB Internetbank (korábban BB) és MKB Mobil App (korábban BB) felületén a számlatörténetben egyes tranzakciók duplán látszódnak. Ez egy megjelenítési hiba, a bankszámlán lévő megfelelő összeghez ügyfeleink továbbra is hozzáférnek. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlák esetében technikai okokból azonnali fizetési és értéknapos fizetési tranzakciók, valamint pénztári kifizetés esetében nem férnek hozzá számlájukon lévő valós összeghez. A hiba a bankkártyás fizetéseket nem érinti. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Tájékoztatjuk, hogy az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, egészségpénztári kártyával, valamint American Express bankkártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár, az MKB Mobilalkalmazás, a NetBANKár Business és a PCBANKár 2022.06.24-én 22:00 és 23:00 között nem lesz elérhető, illetve az azonnali fizetési rendszer keretén belül történő jóváírásban és teljesítésben is késedelem várható. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Bank által biztosított POS terminálokon technikai okokból átmenetileg nincs lehetőség SZÉP Kártyával, American Express bankkártyával, valamint egészségpénztári kártyával történő fizetésre. A hiba elhárításán beszállító bevonásával dolgozunk, addig türelmüket és megértésüket kérjük.

Tájékoztatjuk, hogy technikai probléma miatt az MKB NetBANKár és MKB Mobilalkalmazás átmenetileg nem elérhető. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük!

2022.07.20-án 7:00 és 7:30 között rövid kiesések lehetnek az ügyfélhez tartozó azonosítási típus lekérdezésében, a biometrikus azonosítással történő vásárlásban, az internetes vásárlás jóváhagyásához szükséges 3DS SMS kiküldésében, a biometriával történő jóváhagyásban, valamint a statikus jelszó beállításában.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a NetBANKár/ MKB Mobilalkalmazás és a PCBankár/ NetBANKár Business működésében leállásokat tapasztalhat 2022.07.12-én 22:00 és 2022.07.13 01:00 között. A karbantartás ideje alatt a kártyás tranzakciók bonyolítása is szünetel. Megértését és türelmét köszönjük! Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Kedves Ügyfelünk! Weboldalunkon a mai napon technikai problémák léptek fel, az oldalon található kereső és a hírek elérésében. Az okozott kellemetlenségért elnézésüket kérjük!

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.07.19-én 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Tervezett karbantartásainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Az MKB Internetbank (korábban BB) és az MKB Mobil App (korábban BB) felületein technikai okokból egyes felhasználók téves számlaegyenleget látnak. A hiba megjelenítési jellegű, a tranzakciók a valós egyenlegnek megfelelően teljesülnek. A hiba további hatására egyes ügyfeleknél a 2022.11.10. 03:28 és 07:49 közötti egyes tranzakciók nem jelennek meg a számlatörténetben. A hiba elhárításán dolgozunk. Megértésüket és türelmüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy egyes, az MKB Banknál vezetett korábbi Budapest Bank 101-es bankazonosítóval kezdődő fizetési és pénzforgalmi számlával rendelkező ügyfeleink esetében a Babaváró hitelhez kapcsolódóan technikai okokból téves összeg került levonásra adminisztrációs díjként. A hiba kivizsgálása folyamatban van, amennyiben a levonás sikeres volt, a levont összeget természetesen a hiba elhárítását követően várhatóan 2022.09.12. 12:00-ig visszautaljuk az érintett ügyfeleknek. Megértését köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Kedves Ügyfelünk! Karbantartás miatt a PCBankár/ NetBANKár Business működésében kieséseket tapasztalhat 2022.06.30-án 20:00 és 21:00 között. Megértését és türelmét köszönjük!  Üdvözlettel: MKB Bank Nyrt.

Technikai okokból az online fizetési tranzakciókat jóváhagyó push értesítés ugyan megérkezik az MKB Mobilalkalmazásban, azonban a jóváhagyás után nem zárul le a tranzakció. Az értesítés helyett a tranzakció jóváhagyásához online PIN kódjukat tudják használni. A hiba az MKB Mobil App (korábban BB) felhasználóit nem érinti.

Tájékoztatjuk, hogy 2022. november 7.-én karbantartás miatt 10:00 és 10:15 óra között kiesés várható a  bankkártyák digitalizációjában a korábbi Budapest Bank ügyfelek esetében. Kérjük, bankkártyája digitalizációját időzítse ezen időszakon kívülre. Megértésüket és türelmüket köszönjük. További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Tájékoztatjuk, hogy tervezett karbantartás miatt 2022.06.26-án 01:00 és 01:30 óra közt az Azonnali Fizetési Rendszerben indított utalások fogadására, valamint ezek indítására nincs lehetőség. Kérjük, utalását időzítse ezen időszakon kívülre, vagy átutalását értéknap megjelölésével indítsa el. Amennyiben egy partnerétől vár utalást, kérjük, jelezze neki, hogy átutalását a karbantartáson kívüli időpontban vagy értéknap megjelölésével indítsa újra, illetve sikertelenség esetén ismételje meg.

Tájékoztatjuk, hogy technikai okokból a BusinessID alkalmazásban nem jelennek meg a jóváhagyási tételek. A hiba elhárításán dolgozunk, megértésüket és türelmüket köszönjük! További információ a TeleBankon a 06 80 350 350-es telefonszámon.

Vásároljon Tesco Vásárlókáryával

friss hús, hal és csemege terméket
20% kedvezménnyel a Tescoban!*

SZERETNE 10.000 TESCO CLUBCARD PONTOT?

Igényeljen Tesco Instant Vásárlókártyát most!

Veled vagyunk az infláció ellen:

minden élelmiszer árából
10% visszajár!*

SZERETNE 10.000 TESCO CLUBCARD PONTOT?

Igényeljen Tesco Instant Vásárlókártyát most!

Tesco Vásárlókártya regisztráció az élelmiszerek promócióba!

* A kedvezmény maximum értéke 2000 Ft és regisztrációhoz kötött.

1. Pontos adatok megadása

Kérjük, figyelmesen és pontosan adja meg a kért adatokat annak érdekében, hogy rendelkezésre tudjuk bocsátani az akció alatt gyűjtött kedvezményt.

2. Regisztráció

Regisztrálni 2022. szeptember 16-án 00.00 perctől 2022. november 15-én 23.59-ig lehet és a regisztráció időpontjától függetlenül az akciós időszak alatt történt összes költése után jogosult a kedvezményre.

3. Fontos részvételi feltétel

Az akcióra utólag nem lehet regisztrálni!

4. Egyéb információ

Kérjük, ne felejtse, hogy a vásárlások után járó kedvezmény rendelkezésre bocsátásának feltétele, a regisztráción túl, hogy a vásárláskor felmutatott Clubcard száma a Banknál rögzítésre került.

* A csillaggal megjelölt részek kitöltése és elfogadása kötelező!

A "Regisztráció elküldése" gombra való kattintással tudomásul veszi a lenti Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat, valamint, hogy az alapján a megadott kapcsolattartási adatok az MKB Bank által kerülnek kezelésre kedvezmény rendelkezésre bocsátásának céljából.

Adatkezelési tájékoztató

Az Ön által szolgáltatott személyes adatokat az MKB Bank Nyrt. (székhely: 1056 Budapest, Váci u. 38., cégjegyzékszám: cg.01-10-040952) (a továbbiakban: Bank) a jelenleg aktuális Tesco Vásárlókártya promócióba történő regisztráció, illetve a promóció ideje alatt a vásárlások után Önnek járó kedvezmények rendelkezésre bocsátása céljából kezeli. Az adatszolgáltatás önkéntes, az adatkezelés jogalapja a 2016/679/EU Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja szerinti – Regisztráció elküldése gombra kattintással megadott – hozzájárulás. A hozzájárulás bármikor visszavonható az alábbi elérhetőségeken, ez azonban nem befolyásolja az adatkezelés visszavonás időpontjáig tartó jogszerűségét. Az Ön személyes adatai kezelésével összefüggésben a GDPR 15-22., valamint 77-79. cikkei szerinti jogok érvényesíthetők. Ezekről a jogokról, illetve az adatok kezelésével kapcsolatos további részletekről a www.mkb.hu/adatvedelmi-tajekoztatas weboldalon elérhető Általános Adatkezelési tájékoztatóban olvasható további információ.

Leiratkozás

Az adatkezelési hozzájárulás visszavonására Önnek bármikor lehetősége van, így azonban a promócióban szerezhető kedvezményekről maradhat le. A hozzájárulás visszavonására vonatkozó kérelmét az alábbi módokon tudja eljuttatni a Bankhoz számlaszáma(i) feltüntetésével:

  • Személyesen: a Bank bármely bankfiókjában
  • Írásban: MKB Bank Nyrt., 5600 Békéscsaba, Andrássy út 37-43.
  • Telefonon: 06 80 350 350
  • Emailben: ugyfelszolgalat@mkb.hu

THM 2022.07.01-től igényelt Tesco Vásárlókártya esetén: 44,89%1

THM 2011.01.05-2022.06.30. között megkötött szerződések esetén: 39,30-47,35%1

Az egyes időszakokra vonatkozó értékeket a mindenkori Hitelkártya Hirdetmény és jelen oldal tartalmazza1

A vásárlások után járó kedvezmények rendelkezésre bocsátásának feltételei:

  1. a Vásárlókártya regisztrációja az adott promóció ideje alatt
  2. a kedvezmény rendelkezésre bocsátásakor a Tesco Vásárlókártya aktív legyen
  3. a vásárláskor felmutatott Clubcard száma a Banknál rögzítésre került.

Amennyiben Tesco Vásárlókártyával fizet bármely Tesco áruházban 2022. szeptember 16. és 2022. november 15. között, minden élelmiszer árából 10%-ot visszatérítünk!*

Az akció ideje alatt a kedvezményként visszatéríthető összeg maximális értéke 2000 Ft. A kedvezményt a Bank visszatérítés formájában a hitelkártyán utólag bocsátja rendelkezésre.*

1 A hitelkártya éves kártyadíja 5100 Ft vagy 0 Ft. Az éves kártyadíj 0 Ft, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot a vizsgálat időpontjában. A vizsgálat időpontja az aktiválástól számított 3. teljes naptári hónap utolsó napja illetve ezt követően minden évben ugyanezen nap. Első vásárlási tranzakciós kártya esetén, vagyis akkor, ha a kártya igénylésével együtt Részletformáló szolgáltatás keretében termék vásárlása történik: az első évben minden esetben 0 Ft az éves díj, míg azt követően csak akkor 0 Ft az éves díj, amennyiben a hitelkeret kihasználtsága eléri a 70%-ot a vizsgálat időpontjában.

Reprezentatív példa: vásárlási tranzakciók után fizetendő hitelkamat mértéke és típusa: évi 38,17%. A kamat típusa rögzített (a bank nem jogosult egyoldalúan módosítani). Hitel teljes összege: 375 000 Ft. Hitel futamideje: 1 év. Teljes hiteldíj-mutató: 44,89%. Törlesztőrészletek összege: 38 791 Ft, a hitel teljes díja: 90 494 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 465 494 Ft.


THM 2011.01.05-2022.06.30. között megkötött szerződések esetén:


THM 2011.01.05-2022.06.30. között megkötött szerződések esetén:

Szerződéskötési időszak THM értéke
2011.01.05-2011.05.15. 47,35%
2011.05.16-2012.03.31. 47,25%
2012.04.01-2012.07.26. 42,60%
2012.07.27-2012.12.31. 42,80%
2013.01.01-2013.06.16. 42,40%
2013.06.17-2013.12.31. 42,10%
2014.01.01-2014.06.15. 40,90%
2014.06.16-2014.12.31. 40,10%
2015.01.01-2015.06.17. 39,70%
2015.06.18-2015.12.31. 39,30%
2016.01.01-2016.06.23. 40,34%
2016.06.24-2020.08.31. 39,88%
2020.09.01-2020.12.31. 39,56%
2021.01.01-2022.03.31. 39,59%
2022.04.01-2022.06.30. 41,09%
2022.07.01-től 44,89%


* Az élelmiszerek után járó kedvezményt a Bank nyújtja és a Tesco Vásárlókártya-birtokosoknak a hitelkártyaszámlán utólag bocsátja rendelkezésre 2022. november 30-ig. A kedvezmény csak a Tesco áruházakban személyes vásárlás esetén érhető el, online bevásárlás esetén nem. Az akció ideje alatt adható 10%-os kedvezmény maximális összege 2000 Ft.

A hitelkártya készpénzfelvételre való használata a vonatkozó Hitelkártya hirdetményben foglaltak szerint a fenti értéknél magasabb teljes hiteldíj-mutatót (THM) eredményez.

A Tesco Vásárlókártya kibocsátója és a jelen hirdetés közzétevője az MKB Bank Nyrt. (1056 Budapest, Váci u. 38.). A Tesco Global Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1−3.) az MKB Bank Nyrt. függő ügynöke. Jelen tájékoztatás nem teljes körű, kizárólag a figyelemfelkeltést szolgálja és nem minősül ajánlattételnek. Ez a hirdetés nem minősül a Ptk. 6:64. §-a szerinti ajánlatnak. A Bank a kölcsönt a mindenkori hitelbírálat alapján nyújtja.

Az akcióról, részvételi feltételekről és a kedvezmény igénybevételéről további részletek (kizárások, korlátozások stb.) a Bank mindenkor hatályos − hitelkártyákhoz kapcsolódó − Kedvezmény Szabályzatában találhatóak meg, amely elérhető a Bank fiókokban, az MKB Bank honlapján, valamint a Tesco honlapján .